Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

,הנעתי את האוטו(205GTI 1.6)אחרי שבוע שהוא עמד,בהתנעה לא היה קשה לשים לב לעשן לבן שיצא מהאגזוז,ומעט טיפות שחורות,לא כמות מטורפת של עשן אבל יצא,נתתי למנוע לעבוד בסרק כמה דקות,בשלב הזה לא היה עשן אבל בכל נגיעה בגז יצא עשן לבן,פתחתי את המיכל של הנוזל קירור לא היה סימנים של שמן בפנים או בעבוע,לא יודע להגיד אם המנוע ״אוכל״ שמן.

כשהוא הגיע לטמפ׳ עבודה נתתי שוב נגיעה בגז ועדיין יצא עשן לבן.

זהו?אטם ראש?

;(

אני בגבע בשלישי כדי לטפל בכמה דברים אז אני אתן להם לאבחן את הבעיה כמו שצריך...אבל חשוב לי לדעת האם זה יכול להיות משהו קטן ולא אטם ראש.

פורסם

לא רוצה לענות סתם ולהטעות, אבל לפני שנה כשאחותי וגיסי טסו לחו״ל הם ביקשו ממני להניע את הפונטו ספייס (ז״ל) של אחותי פעם בכמה ימים.

היה מזג אוויר חורפי כמו עכשיו, ונגדיר זאת ככה - כשהנעתי, חשבתי שהפעלתי מיסוך של טנק (השיריונרים יבינו) כ-ו-ל הרחוב היה עשן לבן, עד שזה נרגע, אחרי סיבוב קטן כדי לחמם של כמה רחובות זה נעלם לגמרי.

המוסך אמר שזה בגלל הקור, התעבות בצנרת או משהו כזה.

לא יודע אם זה אוטו דבר אצלך, רק נותן לך כיוון.

פורסם

האם בדקת מפלס נוזל קירור כאשר הרכב קר ברדיאטור ? ואם כן,היה חסר או שהמפלס תקין.

אם המפלס לא תקין ואתה במוסך-בקש ביבצעו בדיקת לחץ למע' הקירור לאיתור דליפות/אימות חשד של מעבר קומפרסיה למערכת הקירור /איבוד לחץ.

אם העשן בהתנעה בלבד ואין איבוד של נוזל קירור- גומיות השסתומים יבשות וזקוקות להחלפה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...