Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

בעבודה שלי יש אפשרות לקחת רכב ליסינג אשר הוחזר ע״י מישהו אחר בטרם סיום החוזה, כך ניתן לקחת רכב ליסינג בתנאים

טובים מאוד. החסרון הוא שאין לי ממש בחירה כי המבחר קטן..

אני מתלבט בין האופל קורסה לבין המאזדה 2 סדאן.

היות והולך להיוולד לי ילד ראשון בינואר, הנטייה שלי היתה למאזדה 2 סדאן היות ותא המטען שלה ענק ומאפשר הכנסה קלילה

של עגלת תינוק, אולי אפילו עם האמבטיה.

מצד שני, קראתי תגובות לא איי איי איי על המאזדה מבחינת האבזור, המרחב הפנימי והישבן המוזר שלה.

האופל אמנם עם תא מטען קטן יותר, אך מחירה זול יותר ב-200 שח היא סופר מיני אמיתית והיא מאובזרת יותר. מצד שני יש לה רק 4 כריות אוויר, לעומת המאזדה עם 6 כריות.

מישהו יכול בבקשה לכוון אותי במה עדיף לבחור?

האם מישהו התנסה עם עגלת תינוק בקורסה ? האם מישהו נהג בסדאן ויכול לשפוך אור ?

פורסם

שלום Ozmo,

אופל קורסה אכן מעט יותר מאובזרת ממאזדה 2. באופל קורסה יש 6 כריות אוויר לעומת 2 בדגם הבסיס של ה-2 סדאן, בקורסה יש שליטה מההגה על הרדיו ובמאזדה אין ובקורסה יש התראת מהירות ובמאזדה אין. כמובן שכל אלו קיימים בדגם היותר מאובזר של המאזדה 2 (דגם דיינאמיק) אבל הוא אינו נפוץ בציי הרכב.

לעומת זאת, במאזדה 2 סדאן יש תא גדול הרבה יותר (450 ליטר במאזדה לעומת 285 ליטר בקורסה). זה נתון מאוד חשוב למי שמתכוון להשתמש ברכב כרכב משפחתי ובמיוחד בחודשים הראשונים בהם יש צורך לקחת עגלה גדולה בתא המטען. עגלה סטנדרטית תיכנס גם לתא המטען של הקורסה אבל לא תשאיר הרבה מקום נוסף, לעומת המאזדה בה יישאר לך מקום גם לציוד נוסף.

מבחינת מרווח פנים, אין הרבה הבדל בין שתי המכוניות. לשתיהן פחות או יותר אותו המרווח במושב האחורי.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

אני כמעט בטוח של-2 סדאן יש 6 כריות אויר גם בדגם הבסיסי בניגוד לדגם ההאצ'בק.

לגבי מרווח הן דיי דומות ולדעתי גם באיכות תא הנוסעים למרות העיצוב והסגנון המאוד שונים, האופל סובלת מאיכות הרכבה לא מצטיינת והמאזדה מחומרים פלסטיקיים ועיצוב "שחור" מדי' אלא אם הרכב שאתה מקבל מגיע עם הריפוד הבהיר שקצת מתקן את הרושם השחור.

יתרון אחד חשוב של המאזדה נשכח פה והוא ביצועים טובים מאוד, בטח ביחס לקורסה העצלה. למאזדה יש מנוע חזק יחסית וגיר פשוט שעובדים היטב יחד, לקורסה גיר איטי מאוד שמכביד עוד יותר על המנוע העצל.

• תוכן חדש...