Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(שאלה בנושא) ראוטר NETGEAR VG2000 סורר וקובץ BAT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים ושבוע טוב

יצרתי היום קובץ BAT שאמור לאתחל את הראוטר בלי להיכנס לממשק שלו. הראוטר של NETGEAR שמסופק ע"י בזק כמודם (הם ביטלו לו את האנטנות ובהגרות ביטלו את הDNS שלו ואת יכולת האלחוט שלו, שהחזרתי.

מדי פעם הראוטר מקבל חיים משל עצמו ומחליט להתנתק מהתשתית ומנתק את האינטרנט. קראתי עליו קצת ומתברר שזה בעיה בFIRMWARE שלו, שהיא לא מעודכנת. עוד נכתב, שבגלל שזה לא אמור להיות ראוטר, אלא מודם - בזק לא תומכים בו ולא מחליפים את הFIRMWARE שלו. היא כרגע 2.27.

יצרתי קובץ BAT כאמור, שאמור לאתחל אותו, והוא נרשם כך:

start http:\\10.0.0.138\reboot.cgi
exit

אבל, הוא תמיד דורש שם משתמש וסיסמא בכדי להיכנס לאופציה הזאת. איך אני גורם לו להזין את שם המשתמש לבד והוא ישר ייכנס לאתחול, בלי דרישה של שם משתמש וסיסמא?

ובכלל, איך מעדכנים לו את הFIRMWARE בשביל שיפסיק עם הקונצים שלו?

שבוע טוב ותודה,

אלרואי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

את שם המשתמש והסיסמא, הראוטר מבקש ע"י חלון קופץ או טופס הזנת פרטים?

במידה ומדובר על חלון קופץ, נסה לרשום את ה URL כך:

username:[email protected]/reboot.cgi

כולל ה http: // בהתחלה כמובן.

לא בטוח שזה יעבוד, אבל שווה בדיקה.

תומר.

פורסם

בזק משווקים אותו גם בתור ראוטר ונכון להיות זה הראוטר היחיד שהם נותנים שתומך מעל 20M. היא נתקע לפעמים ובאמת אז מה שעוזר זה ד"ר ריסטרט או לכבות ולהדליק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בדוק אפשרות להתחבר לנתב עם SSH, יש אפשרות להגדיר כדי להתחבר ללא סיסמא.

ואז אפשר לכתוב:

ssh [email protected] reboot

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הם עיקרו את הראוטר פיזית, והחליפו את הפאנל האחורי, שהוא ממתכת לאחד בלי חורים. יש על הלוח המודפס שני חיבורים לשתי אנטנות.

אבל! מכיוןן שיש לי חלקי חילוף של לפטופ בבית, יש לי את הפתילים עם המחברים הדרושים. בימים הקרובים אקנה מקדח 5 לברזל ואקדח שני חורים לשתי אנטנות. יש לי אנטנות של האדימקס BR-6204 שלי. נראה איך ייצא.

בכל מקרה, העצות שניתנו כאן - אין לי מושג איך להתחבר לנתב עם SSH. הממשק של בזק - מותאם. לא הסטוק של נטגיר.

תודה על הניסיונות. אם יש דרך כזו, אשמח. אם לא, אסתדר ככה.

אלרואי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

בכל מקרה, העצות שניתנו כאן - אין לי מושג איך להתחבר לנתב עם SSH. הממשק של בזק - מותאם. לא הסטוק של נטגיר.

נסה דרך שורת הפקודה לכתוב SSH. אתה צריך להתקין CYGWIN או טרמינל מדמה יוניקס אחר.

• תוכן חדש...