Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים.

כרגע יש ברשותי מגבר מונו של הייפוניקס 1508D שדוחף שני סאבים של גראונד זירו של 500RMS כ"א ב2 אוהם (2 אוהם בחיבור של שניהם במקביל), המגבר מוצהר על 900RMS ב2 אוהם, בפועל כנראה מוציא מעט פחות, חשבתי על שדרוג למגבר הייפוניקס 2006D שמוצהר על 1300RMS באותה התנגדות, השאלה אם יהיה שינויי מורגש או שזה סתם בזבוז זמן וכסף?

ד"א מבחינת מערכת חשמל שידרגתי את שלושת הגדולים ואני עובד עם מצבר פריקה עמוקה ככה שהמגבר מקבל חשמל בריא בלי נפילות גדולות מידיי.

תודה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

לדעתי יהיה שינוי מן הסתם, אבל לא באופן מטורף.

אל תצפה להכפיל את העוצמה אלא אם כן אתה מכפיל הספק (1800 וואט)

פורסם

מבחינת ההספק של הסאבים אין לי גם צורך להכפיל הספק. השאלה אם בהתחשב בהספק של הסאבים יהיה הבדל. ד"א תודה על התגובה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

מן הסתם שיהיה הבדל, אבל לא משהו קריטי, וכמו כן זה גם תלוי בנצילות של הסאבים ועד כמה התיבה נצילה.

שכחתי לציין גם שהמגברים של הייפוניקס הינם אובררייטד, מה2006 לא תראה יותר מ1700 וואט במקרה הטוב.

פורסם

התיבה היא המקורית של גראונד זירו כמו שיש בחתימה שלי. ואני עובד ב2 אוהם. כמה מוציא בפועל ה 1508 וכמה מוציא ה2006 בהתנגדות הזו? אחד מוצהר על 900 והשני 1300.

פורסם

עזוב נתונים יבשים ,ממה שאני מבין אתה מעוניין במגבר שמוצע בפורום מכירה

לא יותר פשוט להגיע למוכר לחבר את המגבר ב-10 דקות ולבדוק בפועל אם אתה מרוצה או לא.?

כך תוכל לבדוק גם את תקינות המגבר וגם את התפקוד שלו.

זה עדיף מסתם הערכות וספקולציות.

פורסם

כן כנראה שזה מה שאני יעשה . חשבתי שכדאי לשאול לפני כדי לחסוך נסיעות וכאב ראש אם התשובה הייתה שלא יורגש שינויי משמעותי.

פורסם
מן הסתם שיהיה הבדל, אבל לא משהו קריטי, וכמו כן זה גם תלוי בנצילות של הסאבים ועד כמה התיבה נצילה.

שכחתי לציין גם שהמגברים של הייפוניקס הינם אובררייטד, מה2006 לא תראה יותר מ1700 וואט במקרה הטוב.

שאלה קטנה יש משהו שאני לא מבין והייתי שמח לדעת.

מזאת אומרת המגברים של הייפוניקס הינם אובררייטד? מה הפירוש של המילה הזאת בפועל?

פורסם

ישנם כמה מושגים שהתפתחו בקהילות האודיו ותפקידם להכווין את הצרכן בנוגע להפרשי ההספקים בין הצהרות החברה למתרחש בפועל.

אוברייטד- מוצר שמוצהר על הנייר בהספק גבוה יותר ממה שהוא מוציא בפועל.

אנדרייטד- מוצר שמוצהר על הנייר בהספק נמוך יותר ממה שהוא מוציא בפועל.

צ'יטר אמפ- מגבר שמוצהר על הנייר בהספק נמוך באופן קיצוני מההספק בפועל (למשל מגברים שמוצהרים 4X15 שמפיקים בפועל מעל 100RMS לערוץ).

אני בטוח שישנם עוד ביטויים כאלו, אוברייטד ואנדרייטד הם הנפוצים שבהם.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...