Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן תיל - עזרה וייעוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ביום ראשון הקרוב אצתרך לעבור את מבחן תיל.

לאחר בדיקה באינטרנט, מצאתי מספר דוגמאות של תרגלים שנלקחו מהמבחן עצמו, בהסתמך על מספר הדוגמאות המצומצם הזה המצב שלי דווקא לא נראה כל כך רע ממה שחשבתי, ואם זאת לאחר קריאת אין ספור שרשורים בנושא, הבנתי שיהיו עוד נושאים כאלו ואחרים שלא יצא לי לעבור עליהם ודי גורמים לי לחששות כאלו ואחרות.

אז אומנם נשארו לי יומיים בדיוק "להתכונן" לבחינה, ובכל זאת הייתי שמח לשמוע טיפים מאנשים שעברו את המבחן איך באפשרותי להתחזק ולהתאמן לקראת מה שמחכה לי.

מה האופציות שעומדות בפני, ועזרה קטנה עם בעייה מסוימת שנתקלתי בה באינטרנט.

רק אציין, שלא השאלה עצמה מהווה את הבעייה, כמו סימון לא מוכר שמופיע בה, תמונה בהמשך.

אלו כמובן סימנים ברורים לי ואין צורך להזכיר אותם.

ובכל זאת בבעיה שפירסמתי מופיעים הסימנים האלו בתוספת קו אנכי באמצע הסימן.

סימן דומה הוא מיפתח רגלים כזה וקו מעוגל באמצע שמסמן זווית, אבל קו אנכי?!

956_fe403378c0b79491d45b451b943233d5.jpg

פורסם

הקו האנכי הוא שלילה, כלומר משהו אינו... לדוגמה בשורה הראשונה B אינו גדול מ- A , B אינו קטן מ-C .

אם בשעת מבחן משהו לא ברור - תשאל. בלי להתבייש.

אתה חייב לקרוא מידע על המבחנים האלו, לדעת מה צפוי, אם תשובות שגויות מזיקות או לא (כדי לסמן מהר בדקות האחרונות).

אם יש שיחה עם פסיכולוג - תכין את עצמך אליה: איך לצייר בית, עץ. יש מתכונת "טובה" ואפילו פסיכולוגים נותנים עצות ברשת.

בהנחה שיש שיחה עם מראיין - למד איך לשבת (לא לשכל רגליים, ידיים נינוחות על הירך ולא זזות, חיוך וכו'.

אם יש גרפולוג בשטח - נסה להתאים את הכתיבה ועריכת הדך למה שצריך.

(אני יכול לכתוב בשתי הידיים, כתב שונה, ופעם כתבתי באבחון שלושה סוגי כתב. לא יודע מה היו המסקנות, לאשפוז לא שלחו אותי...)

המבחנים האלו נהיו מזמן משהו שחייבים לעבור, לא ברורה התועלת שלהם, אני לא מבין איך מעסיקים סומכים על כאלו שלפני זמן קצר סיימו לימודים והופכים מאבחנים ומאבחנות (רוב המאבחנים'ות צעירים מאוד) - אבל הם שם. תתאים את עצמך לחוקי המשחק, תתנהג כמו שצריך כיד להתאים לכללים שלהם, אל תהיה טבעי - תהיה מועמד ! לצערי הפוזה נכנסה גם לתחום הזה. ככל שתתכונן ותתאמן - תצליח יותר!

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...