Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רכשתי 2 סאבוופרים hfx12d4 800 w ,

רציתי שתמליצו לי על תיבה בשבילהם , תיבה כפולה שתתאים להם לא אכפת לי שיתפוס את כל הבגז,

תודה

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המלצה שלי: תיבת באנדפאס סדר רביעי. יתן לך הכי הרבה עוצמה בתמורה להספק, סדר שישי אפילו יותר.

משהו קצת יותר סטנדרטי: תיבה בסדר גודל של כ100 ליטר עם פורט 6 אינצ׳ מכוון ל34-36 הרץ.

סאבים אחורה פורט הצידה.

במידה וזה לא עונה לך על השאלה תפרט יותר מה אתה מחפש בתשובה.

פורסם

אני מחפש תיבה שהכי תתאים בנד פאס זה תיבה שסאב נימצא בפנים נכון ? אני לא כלכך מבין בזה ואם אפשר תמונות להמחשה שאני ידע כיוון

רציתי להראות לכם איזה תיבה יש לי אבל האתר לא נותן לי לשתף קישורים , אז אני ינסה לתאר תיבה כפולה עם 4 חורים למעלה וחלון שקוף ודרך החלון רואית תמגנטים של הרמקולים שמופנים לתוך האוטו תודה :] על העזרה

פורסם

מה שתיארת זה באנדפאס. אך התיבות האלו עם החלון הם התיבות הכי גרועות שיש. באנדפאס צריך לתכנן בקפדנות בעזרת פרמטרים של הרמקול.

פורסם

גודל התיבה האופטימאלי לסאב בודד לפי הוראות היצרן הוא 56.6 ליטר

משמע 113.2 ליטר גודל כולל.

התיבה בנויה כשתי תיבות ניפרדות מחוברות משמע שצריך להיות מחיצה בין הסאבים

אתה צריך שני פורטים אחד לכול אלמנט.

גודל כול פורט :

קוטר 10 סמ

אורך 31 סמ

הייתי הולך על תיבה טרפז:

מדובר במידות פנימיות נטו לא כולל נפח העץ {הגודל החיצוני של התיבה יהיה יותר גדול כנפח העץ}

המידות בס"מ:

30A

40B

33h

100C

יוצא 115.5 ליטר

העץ צריך להיות עץ MDF בעובי 2 סמ

המחיצה בין הסאבים

שווה 2.3 ליטר נפח

משמע 113.2 ליטר בדיוק.

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/tools/volume/volume.html

הסאב אמור לשבת על הדופן השטוחה ולא על הדופן הזוית

דופן הזוית מתחברת לכיסאות האחוריים.

שים לב למיקום הסאב ביחס לפורט

התוצאה צריכה להיות בערך כזאת :

http://www.autostyle.co.za/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/e/a/ea225c4aa72d610835b2_large_18.jpg

• תוכן חדש...