Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב הוא עד 30 אלף. ידני,חזק וחסכוני. מה שאני הכי רוצה זה שברולט אופטרה LS ידני 1600 שנים 2005-2007 אבל לא מוצא רכב במצב טוב גם כי רובם אוטומטיות. רכב חדש שהתחלתי להתעניין בו זה סיאט איביזה 2004 נפח מנוע 1400 ידני. מה אתם אומרים על הסיאט? שווה להביא?

הצעות לעוד רכבים מעניינים - דגם ספורט או צורת ספורט ידניות וחזקות יתקבלו בבברכה.

פורסם

סיאט איביזה אחלה רכב אבל אם תמצא תביא סקודה אוקטביה RS בין השנים 2000-2005 תקח היא גם חזקה גם יציבה וגם בטוחה בכביש אתה מרגיש כמו מלך באמת תחשוב על זה אחלה רכב היתה לי RS מישהי עם פאסט נכנסה בי בהפתעה מאחורה והיא הושבתה (הסקודה) לא מצאתי עוד אחת כזאת.

בקיצור אתה צריך לקנות בשביל להבין איזה רכב זה לך על RS אל תוותר..:)

פורסם

אם אני מבין נכון 1600 מספק מבחינתך את הסחורה נכון?

אם כן, חפש מאזדה 3 אם יש בתקציב.

תהיה חזקה משמעותית מהפח זבל (שברולט) שרצית

תמיר.

פורסם

אם כבר אתה מדבר אז אני לא מחפש תחרויות ובלאגן פעם כן היום אני מחפש רכב שישרת אותי כמו שצריך שיקח אותי ממקום למקום ושיחזיר אותי ואם אתה מדבר כבר אז מאזדה 3 זה פח זבל אחד גדול אחי אני המלצתי קח עוד המלצה מבן אדם שנותן לך רכב טוב אמין ומהיר עם 200 סוסים אם אתה רוצה יותר מזה עם תקציב כמו אבנים אז לא היתי ממליץ לך סתם על הרכב הזה.

היתי ממליץ לך על אודי R8

פורסם

אמת, אבל יהיה קשה למכור אותה אל תשכח...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • תוכן חדש...