Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה מבאר שבע לתל אביב, איך כדאי?

dorsht
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי.

יש לי מחר נסיעה מבאר שבע לתל אביב, רחוב הסוללים, זה לא רחוק מעזריאלי.

חשבתי לעלות על 6, לרדת באחת היציאות הרלבנטיות, לעלות על הג'ונגל התל אביבי, ולרדת שוב בעזריאלי ומשם להתגלגל, מה דעתכם?

מישהו מכיר דרך נורמלית יותר?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האופציה הכי טובה היא רכבת.

אם זה לא בשעות שיא העומס ואתה מתעקש על רכב אז כביש 40 עד כנות, משם לכביש 4, איילון (20) ויציאה בעזריאלי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שונא את כביש 6.

הדרך בה אני בד"כ נוסע היא כביש 40 עד צומת כנות, שמאלה לכביש 41 עד מחלף אשדוד, ימינה לעלייה לכביש 4 וממנו אתה יכול לעלות על איילון שיקח אותך עד עזריאלי.

אם אין לך בעיות עם כביש 6 ואתה מעוניין להגיע לת"א במהירות האפשרית סע על כביש 6 עד מחלף נשרים ועלה על כביש 431. גם הוא בסופו של דבר מתנקז לאיילון.

אבל לדעתי? סע ברכבת. מורידה אותך בעזריאלי, בלי פקקים, בלי בעיות חנייה ותעלה לפחות חצי מהעלות של הדלק. הסוללים נמצא פחות מחצי קילומטר מתחנת הרכבת, לא רואה שום הגיון להגיע עם רכב פרטי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה בסדר גמור.

צא מבאר שבע על כביש 40, תתחבר לכביש 6 ותיסע לכיוון תל אביב.

כאשר נתיבי כביש 6 יהיו במקביל לנתיבי כביש 1 (בין מחלף דניאל למחלף בן שמן) אתה יכול לתפוס את נתיבי כביש 1 ולהמשיך עליהם עד שתגיע לדרך איילון (סביר להניח שתצטרך לצאת ב"לה-גווארדיה" או "השלום")

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כביש 1 בהנחה שמדובר על שעות הבוקר שווה ללכת לנתיב המהיר.

אוספים בתחחנה עוד 3 אנשים שצריכים לעזריאלי ונוסעים בו ללא תשלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי waze הדרך הכי מהירה בשעות הבוקר בדרך כלל היא דרך כביש 40 וכביש 6. משם כמו שציינו דרך מחלף דניאל והנתיב המהיר (אם אין לך בעיה לשלם אגרה) או דרך כביש 3 והתחברות לכביש 1 במחלף לטרון אם יש לך בעיה לשלם אגרה.

מכביש 431 תתרחק, אחרת תאכל את הפקק של נתיבי איילון לכל אורכו וחבל.

גם כביש 4 בקטע שבין אשדוד לראשון לא מומלץ בבקרים. עושים שם עבודות בכביש והוא הפך לסיוט בבוקר.

כל זה נכון בימים בהם אין גשם או תאונות או סתם מישהו שנוסע לאט. אתמול למשל היה פקק רציני ממחלף נשרים ועד לכניסה לנתיב המהיר כך שדווקא מי שנסע דרך 431 הרוויח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם ממליץ על רכבת כבחירה ראשונה.

אך אם אתה מתעקש על רכב

תסע על 40 ומשם תעבור ל431 ואז תתחבר לאיילון צפון ותרד במחלף השלום.

אישית הייתי נוסע באחת הדרכים הנ"ל.

404

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור אחד שנסע כל בוקר לסוללים ברכבת (וגם ברכב), הייתי אומר רכבת

אבל אולי לא מב"ש אלא מנק' קרובה יותר עם זמינות רכבות גבוהה - תגיע לתחנה באמצע הדרך, תחנה את הרכב שם ותעלה לרכבת.

ברחוב הסוללים אין ממש איפה להחנות והפקחים חוגגים שם בכל יום - גוררים רכבים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כביש 40 הוא מזמן לא אופציה נורמלית, מאז שכביש 6 "הודרם" כמעט עד לבית קמה. יש שתי אופציות מרכזיות:

1. המהירה ביותר ובתשלום: כביש 6 -> כביש 1 -> איילון

2. החינמית המהירה ביותר: כביש 6 בקטע החינמי-> כביש 7 לכיוון אשדוד עד ה-T ליד צומת כנות->שמאלה ומיד ימינה על 41 לכיוון אשדוד->כביש 4 לכיוון ת"א->כביש 1->איילון (לפעמים כדאי לרדת ישר לאיילון לפני היציאה לכביש 1).

באופציה מס' 1 אתה תוך שעה בערך בעזריאלי (בנסיעה רגועה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב,

אז ככה:

נסעתי מבאר שבע, בצומת הנשיא פניתי ימינה בכביש לכיוון בית קמה, בית קמה שמאלה לעבר כביש 6, משם ירדתי אחריי תחנת הדלק, עליתי על כביש 1 ואחר כך על איילון (שהיה פקוק כרגיל).

משם התגלגלתי, הגעתי למחלף השלום (??) והגעתי די מהר.

חניה? דווקא מצאתי, כי זה עסק שיש לו חניה משלו והיו לי שם 3 מקומות חניה לבחירתי.

צריכת דלק טובה ביחס לפקקים ובהתחשב בעובדה שנסעתי דרך כביש 6 (מה שמן הסתם מעלה את צריכת הדלק): הרכב מדווח על 100KM/5.7L. מה שאומר 1:17.2.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשית קצת סיבוב. מב"ש פשוט היית צריך לעלות על רגר עד הסוף לכיוון צפון, עד ליציאה מהעיר. סתם נסעת מערבה בשביל לחזור מזרחה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשית קצת סיבוב. מב"ש פשוט היית צריך לעלות על רגר עד הסוף לכיוון צפון, עד ליציאה מהעיר. סתם נסעת מערבה בשביל לחזור מזרחה.

אבל חסכתי ים של רמזורים ועצירות מיותרות שהיו עולות לי בהאצות ודלק, ובלאי גדול יותר לקלאץ' ולמכלול ההילוכים, חוץ מזה שאני גר בצד המזרחי של העיר, האיזור של שכונה ט', נאות לון וכו'. אם הייתי גר ברמות או ד' כנראה שהדרך שלך הייתה רלוונטית לי יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...