Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,עיינתי בפורום לפני שפתחתי את הפוסט,קראתי ועדיין לא הגעתי לתשובה מספקת בקשר לנפח תיבה לסאב.

הסאב יוגבר על מגבר סאודאון 1500d,ויקבל 900rms בערך.

אני שואף לדיוק ועוצמה ביחד מהסאב,אשמח עם תוכלו לעזור לי בתכנון התיבה,אני חייב לציין שאני לא מבין כלום בנפחים,אז מידות פיזיות יעזרו מאוד.

תודה רבה קובי.

פורסם

תודה בכל מקרה.יש לי את החוברת הזאת,אני פשוט לא מבין את התוכן,בעיקרון אני צריך מידות לתיבה אטומה שתפיק מהסאב גם דיוק וגם עוצמה,אני לא יודע איך לחשב את זה,לפי עובי העץ והאם הסאב גם נחשב בתור נפח או לא,אין לי מושג בנושא הזה ולכן אשמח אם תעזרו לי במידות לתיבה( גובה,עומק,ודפנות)

תודה רבה קובי.

פורסם

גודל התיבה הוא מאוד ורסיטאלי ,נפח האלמנט הוא 0.12CF הוא לא ממש משמעותי

מה שחשוב הוא :

א.האם יש לך מגבלות גודל בתא המטען

ב.איזה סוג תיבה אתה מחפש ? אטומה ? פתוחה ? יותר דיוק יותר באס ריפלקס ? משהו באמצע.?

פורסם

עקרונית כמה יותר חזק בא בניגוד לתיבה אטומה כי בתיבה פתוחה הוא ישמע יותר חזק

אין הגבלה כמעט על גודל תיבה אטומה כול עוד היא מעל 1.3CF

אגב 1CF =ליטר 28.3

אני ממליץ לך לחפש תיבה אטומה מוכנה ולא לבנות אחת כי אין צורך ממשי

כול תיבה אטומה בנפח של 40-60 ליטר תהיה טובה ,וניתן לרכוש כזו אצל כול בעל עסק שמכבד את עצמו.

פורסם

אם אני זוכר נכון, משהו בסביבות ה- 42-43 ליטר נשמע טוב מאוד.

ככל שהתיבה יותר גדולה יהיה יותר עוצמה ויותר עומק, אבל פחות דיוק ופחות פאנצ'יות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה רבה סרול ואודיו קינג,אני מעדיף לבנות מיכוון שיש לי עץ זמין אני אוכל להשתמש בו,לפי מה שקראתי הבנתי שתיבה בנפח 40 ליטר תהיה מצויינת,אשמח אם תוכלו לתת לי מידות לתיבה תוך כדי התחשבות בנפח הסאב ועובי העץ, העץ הוא 2.2 ס׳מ.

אני בכלל לא מבין בתוכנה לחישוב נפחים ואני לא רוצה לעשות טעות,לכן אני מבקש מידות,שוב תודה רבה.

http://www.rockfordfosgate.com/rftech/box_wizard.asp - יש את האתר הזה,האם זה משנה מה עומק התיבה ושאר המידות? או העיקר שהנפח יהיה מתאים ושהסאב יכנס לתיבה?

פורסם

לפי הוראות יצרן תיבה בגודל נורמאלי היא 1.5CF שהם 42 ליטר

אני הייתי בוחר בצורה השניה משמאל רק שאת הסאב הייית מתקין בדופן הלא משופעת

ואת הדופן המשופעת הייתי מצמיד באופן מדוייק למושבים האחוריים

המידות צריכות להיות בס"מ לא כולל נפח העץ.

D1=33

D2=20

W=48

H=33

כזאת :

http://konimboimages.s3.amazonaws.com/system/photos/92083/index/c208eb0b87c1131b2f6cc51d0431ac70.gif

פורסם

הכנס את הערכים כך:

Wedge

Metric

1" MDF

Inside Dimensions

המידות הם המידות הפנימיות של התיבה לא כולל נפח העץ {לצורך העניין נפח העץ אינו רלוונטי כי מדובר על גדלים נטו}.

אמור לצאת לך 41.98 ליטר בדיוק.

• תוכן חדש...