Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

(הודעה ראשונה, אני קצת מתרגש:-D )

יש לי סיאט קורדובה 2008 (1.6 בנזין ידנית)

ובמוסך אמרו לי שהם שמו לב שהמאוורר מנוע עובד רק במהירויות גבוהות,

ז"א מ90 - 95 מעלות ומעלה.

הם אומרים שזה לא טוב וזה יוצר "לחץ במערכת", וצריך להחליף מאוורר מנוע בעלות של 1500 ש"ח כולל עבודה...

יצוין שאני נוסע ברכב כבר כמה חודשים והטמפ' מגיעה ל100 מעלות רק לעיתים רחוקות, בדרך כלל באזור ה90.

אז אם תוכלו לעזור...

1. אפשר לוודא שזה באמת כך בעצמי?

2. האם זה חמור ואסור לנסוע ככה בכלל?

3. יכול להיות שיש משהו אחר שגורם לבעיה?

תודה רבה

זוהר

פורסם

ממה שידוע לי, אם הוא עובד על מהירות גבוהה בלבד זה לא תקין (מצטער לא קראתי כמו שצריך מקודם).

אולי יש בעיה בנגד של המהירות נמוכה

המאוורר עובד על 2 מהירויות בד"כ נמוכה וגבוהה, גבוהה נכנסת לפעולה בטמ"פ גבוהות.

נ.ב איך אתה יודע שהטמ"פ על 100 יש לך שעון?

Opel Adam S 2017

פורסם

מה הם אמרו, שהבעייה במאוורר? כדאי ללכת לבדיקה, ולקבל הצעת מחיר נוספת אצל מוסך רון, - הבדיקה אצלו בחינם.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

הם אמרו שצריך להחליף מאוורר אז אני מניח שבו הבעיה... או שאני תמים מדי...

אני ירושלמי אבל אולי זה שווה את הדלק...

תודה בכל אופן.

נ.ב. ליאב כתבתי 100 מעלות כהערכה של המיקום של המחוג על הסקאלה (כרבע המרחק בין 90 ל130 שכתובים אצלי..)

פורסם

איפה אמרו לך, במוסך מורשה?

אני מציע לכל הפחות להתקשר אליו, ולהתייעץ איתו כי יכולות להיות עוד סיבות שהמאוורר לא עובד במהירות הנמוכה, אל תדאג הבן אדם נחמד מאוד, ויענה לך בסבלנות על כל השאלות שלך.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

• תוכן חדש...