Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בעיה עם חניה ואיום


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, עברתי לפני כ 4 חודשים לדירה שכורה , ובבנין יש חניה ששייכת לכלל הציבור, בלילה מאוד קשה למצוא בה חנייה. היום בבוקר ירדתי לאוטו וראיתי פתק על השימשה, שנכתב בו משהו בסגנון "פעם אחרונה שאתה חונה כאן, ראה הוזהרת יא מאניק".הייתי בשוק, אני גר שם וזו חניה של כולם, ומאוד קשה למצוא חניות באיזור, מה עליי לעשות??? חשוב לי לציין שלא רבתי עם אף שכן, אני בקושי מכיר את השכנים.זה ממש מציק לי כי זה ממש איום על משהו שלא עשיתי לא בסדר.

  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פעם הבאה שאתה מחנה שם תשאיר פתק על השמשה של עצמך שבו תכתוב שאתה דייר בבניין ואין מה לקרוא לך מאנייק כי זו חניה משותפת - אולי זה יעזור...

פורסם

אם יש לך (המון) זמן ותושיה ולא הרבה לאבד, תחנה ותקים מארב לראות מה קורה.

 

אם לא, תנסה להבין שזה עוד קנס אחד מני רבים בלהיות ישראלי, אם אתה יכול להסתדר עם חניה אחרת סביר להניח שמוטב יהיה לך.

 

עם שכנים אין איך לנצח, מקרים אישיים שקרו לי (באיזור שאמור להיות בדיוק ההפך) איבדתי כל אמון בשכנים, אין איך לנצח במלחמה. אפשר אולי לנצח בקרבות- אבל זה רק מניב עוד מערכות.

 

אתה גם יכול לשמור את הפתק, לחנות מקום אחר, לראות איזה רכב מחנה שם באופן קבוע ולהצמיד לו את הפתק גם כן :)

 

 

עריכה: יש באמת את הסיכוי הנורא נורא קלוש שהוא חשב שאתה לא דייר.

פורסם

אבל אני מחנה שם 4 חודשים, למה דווקא עכשיו?? אני ממש מבואס מזה, אבל ממש. אני לא חושב שבנאדם שכותב כזה פתק, אפשר להתנהל איתו בפתקים, אני באמת מרגיש ממש ממש ממש רע בגלל זה.

פורסם

הכל תלוי בכמה זמן\מאמץ אתה מוכן להשקיע במערכת היחסים הזו.

 

משתמע מדבריך שאתה קצת .. מה המילה הנכונה.. רך? ("מבואס מזה, אבל ממש", "אני באמת מרגיש ממש ממש ממש רע בגלל זה")

נשמע שהפתרון הכי טוב בשבילך הוא דווקא למצוא מקום חניה אחר, ולא להתעמת איתו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם אתה רוצה להיות פוליטיקלי קורקט פשוט לך למשטרה ותגיד שהוא איים עליך.

 

אם לא, חכה לו עם לום:-P .

.Your average Notepad

פורסם

האמת שזה די פשוט, רק שלאף אחד לא יהיה אכפת.

אסביר: הפתק עצמו מכיל את טביעות האצבעות של המאיים, ולכן המשטרה יכולה לגלות בקלות מיהו האדם מאחורי הפתק, כמו כן אני משער שבדיקת טביעת אצבעות, זה תהליך שעולה זמן וכסף למשטרה, ולכן לדעתי הם פשוט יתעסקו עם זה.

אם יש מישהו שיש לו נסיון, אשמח אם יתקן/יאמת את דעתי.

בקשר לפתרון שכן אפשרי, אולי זה מישהו שלא יודע שאתה גר שם, ואולי זה מישהו שחושב שהחנייה היא שלו.

עומדות בפניך כמה אפשרויות: אתה יכול להחנות שם, ואז לראות מי זה הבנאדם, ולהסביר לו שאתה דייר, או שאתה יכול להחנות במקום אחר, כלומר באותו אזור - רק לא בחנייה הספציפית הזו, כי כמו שאמרתי, זה עלול להיות מישהו שבטוח שהחנייה הספציפית הזו היא שלו.

לדעתי, בכל מקרה תתקשר למשטרה, תודיע להם על כך, ותקליט את השיחה, כי אולי (אני מקווה שלא) המצב יסלים, ואתה תזדקק להם שוב. בימינו אין לדעת מול איזה מטורפים אתה עומד.

 

פתרון משעשע: תקנה צ'קלקה כזו מזוייפת, והנח אותה על הדש-בורד, כך שתבלוט, ממש באזור המגבים, כדי שמי שישים שם מכתב, יראה אותה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

האם במקום בו קיבלת פתק, חנית כבר כמה פעמים ?

 

האם בחניה של הבניין יש סימונים לחניות פרטיות וכאלה שלא ?

 

יכול להיות שהשטח המסוים הזה שייך למישהו מדיירי הבניין ? (רשום בטאבו).

 

לפי נוסח הפתק זה דווקא נשמע כמה הלצה.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

לי נשמע שהוא ניסה לשלב מילים גבוהות (לפחות בשבילו) עם קללות טיפוסיות....

They ignore you now but they will need you later, thats life

פורסם
ובבנין יש חניה ששייכת לכלל הציבור

 

אבל אני מחנה שם 4 חודשים, למה דווקא עכשיו??

 

תסלח לי אבל אתה מניאק! חניה של כולם ואתה מתנחל בה 4 חודשים... תן גם לאחרים...:wink:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

האם במקום חונה באופן קבוע רכב מסויים של אחד השכנים?

 

 

 

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מעצבן?- כן.

לא צודק?- נכון.

יש מה לעשות?- לא (לדעתי).

 

תחנה שם את האוטו ואני צופה שיגרם לו נזק ע"י השכן. אתה באמת חושב שיש לך כוח להקים מארב?

אני סובל מאותה תופעה אבל באמת שאין יותר מידי מה לעשות בעניין...

 

אם אתה ממש מחפש צדק, כמו שאמרו, תבדוק איזה רכב מחנה שם ותחליט כבר איך לפעול בעניין.


×
×
  • תוכן חדש...