Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלקים מאייבי

omere3
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להגיד לי איך זה הולך המכס עם חלקים מאיביי

הקניה שלי לא תעבור ת 350 ש"ח איך זה עובד לגבי המכס ?? מאיזה סכום צריך לשלם ??

ויש איזה פרוצדורה להזמנת חלקים או שפשוט להזמין רגיל ? (כי לפעמים הוא כותב לי שצריך לאשר תחלק במדינה משהו כזה )

פורסם

רצועות למנוע נוזלים כמו שמנים וכאלה (אני לא מתכוון לברקסים )

קיט לטיימינג ,פילטר שמן ,פילטר אוויר ....

פורסם

אני הייתי מזמין בלי לחשוש, זה כמות של חלקים ולא חלק אחד, לא חושב שיעשו עם זה בעיות.

למה מאיביי אבל?

פילטר אוויר ושמן זה חלקים זולים, בקושי תחסוך עליהם משהו.

אם זה מוצר שעולה בארץ 100 שקל, ואיביי 50 (לאותו מוצר בול), ויש לך כוח לחכות, זה שווה.

אבל אם זה מוצר שעולה 200 בארץ, ובאיביי 130 לדוגמא, לא שווה.

פורסם

מעל 75$ יש שתי קטגוריות מיסוי חלקי חילוף לרכב 47% וחלקי חילוף מתכלים לרכב 27% זה במידה וזה "יתעכב" במכס אבל תבקש מהמוכר שירשום סכום נמוך יותר על החבילה ואוליי יהיה לך מזל...

פורסם

אל תבקש מהמוכר לעבור על החוק ולרשום מחיר נמוך יותר, זאת בדיוק הסיבה שיותר ויותר מוכרים לא מוכנים לשלוח לארץ.

לא כל העמים קומבינטורים וזה נקרא לרמות, אל תמליץ על כזה דבר, בטח שלא בפורום ציבורי.

כבר חתמתי...

פורסם

כל חבילה שסכום העלות הכולל שלה (ערך פריט פלוס עלות משלוח) הוא קטן מ 75 דולרים פטורה ממכס.

כל חבילה(ראה הערות למטה) שסכום העלות הכולל שלה קטן מ 1200 שקלים פטורה ממכס אבל לא ממע"מ ולא ממס קנייה.

הערות: חלקי חילוף למכוניות לא נכנסים לקטגוריה של הפטור עד 1200 ש"ח. על חלקי מכוניות או אופנועים יש עד 50 אחוזים מס שמורכב ממכס, מע"מ ומס קנייה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

על הרבה חלקי חילוף לרכב שאין מכס יש רשימה ,באתר משרד התחבורה.יש מוצרים כמו נוזלים ושמנים שהעלות+המשלוח (שמיקר בגלל המשקל) לא כדאי . בדרך כלל גם אם תשלם מחיר מלא +מכס יצא לך חצי מחיר מהארץ (חלקים מקורים).הבאתי השנה חלקים בערך 3000 שקל ,מבדיקה אם ההיתי קונה בחברה (ללא הרכבה) .ההיתי משלם לפחות 20,000 אלף לפני מע"מ.

פורסם

מנסיון עם פריטים שונים (אך לא חלקי רכב) - המוכר תמיד רושם מחיר נמוך ממה שגבה - ומדובר בסינים, אנגלים ואמריקאים. כנראה שמה שנרשם הוא המחיר הסיטונאי.

אם הפריט ייעצר במכס והמחיר המצויין על פניו יראה חשוד - המכס ידרוש מס לפי טבלאות שבידיו. תוכל להתמקח לפי הקבלה שבידך, אבל לא לפי הרשום על פני החבילה.

לכן - את תתעסק עם בלופים קטנים, סיכוי גבוה שזה לא ישתלם, לא לך ולא למוכר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...