Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר החזרת רכב החברה אני מתעניין ברכישת רכב.

יש ברשותנו פיאט פונטו 2005 ידנית במצב מעולה אבל עקב התרחבות המשפחה אנו מחפשים רכב עם תא מטען מתאים.

האם ניתן לדעתכם לקבל מחיר מחירון על הרכב ובמקביל לעשות ליסינג פרטי לרכב שמחירו בסביבות 60,000 ש"ח?

אני אחדד - אנחנו מעוניינים לשדרג את הרכב אבל ממש אין לנו זמן וכח להתעסק במכירה שלו באינטרנט.

האם יש מגרש כמו שלמה סיקסט וכדומה שנותן מחירון על הרכב וגם מוכר רכב יד שניה?

דבר נוסף:

לאחר שפסלנו על הסף רכישת רנו, החלטנו לתת צ'אנס לרכב אחרי שראינו בקרסו את המבצע על 3 שנים אחריות.

קצת "ירד לנו החשק" לאחר שהתברר שהמבצע הסתיים והוא כולל רק שנת אחריות מפגוש לפגוש ושנתיים נוספות על מנוע וגיר, האם זה לא "מסוכן",

ממש אהבנו את הרכב אבל האם ריאלי לבקש הרחבת אחריות למערכות החשמל ברכב שכן זאת הבעיה העיקרית ?

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

אם הפונטו שלכם במצב מעולה אז אין סיבה שלא תצליחו למכור אותה לבד במחיר מחירון ובפרק זמן קצר יחסית. חבל שתנסו דרך חברות טרייד כי בסופו של דבר על הנוחות הזו של הטרייד אין תצטרכו לשלם. תמכרו לבד את הרכב, תבואו לחברה עם כסף מזומן וכושר המיקוח שלכם על הרכישה יגדל משמעותית.

זאת ועוד - איזה רכב אתם חושבים לקנות ב-60 אלף ש"ח? ליסינג פרטי מתייחס בדרך כלל לרכבים חדשים ורכבים חדשים ב-60 אלף ש"ח יהיו קטנים משמעותית מהפונטו מה שאומר שאתם הולכים אחורה ולא קדימה.

ולגבי קרסו - ריאלי לבקש, לא ריאלי שתקבלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

העניין הוא פשוט: כל מי שמבצע עבורך עסקת טרייד אין צריך להרוויח על העסקה כולה. גם אם תקבל "מחיר מחירון" על הרכב הישן – תקבל הנחה מופחתת על הרכב החדש, ואם תקבל מחיר אטרקטיבי על הרכב החדש – לא תקבל מחיר מחירון בעסקת הטרייד אין. חשבון פשוט. לכן אני ממליץ להביט על כל העסקה כמכלול אחד, לראות מה המקורות התקציביים שלך והאם הם מתאימים לרכישת הרכב המבוקש.

בנוגע לאחריות – מנוע ותיבת ההילוכים הם המכלולים המשמעותיים ביותר של הרכב, שתיקונם / החלפתם יעלו כסף רב. רוב חברות הליסינג מגבילות את האחריות למכלולים אלה בלבד. לגבי אמינות מערכות החשמל במגאן – הרכב אמנם לא "מהמצטיינים" בתחום, אך תקלות החשמל ברכב הן לא משהו שיהרוג לך את הארנק.

פורסם

דווקא את הרכב הכי מבוקש קשה לך למכור?

על חוסר הרצון שלך "להתעסק" עם המכירה, אתה תשלם ביוקר ותצטרך להתגמש על מחירון מינוס 30-40% על הפונטו שלך - שתילקח לאחר כבוד לרחיצת רכב, תעבור פוליש ווקס וניקיון פנימי ואחרי שישימו עליה דגלון וניילונים יבוא מישהו ויקנה אותה במחיר מחירון. לא חראם? תרחץ אותה יפה, תצלם כמה תמונות והלקוחות יבואו לבד.

עם המזומן תגיע למגרש הליסינג ואז תראה עולם שלם של הנחות.

פורסם

זאת ועוד - איזה רכב אתם חושבים לקנות ב-60 אלף ש"ח? ליסינג פרטי מתייחס בדרך כלל לרכבים חדשים ורכבים חדשים ב-60 אלף ש"ח יהיו קטנים משמעותית מהפונטו מה שאומר שאתם הולכים אחורה ולא קדימה. .

יש מספר אפשרויות (לפי סדר עדיפויות):

1. רנו מגאן שנת 2009, למה כן - בטיחותי, מרווח, נסיעה נעימה, חסכוני, סקסית בטרוף :lol:, נותנים שנת אחריות מלאה על הרכב + שנתיים על מנוע וגיר, כבר הספיקו ללמוד את כל המחלות של הרכב הזה (לראייה מחליפים נורות קדמיות ללא תשלום על העודה במוסכים מורשים), משאיר אותי עם עודף בכיס במעמד הרכישה.

רנו מגאן שנת 2009, למה לא - כי על מערכת החשמל מקבלים רק שנת אחריות אחת ולא שלוש, ולרכב יש הסטוריה עגומה בנושא, ירידת ערך מטורפת, אבזור מעט דל בדגם יוצא ליסינג / השכרה.

2. מזדה 3 שנת 2009, למה כן - אמינות טובה, "בסדר" בשאר התחומים שפירטתי ברנו + לאשתי יהיה קל להחנות את הרכב.

מזדה 3 שנת 2009, למה לא - כי היא רק "בסדר" בשאר התחומים שפירטתי ביתרונות של הרנו.

3. I30 CW למה כן - אמינות טובה, בגז' ענק, זהה לשאר היתרונות שפירטתי במזדה.

I30 CW למה לא - לאשתי יהיה קשה לנהוג ברכב (כך נראה לי), מכוער, מעט יקר.

ולגבי קרסו - ריאלי לבקש, לא ריאלי שתקבלו.

זה מה שמונע ממני לסגור את העסקה, אם היו מרחיבים לי אחריות ל-3 שנים על החשמל הייתי חוטף את הרכב כי אחרת אני לא רואה חסרונות, הוא פשוט מדהים (ככה זה כשאתה נוהג בטויוטה קורולה רובוטית מהעבודה אבל פסכולוגית שוכח מזה כי יש לך פזומט).

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

• תוכן חדש...