Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוג הדלק ל-Audi A3 2.0 FSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

למיטב הבנתי אפשר ללא כל בעיה לתדלק 95 במנועי ה-FSI והדבר לא בעייתי פרט לירידה זניחה בביצועים, כמו בכל רכב.

למיטב ידיעתי, רק מנועי TFSI מחייבים אוקטן 98. עם זאת, על גבי הרכב מודבקת לי מדבקה של 98 עם לוגו צ'מפיון- אם ככה,

מהו סוג הדלק לרכב שלי?

Lexus CT200H

פורסם

אתה יכול לתדלק 95 בשקט,

ברכב ללא מגדש טורבו אין ממש סיבה לתדלק 98.

אני מבטיח לך שלא תרגיש שום "ירידה זניחה בביצועים".

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם
זה כמובן לא נכון בעליל.

תדלקו את הרכב לפי מה שכתוב בספר הרכב. אין קשר למגדש טורבו או לא.

יש לי חבר עם אודי כמו שלו משנת 2006 קנה חדשה מהחברה,

עד היום הוא עם הרכב ונוסע על 95 ...

לא צריך לתדלק רכב כזה ב98 זה בזבוז של כסף!

אם הוא יתקשר לשירות של צ'מפיון וישאל אותם במה לתדלק את הרכב, אני בטוח ש95 תהיה התשובה.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

ברור שאפשר (פיזית) לתדלק ב95, אם היצרן מורה על 98, אתה צריך לתדלק 98...

כשאתה קונה ניסאן 370Z הם אומרים לך שרכב המבחן מתודלק ב95.

הספר מורה חד משמעית על תדלוק של 98 וכמובן אם תגיע לתקן תקלה במנוע, הם יתנערו מיד מאחריות בטענה שתדלקת 95, לא לפי ספר הרכב.

פורסם

לפי הוראות הייצרן אתה יכול למלא אוקטן 95. בארץ הייבואן החליט להדביק מדבקה שמציינת למלא אוקטן 98.

לא ייגרם שום נזק למנוע וגם האחריות לא נפגעת.

איזה כייף לי :)

פורסם
ברור שאפשר (פיזית) לתדלק ב95, אם היצרן מורה על 98, אתה צריך לתדלק 98...

כשאתה קונה ניסאן 370Z הם אומרים לך שרכב המבחן מתודלק ב95.

הספר מורה חד משמעית על תדלוק של 98 וכמובן אם תגיע לתקן תקלה במנוע, הם יתנערו מיד מאחריות בטענה שתדלקת 95, לא לפי ספר הרכב.

טכנית, במדבקה של AUDI רשום 95/98, עליה מדבקה של צ'מפיון שמורה על 98.

בכל אופן, הרכב כבר לא באחריות וזה לא מה שמדאיג אותי. אגב, אם הרכב באחריות איך הם יכולים להוכיח באיזה סוג דלק תדלקתי?

Lexus CT200H

• תוכן חדש...