Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום, חסר לי משהו קטן וזה סאב!

הרכב הוא פיאט בראבו 97, מקדימה רמקולים מורל טמפו קואקס 6.5 ומאחורה מורל טמפו קואקס 6x9. שני הסטים מוגברים על ידי מגבר קיקר (לא זוכר דגם) 4 ערוצים וכל זה מחובר לרדיו דיסק סביר של dual שחוץ מ 3 יציאות rca הוא לא משהו בכלל.

ברצוני להתקין סאב קטן, כזה שלא יתפוס הרבה מקום בבגאז', רצוי גם כזה שלא אצטרך לקנות עבורו עוד מגבר ז"א שיהיה מוגבר, אני מחפש צליל מדוייק ולו מתמשך, כל המערכת היא סבירה ביותר וזה מספק אותי ככה שגם סאב אני מחפש סביר ולא משהו יקר ומטורף.

כמו כן חבר המליץ לי על סאב שהוא מגיע בצורת מגבר והוא מוגבר (היה לו כזה כשהתגורר בארה"ב). והוא ממליץ עליו בחום השאלה רק איפה מוצאים כזה ובמחיר סביר? איביי כמובן בא בחשבון אבל בגלל המשקל עלות המשלוח ככל הנראה לא תהיה משתלמת.

כמובן ישנה גם אופציה לסאב בתיבה עגולה בגודל של 6 אינץ' או גג 8, יש המלצות?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הסאב המוגבר שאתה מדבר עליו הוא

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=593977

יש של חברות שונות, לא יודע להמליץ לך כן או לא , תעשה חיפוש על הנושא בפורום.

סאב אחר שאני כן יכול להמליץ עליו בחום זה hertz es200 סאב 8' קטן וממזר אבל דורש הגברה, כמו כן יש חברות טובות נוספות שמציעות סאבים 8' - אבל שוב צריך הגברה.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

יש בשוק כמה וכמה דגמים של סאבים מוגברים, לרוב של חברות מדבקה סיניות, לא הייתי ממליץ למרות שזה פתרון זול וקורץ, תשקול להביא סאב מיד2 , ולחבר אותו בגישור למגבר 4 ערוצים שיש לך, 6/9 לרוב לא צריכים הגברה, ויכולים לעבוד יפה על ההגברה של ה HU, וכאשר הם מוגברים הם מושכים את ההצגה לכיוונם, וזה גם מה שרוב החברה שמחזיקים 6/9 ברכב עושים.

מה גם שבאופן הנ"ל לא תצטרך לסלול עוד כבלים ברכב מכיוון שהתשתית כבר קיימת (אם תוסיף סאב מוגבר תצטרך לסלול לו כבל מתח חדש או להגדיל את הישן).

SCANSPEAK

פורסם

אפשרות טובה כמו שהציע bengee זה לחבר את 9*6 על הגברה של המכשיר ואת הסאב למגבר קיקר ישנם כמה חבורות טובות לסאב וופר בגודל הזה כמו הרץ JBL קיקר מגיעה בתיבה קטנה הJBL מגיעה בתיבה קטנה מאוד יחסית לאחרות.

פורסם
הסאב המוגבר שאתה מדבר עליו הוא

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=593977

יש של חברות שונות, לא יודע להמליץ לך כן או לא , תעשה חיפוש על הנושא בפורום.

סאב אחר שאני כן יכול להמליץ עליו בחום זה hertz es200 סאב 8' קטן וממזר אבל דורש הגברה, כמו כן יש חברות טובות נוספות שמציעות סאבים 8' - אבל שוב צריך הגברה.

בדיוק לזה הייתה כוונתי! רק למה לעזזל מדינת ישראל כ''כ יקרה? למה אותו סאב באיביי עולה 400 ש''ח? מה קרה פה הוא יותר טוב?

http://www.ebay.com/itm/NEW-BOSS-BASS600-8-600W-Slim-Low-Profile-Under-Seat-Amplified-Subwoofer-Sub-/350588072225?pt=Car_Subwoofers_Enclosures&hash=item51a0ad7121

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מה שלא ברור לי זה למה במדינת ישראל יש רק את הBOSS המעפן הזה ולא אחד מתוך העשרות\מאות דגמים של סאבים מוגברים של חברות מוכרות שיש בעולם במחירים טובים זולים?

באירופה בכל מרכז קניות נידח רואים כמה כאלה...

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

זה לא שבמדינת ישאל יש רק את הסאב המוגבר הזה.

בזאפ ספציפית יש רק את הסאב המוגבר הזה.

אם זה באמת חשוב, תעשה בירורים יותר רציניים. הכי טוב זה ללכת לחנויות אודיו ולבדוק לגבי מוצריםץ אולי גם יביאו לך הצאות שיהיו מוצלחות יותר, ואחרי זה תוכל להפנות שאלות על גבי הפורום.

פורסם

חברים תודה רבה לכם!

מישהו פה שאל למה לא מביאים סאבים בצורת מגבר יותר איכותיים, אז למה להביא כשעל משהו פשוט אתה יכול לתקוע בארץ מחיר של 1000 ש"ח? באיביי עם משלוח זה עולה 180 דולר השווים לערך 720 ש"ח וזה אחרי שמשלוח עולה 80 דולר זה עדיין עולה פחות מאשר בארץ! מס לא מס בארץ הרבה עסקים פשוט גנבים!

ככל הנראה בהמשך אקנה סאב מיד 2, משהו סביר רק שיהיה קטן יחסית ואנסה את מה שאמרתם לי לגבי הרמקולים האחוריים... סה"כ אני מרוצה מהווליום והסאונד אך חסר מעט בס ברקע!

צריך לשקול גם החלפה של הרדיו דיסק בהמשך כי חוץ מ 3 rca הוא פושטי לגמרי!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...