Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חגי,

לא זכור לי שאמרתי בשום חלק שהמנוע מיוחד,הוא נשמע כמו מנוע טווין ספארק הוא פשוט לא נשמע.

עם מצב יוצא מן הכלל שלסל"ד גבוה שבו שומעים אותו וגם לא במלוא אונו של מנוע 1.6 רגיל לחלוטין.

בנוגע להגדרת השחור לבן,

אני שמח לגלות שהבת את כוונתי ואת שניסיתי להסביר במילים.

אין רע בשחור/לבן לעומת אפור אלו שתי יחידות הנעה שמתנהגות שונה לחלוטין עקב הבדלים טכנולוגיים ומתודת פעולה שונה.

על אף ששניהם מנועי בעירה מבוססי בנזין.

במידה ויש לך עוד שאלות או אי בהירויות אני יותר מאשמח לענות עליהן, הרי בשביל זה הפורום קיים לא?

ומעל הכל תודה שהקדשת זמן לקרוא את הביקורת שלי ואף להגיב עליה.

בנוגע לתמיכה בMP3 איך המכירות שהתלווה אליי לנסיעה (סתיו מסוכנות הרצליה) אכן ציין בפניי כי מערכות השמע של המשלוח הנ"ל אכן תומכות בMP3, כן ששלי תתמוך בMP3 בנוסף לBT.

לילה טוב,

טל

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז רשמת פסקה שלמה, 13 משפטים על מנוע שאין בו שום דבר מיוחד. בבית הספר שלי היו קוראים לזה "למרוח" :)

לסיכום אני מעדיף את שיא המומנט שלי ב-1,500 סל"ד ולא ב-4,500.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אם הייתי רושם פסקה שלמה על מנוע אז אכן זו הייתה מריחה של 13 משפטים.

אני רשמתי 13 משפטים שהם אכן פסקה על נושא אחר.

אני רשמתי על חוויה אישיתי מיחידת כוח, תוך כדי השוואה למתחרה באותה קטגוריה והחוויה שלי שם.

ועצם זה שאתה מעדיף את המומנט שלך בטווח מסויים מחזק את אהבתי למדיום תקשורתי כמו הפורום, כי זה מוכיך לי שדעתי אינה היחידה ויש שונות והפוכות ממנה :)

נ.ב.

מתי אתה מפרסם סקירה על נסיעת מבחן?

פורסם

כשיצא לי להלהב מרכב חדש כפי שאתה התלהבת מהקשקאי פה אני מבטיח לרשום משהו.

לפני כמה חודשים נהגתי בפיאט 500 טווין אייר אבל לא התלהבתי.

ודרך אגב אני נוהג ברכב בן 15 שבלתי אפשרי לקנות כחדש וגם לא קל למצוא משומש, אז סקירה עליו לא תשרת את ציבור הפורום :)

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

בכנות מלאה,

אני נהנה לקרוא סקירות רכבים, וכשהכותב ביקורתי וציני הביקורת אפילו יותר טובה.

ביום שאכן תצא אחת תחת ידייך, אני יותר מאשמח לקרוא ולהגיב עליה.

ד"א גם אם לא התלהבת, ביקורת זו ביקורת.

יום נעים,

טל

פורסם

טל הי

תודה רבה על הסקירה המצוינת לטעמי, היא בדיוק מה שאני לפחות חיפשתי, סקירה של מתעניין ברכב ולא כתב רכב מקצועי.

לי אישית זה מאוד עזר לתת את ה push האחרון לקראת הזמנת הרכב הנ"ל.

פורסם

סקירה יפה מאוד ונשמע כאילו הרכב משתלם ביחס למחירו.

אותי אישית מעניין למה שום מגזין רכב עוד לא פירסם כתבה עליו, במיוחד לאור העובדה ש(כנראה?)כולם כבר נהגו עליו, קרסו לבד אמרו שה2000קמ הראשונים ברכב המבחן נעשו ע"י כתבי רכב.

מעבר לזה אי אפשר להתעלם מהפיל בחדר;

ייטי חדשה עולה 110,900 במבצע

קשקאי חדשה עולה 117,000 במבצע "חבר".

איזה מהם נותן יותר "רכב" בכסף הזה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אז רשמת פסקה שלמה, 13 משפטים על מנוע שאין בו שום דבר מיוחד. בבית הספר שלי היו קוראים לזה "למרוח" :)

לסיכום אני מעדיף את שיא המומנט שלי ב-1,500 סל"ד ולא ב-4,500.

בבית הספר שלך מלמדים גם נימוסים? :roll:

פורסם

אותי אישית מעניין למה שום מגזין רכב עוד לא פירסם כתבה עליו, במיוחד לאור העובדה ש(כנראה?)כולם כבר נהגו עליו, קרסו לבד אמרו שה2000קמ הראשונים ברכב המבחן נעשו ע"י כתבי רכב.

[/QUOT

כתבי הרכב שלנו מעדיפים לסקר את ההשקה של פרארי F12 שסביר שירכשו אותה 2 קונים השנה מאשר רכב שמעניין אלפי קוראים, אחרי זה לא מבינים למה האתר הכי נצפה הוא אתר פורומים ולא אתר של עיתון רכב כזה או אחר...

פורסם

Butal, אני שמח שהסקירה הועילה לך.

והכי חשוב, תתחדש !

NINJMNKY,

אני מסכים איתך לחלוטין - יחד עם זאת אני מניח שעריכה ועליה לאויר או לדפוס לוקחות זמן (זו הנחה בלבד ולא יותר - אני הרבה דברים אבל עיתונאי זה לא אחד מהם).

אני אשמח לראות את דעתם של כתבים בנושא הרכב הנ"ל בדיוק כמוך, לא לשם השקטת הדיסוננס אלא רק לצורך משמע הדעה.

אני גם תהיתי בנושא העניין של מי נותן יותר רכב.

אחדד את דעתי מהסקירה בהשוואה לייטי.

כאשר תחושת הפנים בייטי הינה מאד אירופאית ומרגישים VAG מהרגע הראשון התחושב בקשקאי היא איכותית באותה מידה אך פחות קודרת (לצורך העניין אני התחברתי לעיצור הקודר של הייטי).

מבחינת מקום הקשקאי הרגילה לי ולמימדי גופי יותר מרווחת, אותי עניין מרווח אמיתי ולא אשליה של מרווח שנובעת מהגבהת הגג.

מה לעשות אני בחור גדול.

מבחינת תחושת הרכב על הכביש הייטי מרגישה כמו מכונה שיותר מכוונת לכביש, פחות רכות יותר קשיחות ומיידיות בהיגוי.

הקשקאי מרגישה רכה ודורסת יותר מהייטי עם דגש על נוחות ופחות על הקשיחות.

אמנם בקשקאי לא חשתי בזוית גלגול היסטרי (למען הכנות ציפיתי ליותר, הרבה יותר) אבל בייטי יש אפילו פחות.

ההבדלים האלו הופכים את הרכב לרכב נעים יותר בשבילי עפר, שהם מקום שאני מתכוון להגיע אליו לעיתים עם הרכב.

פורסם

תתחדש וסע בדרכים טובות. נורא נהניתי לקרוא, חיפשתי כבר זמן מה סקירה על הרכב הנ"ל.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...