Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קפצתי עוד פעם לאוטו דיפו ויש להם מבחר רב של מגבי בוש+אמריקן איגל.

אמריקן איגל עולים בערך 60 שקל והמגבי בוש במידה נורמלית בין 80 ל90 שקל.

אין במידה שלי, נגמר.

אין לי רצון לרכוש משהו סיני כמו שנה שעברה ב60 שקל בגלל שהמחירים בין סיניים בחנויות רגילות לבין מגבי בוש לא דרסטי בכלל.

יש למישהו מושג אם יש כאן חנויות ספציפיות מלבד אוטו דיפו שמוכרים מגבי בוש או שאני איאלץ לרכוש בסוף משהו סיני?.

אני תומך בלהחליף כל שנה, אבל כמו שהבנתם בדרך כלל ידחפו לנו מגבים סיניים במחירים קרובים למגבים איכותיים יותר.

פורסם

אני לא יודע איפה אתה מוצא סיניים ב 60 ש"ח, זוג VISION שמחזיקים שנה בדיוק (מנסיון של שלוש שנים ושלושה זוגות מגבים) עולים כ 30 ש"ח בחנויות החלפים ושווים כל שקל. הזוג הנוכחי נכנס לחודשו ה 13 והם עדיין שלמים, מנגבים מצויין ולא חורקים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קראתי עליהם והבנתי שבדרך כלל הם טובים אבל עדיין יש סכנה שהם יכולים לעוף ושהם יכולים להיהרס מהר.

חוץ מזה שהבנתי שהויזי'ון האלה לא נמכרים בחנויות לאביזרי רכב אלא יותר באתרים או משהו, זה נכון?

פורסם

אין לי מושג על מה אתה מדבר או מה שמעת, לי לפחות יש איתם נסיון מצויין. המגבים נמכרים ברוב אם לא כל חנויות החלפים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תתקשר לחנות, הבחור קוראים לו משה, עוד שם לדעתי, עד 19:30.

לדעתי יש לו מידות יותר גדולות, שאלתי אותו על מידה ומסוימת לחבר והיה לו.

עריכה: אהבתי את העריכה שלך, מתכון לציטוטים יצירתיים :)

פורסם

יש לך בתחנות דלק יילו,אם תתדלק 200 ש"ח תקבל זוג מגבי סיליקון ב 20 ש"ח.

מגבים שעושים את העבודה כבר בערך חודשיים,20 ש"ח זה שווה במיוחד להחליף אותם כל שנה.

Scan Speak

פורסם

זה לא שלא השתמשנו במגבים סיניים,

העניין הוא שבדרך כלל לוקחים סכומים מוגזמים גם על מגבים סיניים.

ראיתי את בוש כיוון שבמידות הנורמליות המחיר סביר, אבל אם אין בהום סנטר אני איאלץ לרכוש סיניים בסופו של דבר.

(מצטער על החפירה של הסיני, פשוט זה ידוע שהם לא ממש איכותיים).

פורסם
יש לך בתחנות דלק יילו,אם תתדלק 200 ש"ח תקבל זוג מגבי סיליקון ב 20 ש"ח.

מגבים שעושים את העבודה כבר בערך חודשיים,20 ש"ח זה שווה במיוחד להחליף אותם כל שנה.

בדיוק רכשתי זוג כאלה היום , אגב ללא התדלוק ^_^ הם פשוט מחסלים את זה כמה שיותר מהר.

כרגע הם בסדר גמור , 20 שקל ואני מאמין שהם ישרדו את השנה .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

אושריקו - אם היית מציין באיזה אזור אתה מסתובב לחפש - אנשים יוכלו לתת לך הכוונה לחנויות שהם מכירים.

יש עולם (ולפעמים זול וטוב יותר) גם מחוץ לאוטו דיפו והום סנטר, אלא אם יש לך תוים או סידור הנחה אחר (קבלנים וכו').

אני מניח שלא מדובר על הזמנה מחו"ל שאז אתה יכול למצוא בפורום כמה שרשורים בנושא.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...