Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הייתם "הולכים" על פוקוס עם 160,000 ק"מ ? במידה וטופלה בזמן ?

האם זה לא קילומטראז' שבעקבותיו מחכים לי שיפוץ מנוע וגיר מעבר לפינה ?

פורסם

אם הטיפולים סדירים, בחלפים מקוריים או תחליפיים איכותיים - אז אין סיבה לא לרכוש.

בכל מקרה שיפוץ גיר יכול להגיע ברכב מזדקן, גם אם יש לו רק 90 אלף ק"מ. שיפוץ מנוע ממש לא בכיוון במידה והרכב מטופל - מנועים יכולים להחזיק גם רבע מיליון ק"מ בלי בעיות מיוחדות.

פורסם

המדד הוא לא רק קילומטרז' אלא כיצד הוא נצבר.

רכב שבילה בכבישים בינעירוניים במהירות שיוט יהיה פחות בלוי מרכב שבילה בעיר בהאצות בין רמזורים.

יש לי רכב שעבר 225,000 קילומטר ולא נגעו במנוע או בגיר (וזה רכב צרפתי אוטומטי שרבים אוהבים להשמיץ).

לעומתו היה לי בעבר מיצובישי סופר לנסר שנזקק לשיפוץ גיר ב-135,000 קילומטר.

פורסם

במשפחה שלנו היו 4 פוקוסים, ואחד איתנו עד היום שנת 2005 עם 190K~ ק"מ, מנוע וגיר במצב מעולה כל עוד מטופלים, גם ב-3 פוקוסים האחרים לא היו שום בעיות בגיר ובמנוע אך הם לא הגיעו לק"מ כמו הנוכחית.

הצורה הראשונה מוצלחת יותר מהצורה השניה (החל מ2006) לטעמי גם במראה הפנימי וגם בתחושות ההיגוי ותגובת המנוע(למרות שמדובר באותו המנוע, אבל הבודי עם 200 ק"ג יותר-משפיעים).

הנק' ש-COMMANDER הצביע בנוגע לאופן צבירת הק"מ היא נכונה, וזו אחת השאלות הראשונות שאני שואל בקנית רכב.

זה נכון

פורסם

או קי,

אבל נניח שאני קונה רכב כזה עם 160K, לא סביר להניח שעוד 30-40 אלף ק"מ אני נכנס לאיזור האוברולים ?

פורסם

שוב פעם, מנוע מטופל שננהג בצורה נורמאלית מגיע ללא בעיה ל 250.000- 300.000 ק"מ.

רכב זה לא רק מנוע ובקילומטרז'ים שאתה מדבר עליהם יכול להיות שהמנוע יהיה במצב מצויין, אבל יתקלקל אלטרנטור פה, סטרטר שם, מייסב גלגל או ציריה או תושבות, בולמים וכו' וכו' וכו'. למכלולים אלו אורך חיים בדרך כלל קצר יותר מאורך חיים של המנוע.

הם עולים לא מעט, יוש לקחת את זה בחשבון.

יש גם את עיניין ההתישנות הטבעית, שלא קשורה לקילומטרז'.

רכב שנת 2000 עם 200.000 ק"מ יהיה בלוי יותר ואמין פחות מרכב שנת 2008 עם 200.000 ק"מ.

פורסם

הרכב הספציפי דיי שמור, היה אצל שני בעלים שטיפלו בו באופן שוטף, אולם בשנים האחרונות לא במוסך מורשה אלא אצל מכונאי "כללי". אני מתלבט האם לקנות אותו ... המודל הוא 2003 1600.

• תוכן חדש...