Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושבת שלום

מדובר על גרסאת ה 1.4

היום בדרכי הביתה התחילה להבהב לי המנורת צ'ק אנג'ן - הייתי במרחק מטרים ספורים מהבית כך שהמשכתי לנסוע .

הורגש חוסר כוח מהדוושה וכמו כן גמגומים של הרכב , עצרתי ליד הבית והתחלתי לבדוק .

כאשר הרכב על N אין גמגומים, ברגע שאני מעביר ל D הרכב מתחיל לגמגם וכמובן מורגשת חוסר "סחיבה".

בדקתי שמן- תקין - בדקתי את הסלילים אולי אחד מהם השתחרר והכל נראה שיושב כמו שצריך.

לפני שאני נתקע לכל השבת בלי רכב וגורר אותו למוסך, אשמח לשמוע לדעתכם המקצועית מה ניתן וכדאי לבדוק לפני כן .

ועוד שאלה - ניתוק המצבר ל 10 דקות והחזרתו - מומלץ לעשות או שזה תרופאת סבתא?, יש לציין שלפני כן הרכב נסע בצורה מושלמת ורק בכמה מטרים לפני הבית התחילו הבעיות .

תודה ושבת שלום .

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

• ספונסר פורום
פורסם

הרכב מנסה לדווח לך שיש תקלה באחת המערכות ברכב.

אין מנוס מלגרור את הרכב למוסך ולבצע סריקת תקלות בכדי לדעת מה התקלה.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לאבחון ותיקון התקלה.

פורסם

היי עזרה תודה

אני חיפאי- אשמח לשמוע על בעל מקצוע אמין ומקצועי מהאיזור שאוכל לפנות אליו .

תודה

פורסם

היי אלעד תודה

מה הכוונה בהחטאת ניצוץ ומה יכול לגרום לכך ?

חשוב לי ציין שהפלאגים הם חדשים והוחלפו אצל רון לפני חצי שנה .

יש סליל אחד לא מקורי שהבעלים הקודמים החליפו . יכול להיות שהוא מזייף ?

בכל אופן המליצו לי על מוסך אוטו רויאל בצ'ק פוסט , מוסך בדרך תל חנן CAR SERVICE ומוסך תלתן בשדרות ההסתדרות .

מישהו מכיר את המוסכים הנ"ל ?

תודה

פורסם

בוקר טוב

ביקרתי על הבוקר במוסך אוטו רויאל בצ'ק פוסט בחיפה - כמו שכולם חשבו העניין היה בסליל הצתה מספר 3 שהיה שרוף ולכן גם הרכב גמגם.

הוחלף סליל והרכב כמו חדש .

שאלה שאלתית - הסליל שהורכב הוא של חברת VALVEO - איך החברה הזו ? נאמר לי שהם OEM לחלפים של VW.

המחיר 290 על הסליל ביחד עם העבודה + מע"מ יצא 340 ש"ח

תודה

• תוכן חדש...