Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בושם ונעליים לגבר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
PUSSY MAGNET! redbugsmile2ye1.gif

מישהו קרא לי?

אני משתמש בburbury הקלאסי, dolce gabana הקלאסי, the secret הבושם של אנטוניו באנדרס ובעוד המום אבל אלה בשימוש מאסיבי. אני לא יודע אם יש בארץ אבל למעצב tom ford יש אחלה ליין של בשמים .

haters will hate

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לאחרונה קניתי Terre D'Hermes EDP. חזק, מחזיק לנצח וטוב מאוד (לפחות עליי). רצוי להשפריץ כרבע שעה לפני שיוצאים מהבית, אחרת הוא יכול להיות חזק מדי, אבל כשהוא מתעדן, הוא מעולה.

הבושם של הרמס מצויין, למזלי(או לא?) העור שלי סופג את הריח מהר, אז גם ההרמס והפירס מתעדנים מהר ולא מסריחים עלי...

Skins,

זה לא הפולו שדיברנו עליו, אלו נחשבים ליותר ״צעירים״ וקלים(אלה עם המספרים והפוני הגדול)

ירוק

306_RALPH%20LAUREN%20GREEN%20M.jpg

שחור

41__88079_zoom.jpg

כחול

poloralphlaurenblue.jpg

אולי התבלבלת עם התמונה, כי הירוק בהחלט מחזיק לנצח...

אני צריך איזה 150 ml איזה 2 סוגים לשנה וזה מספיק לי.

לאחרונה אברקרומבי הפיצו מהדורה מיוחדת של הפירס, בקבוק של ליטר ב500 דולר, רק 700 יחידות:-o

• תוכן חדש...