Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

רכשתי יונדאי 2009 I10 לפני שבועיים עם 79K ק"מ. ביצעתי לרכב בדיקה במכון לפני . ועכשיו אני מעוניין ללכת למורשה

שיעבור על הרכב פעם נוספת ליתר ביטחון כי לא בטוח לגבי הטיפול האחרון שנעשה (נקנה מליסינג ונאמר לי בע"פ שנעשה טיפול

75K) אבל אני רוצה ראש שקט.

להלן תוצאות השליליות בבדיקה:

- מערכת קירור פגומה, לתאם מנוע

- חריקה בבלמים

- העברת כוח- שמן כהה שחיקה בדיסקיות הילוכים

עכשיו.....מה מהפגמים קריטי? האם כדאי בכלל ללכת למוסך לבדיקה אצל מורשה? מהן העלויות בהנחה שלא ימצאו עוד בעיות?

תודה

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

לדעתי - בדוק קודם את נושא הבלמים (הממצאים האחרים שציינת, עשויים להיות כסת"ח).

אם הרכב טופל בעברו במורשה (מה שקצת קשה לי להאמין) הייתי ניגש למורשה, רק בגלל שיש אפשרות להוציא הסטוריית טיפולים.

במצב הנוכחי, לא נראה לי שיש טעם לכך. לדעתי, אם תציין מהיכן אתה, יספיק (לבדיקת הרכב) מוסך שמתמחה בדגם.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...