Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

הרדיו דיסק הקיים אצלי ברכב שורט יותר ויותר דיסקים שאני שמה בו... לכן חשבתי לקנות חדש.

במוסך ליד ביתי הציעו רדיו דיסק של ZED לCD/MP3 עם אוזניית בלוטוס לשמיעת מוסיקה ב600 ש"ח כולל התקנה.

בחנות ליד ביתי הציעו רדיו דיסק של PREMIER CD434U ב400 ש"ח, בלי בלוטוס, עם USB. וגם שני סוגים אחרים, של JCV 304, CLARION 202, כל אחד ב650 ש"ח.

האם ה PREMIER CD434U טוב? כי נראה לי שאוכל להסתדר עם חיבור הפל' לUSB כדי לשמוע מוסיקה ממנו ולא אצטרך בלוטוס, אך לא מכירה את החברה או הדגם.

תודה רבה!

פורסם

תודה!

והאם אתה מכיר את PREMIER ויודע לומר האם זה טוב, גם אם הClarion טוב יותר?

כלומר, הרגישות שלנו למוסיקה לא בשמים:) סה"כ נהנים לשמוע שירים כל עוד שומעים את המלים והמנגינה..., אז הנקודה היא בעיקר שפשוט לא רוצה להסתבך עם חברה שלא טובה פיזית - מערכת שתתפרק/תתקלקל/תתחיל לשרוט די מהר.

פורסם

פרימייר זוהי חברה סינית, האם היא טובה? לא ממש, והאמינות לרוב לא משהו בכלל.

גם אני הייתי הולך על הקלריון.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

• תוכן חדש...