Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוב הרכבים הפרטיים זה נכון.

גם אצלי בגאלאנט יש פנסי ערפל מקוריים, בלילה רגיל לא רואים שום הבדל.

לא תראה את זה עם לא תרד מהרכב או תראה בלוח שעונים שזה דלוק.

אך בפראדו גם כן יש פנסי ערפל מקוריים, והם כן מורגשים בלילה רגיל ללא ערפל, הבדל רציני בעיקר באזור השוליים של הכביש.

ראה תמונות (סילחו לי על האיכות, זה להמחשה בלבד)

האמת שבבדיקה שלי זה לא מסנוור

אך בשני המקרים אני לא מדליק אותם סתם, א' כי אני יכול בלי, ב' זה לא חוקי.

IMG_20121230_185658.jpg

IMG_20121230_185710.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יכול להיות שהסטיגמה שכל פנסי הערפל מסנוורים נובעת מכל ההתקנות החאפריות שרואים בארץ. כל עלייה עם הפגוש על המדרכה (חנייה של ישראלי מצוי) מזיזה את הפנס טיפה למעלה, והנהג גם מקפיד להדליק את הפנסים רק כשהוא נוסע בעיר, למען יראו ויראו.

בדרך כלל התופעות האלה הן הבולטות וזה מה שנקבע בזיכרון של אנשים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יכול להיות שהסטיגמה שכל פנסי הערפל מסנוורים נובעת מכל ההתקנות החאפריות שרואים בארץ. כל עלייה עם הפגוש על המדרכה (חנייה של ישראלי מצוי) מזיזה את הפנס טיפה למעלה, והנהג גם מקפיד להדליק את הפנסים רק כשהוא נוסע בעיר, למען יראו ויראו.

בדרך כלל התופעות האלה הן הבולטות וזה מה שנקבע בזיכרון של אנשים.

לי יש בעיה בעיקר עם האדיוטים שנוסעים עם אורות שחוקיותם נתונה בספק, כאשר מכוונים ישר לתוך החלון האחורי ומסנוור אותי מאחור, שלא לדבר על אלו שבאים באותה צורה ממול.

שיניתם מנורה, סבבה ! תהנו , החלפתם לקסנון , אדרבא לבריאות , השקעתם כל כך הרבה כסף בציוד - למה לא לכוון את זה בצורה מקצועית?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

לפי מיטב ידיעתי אסור להתקין פנסי ערפל לא מקוריים, זה נכנס בהגדרה של שינויי מבנה. להדליק אפשר רק בערפל על פי חוק. פנסי ערפל אחוריים למען ראות טובה יותר יש לכולם, לא לכולם יש קדמיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...