Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש אפשרות לקבל תמונות של פנים הרכב?

שלח לי את המייל שלך בפרטי אני אשלח

פעם: Runx 2003, Auris 2008, Golf 160hp 2010, Maxima 1999, Skoda Citigo 2012

היום: Seat Leon 1.2 tsi 2015 & Chevrolet Spark 1.4 LTZ 2016

פורסם

תתחדש!הרכב מאוד נחמד והוא באמת יעשה בסופו של דבר סביב ה 17-19 ק״מ לליטר במשולב. לא תדע בעיות חניה ואני בטוח שבטיפול שותף נכון הרכב גם יגיע בלי בעיה ל 200,000 קמ בלי לגעת במנוע.אחרי שראיתי את הסלון של הרכב רציתי להוסיף כמה דברים עבור אלה שמתעניינים ברכישת מכוניות ממשפחת לובינסקי או צ׳מפיון.

לי בסיטרואן סי 1 שהיית לי מאוד הפריעה חוסר פתחי מזגן במרכז הפאנל. אני עשיתי גם נסיעת מבחן עליה באביב והמזגן הרגיש לי מצויין.אבל שהגיעה אוגוסט והייתי צריך להיכנס לרכב שעמד בשמש כל היום הרגשתי שהחיסכון של כמה תריסי מזגן במרכז הפאנל עולה לי הרבה זיעה ועצבים.

בעיה נוספת היית הניתוק של המדחס בהילוך סרק. המזגן היה מוציא סתם אויר בלי לקרר אותו בעמידות בפקק.רק מעל סלד מסויים המדחס היה שוב נכנס ומוציא אויר קר.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם
תתחדש!הרכב מאוד נחמד והוא באמת יעשה בסופו של דבר סביב ה 17-19 ק״מ לליטר במשולב. לא תדע בעיות חניה ואני בטוח שבטיפול שותף נכון הרכב גם יגיע בלי בעיה ל 200,000 קמ בלי לגעת במנוע.אחרי שראיתי את הסלון של הרכב רציתי להוסיף כמה דברים עבור אלה שמתעניינים ברכישת מכוניות ממשפחת לובינסקי או צ׳מפיון.

לי בסיטרואן סי 1 שהיית לי מאוד הפריעה חוסר פתחי מזגן במרכז הפאנל. אני עשיתי גם נסיעת מבחן עליה באביב והמזגן הרגיש לי מצויין.אבל שהגיעה אוגוסט והייתי צריך להיכנס לרכב שעמד בשמש כל היום הרגשתי שהחיסכון של כמה תריסי מזגן במרכז הפאנל עולה לי הרבה זיעה ועצבים.

בעיה נוספת היית הניתוק של המדחס בהילוך סרק. המזגן היה מוציא סתם אויר בלי לקרר אותו בעמידות בפקק.רק מעל סלד מסויים המדחס היה שוב נכנס ומוציא אויר קר.

לא מכיר בסיטיגו/מיי/אפ עניין שהמדחס מתנתק בהילוך סרק והמזגן מוציא סתם אוויר. לפחות אצלי בסיטיגו זה ממש לא ככה. הרכב לא מגיע עם מערכת Start&Stop שבה העניין הזה באמת קיים.

כרגע, צריכת הדלק הממוצעת עומדת על סביבות 1:18.5 - 1:22 בממוצע, תלוי אם אני נוסע בדרך הררית עם הרבה עליות או דרך מתונה. אני מחכה עדיין לנצל את טנק הדלק עד הסוף ולקבל את נתונים על צריכת הדלק אבל בכל מקרה, לא משנה איך מסתכלים על זה. הרכב מרגיש חזק מרכב עם מנוע 1000 ומאוד חסכוני. בשבילי, בול פגיעה וקנייה נבונה. השגתי את מה שרציתי.

פורסם
האם יש אפשרות לקנות את האוטו עם מחשב הדרך הנשלף?

אפשר להזמין אותו מחו״ל במחיר של 250 פאונד והניווט בארץ כמובן לא יעבוד כי אין מפות מקומיות. כמו כן יש צורך להזמין עוד מספר חלקים על מנת להתאים אותו לתושבת שחסרה ברכבים בארץ.

בקרוב תוצא חלופה ״ישראלית״ בשילוב עם צמפיון והשמועות אומרות שכשהUP תתחיל להימכר היא כן תגיע איתו או עם הכנה לפחות

פורסם
דגם הElegance מגיע עם מחשב דרך ואחת הפונקיות היא טמפרטורת מנוע :)

אני מאוד מרוצה מהצריכה הזו ובאמת מחכה לראות מה יהיה בהמשך.

תודה רבה:)

הטמפ' היא מספרית או סתם איזו אינדיקציה מעפנה ?

אני צריך לבוא לנהוג בשביל שהטנק דלק הזה ייגמר כבר ?:-P

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אני צריך לבוא לנהוג בשביל שהטנק דלק הזה ייגמר כבר ?:-P

מספרית

פורסם

רכב מגניב! תתחדש!

ראיתי שבחו"ל, מוכרים את הרכב עם מכשיר GPS שהוא גם מד טורים וגם מחשב דרך וגם נגן מוזיקה נייד. את המכשיר מתקינים במרכז הדשבורד וקל לנתק ולהתקין אותו חזרה. חבל שהיבואן "העלים" את המכשיר הזה מהמפרט.

צבע הכסף זה מדבקה או צבע אמיתי?

תיהנה!!!

פורסם
רכב מגניב! תתחדש!

ראיתי שבחו"ל, מוכרים את הרכב עם מכשיר GPS שהוא גם מד טורים וגם מחשב דרך וגם נגן מוזיקה נייד. את המכשיר מתקינים במרכז הדשבורד וקל לנתק ולהתקין אותו חזרה. חבל שהיבואן "העלים" את המכשיר הזה מהמפרט.

צבע הכסף זה מדבקה או צבע אמיתי?

תיהנה!!!

יש אפשרות להביא את המכשיר המדובר ב1000שח לערך אך צריך לעשות הכנה להתקנה שלו ברכב וזו בעיה.

הצבע הכסוף היא מדבקה אבל חזקה מאוד.

פורסם

לפותח אשכול, כמו שאמרת שגרת במצפה רמון אם אני טועה, אני מתלבט בעוד כמה חודשים לרכוש סקודה סיטיגו עם מערכת בלימה אוטומטית, ידני ו-75 כ"ס, ידוע שבדרך למצפה רמון או ממצפה לאילת שופע בכבישים מפותלים, עליות וירידות, בדקת והרגשת שאוטו סוחב ונוסע כמו שצריך בתנאי מאמץ קשה בכבישים לא פשוטים כמו באזור מצפה רמון. אני גר בבאר שבע אני לפעמים נוסע לאילת פעם בסוף השבוע חשוב לי לדעת אם שווה לקנות או לא.

פורסם
לפותח אשכול, כמו שאמרת שגרת במצפה רמון אם אני טועה, אני מתלבט בעוד כמה חודשים לרכוש סקודה סיטיגו עם מערכת בלימה אוטומטית, ידני ו-75 כ"ס, ידוע שבדרך למצפה רמון או ממצפה לאילת שופע בכבישים מפותלים, עליות וירידות, בדקת והרגשת שאוטו סוחב ונוסע כמו שצריך בתנאי מאמץ קשה בכבישים לא פשוטים כמו באזור מצפה רמון. אני גר בבאר שבע אני לפעמים נוסע לאילת פעם בסוף השבוע חשוב לי לדעת אם שווה לקנות או לא.

הרכב שלי הוא ה75כ״ס רובוטי. נסעתי איתו מהמרכז למצפה רמון כבר פעמיים ועוד פעם אחת ירדתי לאילת וחזרתי למצפה.

חייב לציין שלא נתקלתי בשום בעיה בעליות. נסעתי ללא שום בעייה של חוסר כוח בעליות למצפה רמון. כל העליות בהילוך חמישי ולא הייתי צריך להוריד הילוך בשום מצב בדרך.

בחזרה מאילת למצפה יש שני קטעים של עליות מפותלות וחדות מאוד. עשיתי אותן ללא שום בעיה בהילוך שני ושלישי. הרכב התנהג נהדר ובשום מצב לא הרגשתי שהנסיעה ״גדולה עליו״.

בסך הכל אני כרגע אחרי 1200ק״מ נהיגה ומאוד מופתע מהביצועים, ישיבה על הכביש ונוחות. ציפיתי שהפשרה תהיה גדולה והופתעתי לגלות שאני כמעט ולא מתפשר.

מבחינת צריכת דלק, הנתונים שלי כרגע הם: בנסיעה ממצפה למרכז ועוד כמה סידורים בעיר, לאחר 200ק״מ הגעתי לצריכת דלק של 1:22.5.

נסיעה מהמרכז למצפה עם העליות וממצפה לאילת, לא זוכר כמה ק״מ זה יצא לי אבל צריכת הדלק עמדה על 1:19.

כמובן שהחישובים הם לא לפי מחשב הדרך אלא כל פעם תדלוק מלא וחלוקה בק״מ מהתדלוק הקודם.

פורסם

אתה מודע לזה שהמד הזה הוא שקר?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
אתה מודע לזה שהמד הזה הוא שקר?

שיהיה שקר, מספיק לי שיגיד שהטמפ׳ לא ימה מידי ולא קרה מידי.

למרות שאני מנסה להבין על מה אתה מתבסס שזה שקר?

אם אני מתחיל נסיעה והאוטו קר ומיד פותח מזגן על חימום לוקח לרכב הרבה יותר זמן להתחמם לפי המד. מה גם שכשהרכב עומד אחרי נסיעה ואני חוזר לנהוג. נניח אחרי חצי שעה אני רואה בו את הטמפרטורה שאליו הוא התקרר ברמה סבירה לחלוטין.

• תוכן חדש...