Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קטנה במומנט, מישהו יודע מה הגורם לזה?

איזה אופנוע, איזה אגזוז, מי כיוון את האופנוע, מה עוד הוספת?

בכל אופן, לרוב מפלט פתוח נועד לספק יותר כ"ס בסל"ד העליון על חשבון מומנט כזכור לי.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

האופנוע cb500 האגזוז לא מוכר, נראה לי שיש בריחה של גזים מהמתאם שבין הסעפת לאגזוז, יכול להיות שזה הגורם לבעיה?

פורסם
האופנוע cb500 האגזוז לא מוכר, נראה לי שיש בריחה של גזים מהמתאם שבין הסעפת לאגזוז, יכול להיות שזה הגורם לבעיה?

חביבי הבעיה שלך היא פה...

זה אותו מפלט הודי שקנו לך ב12 ש"ח?

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

35 ש"ח (אני מבקש) זה בהכרח אומר שהוא מחורבן? הבריחה של הגזים היא ממתאם שתפרו במיוחד(לא חלק מהאגזוז).

חוץ מזה הוא עושה רעש סוףףף...

פורסם
35 ש"ח (אני מבקש) זה בהכרח אומר שהוא מחורבן? הבריחה של הגזים היא ממתאם שתפרו במיוחד(לא חלק מהאגזוז).

חוץ מזה הוא עושה רעש סוףףף...

כן.

לא יכולת להסביר את זה לעצמך יותר טוב.

רעש סוף, זה לילדים מתלהבים.

גם קלף פלסטיק בגלגל יעשה רעש סוף, אז מה?

אתה לא רואה אנשים רוכבים עם זה כל יום...

בקשר למתאם, תנסה אפוקסי מתכת.

בכל אופן, אם המפלט לא מתאים לאופנוע אתה עלול לגרום למנוע נזק ובאופן כללי צפה לירידה בהספק.

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

שאלה ל tygger - איך מפלט פתוח יכול לא להתאים למנוע(כל עוד הוא מפנה את הגזים שזה מייצר ביעילות)? לפי מה שאני יודע תפקיד האגזוז במנועי 4 פעימות הוא רק לפנות גזים אז איך אגזוז שעושה את זה ממש טוב(פתוח) יכול לא להתאים?

פורסם
שאלה ל tygger - איך מפלט פתוח יכול לא להתאים למנוע(כל עוד הוא מפנה את הגזים שזה מייצר ביעילות)? לפי מה שאני יודע תפקיד האגזוז במנועי 4 פעימות הוא רק לפנות גזים אז איך אגזוז שעושה את זה ממש טוב(פתוח) יכול לא להתאים?

זוהי בדיוק הנקודה.

יכולת ההבנה שלך במפלטים היא אפסית.

מפלט לא אמור רק "לפנות את הגאזים" היות ואחרת פשוט היינו שמים איזה צינור או שבכלל לא היינו טורחים עם מפלטים.

מפלט איכותי גם תורם להספק. ישנם דברים כמו זרימות של אויר, לחצים משתנים, אפילו עניינים של רעש שכולם הם שיקול לגבי העניין.

אני מניח שDR XR ו45 מעלות יכולים להסביר את זה הרבה יותר טוב ממני.

אבל יצור מפלטים, זוהי בהחלט לא משימה פשוטה.

לא אם אתה רוצה משהו טוב.

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

תגיד מה הקטע עם התגובות האלה?

יכול להיות שאתה אשף באופנועים ושאתה חי פה בפורום ומגיב לכל הודעה והודעה. אבל שאלתי שאלה לגיטימית שנובעת - נכון מחוסר ידע - כמה תמוה שזה נשמע. רוב השאלות הן כאלה, אז מה הקטע להוכיח אותי על בורותי? "יכולת ההבנה שלך במפלטים היא אפסית" אתה מפיק מזה איזושהי הנאה? באמת גבר זה פורום אופנועים, אנשים עולים פה לפורום ושואלים שאלות, חלק מהשאלות האלו נשאלות לא מפרספקטיבה מקצוענית וזה בגלל שחלק מהאנשים כאן הם לא מקצוענים.

אני מבין שיש לך המון ידע וזה מצויין אבל להרהיב עוז ולנפנף בזה?! בחייך!!

פורסם
תגיד מה הקטע עם התגובות האלה?

יכול להיות שאתה אשף באופנועים ושאתה חי פה בפורום ומגיב לכל הודעה והודעה. אבל שאלתי שאלה לגיטימית שנובעת - נכון מחוסר ידע - כמה תמוה שזה נשמע. רוב השאלות הן כאלה, אז מה הקטע להוכיח אותי על בורותי? "יכולת ההבנה שלך במפלטים היא אפסית" אתה מפיק מזה איזושהי הנאה? באמת גבר זה פורום אופנועים, אנשים עולים פה לפורום ושואלים שאלות, חלק מהשאלות האלו נשאלות לא מפרספקטיבה מקצוענית וזה בגלל שחלק מהאנשים כאן הם לא מקצוענים.

אני מבין שיש לך המון ידע וזה מצויין אבל להרהיב עוז ולנפנף בזה?! בחייך!!

האמת, צודק, לא מגיע לך לקבל בראש :roll:

קבל מאמר בנושא במקום: http://www.burnsstainless.com/TechArticles/Theory/theory.html

אנגלית, אבל פשוטה ומסבירה את העקרונות

כמו כן, מהאתר המצויין How Stuff Works:

מה עושים ה-Headers: http://www.burnsstainless.com/TechArticles/Theory/theory.html

איך עובד העמעם (דוד):

http://auto.howstuffworks.com/muffler.htm

וגם קצת על שסתומים:

http://auto.howstuffworks.com/camshaft.htm

תקרא ונמשיך לדבר :wink:

פייזר 1000:

2000-5000 סל"ד : :lol:

5000-7000 סל"ד : :hihi:

7000 - 12,000 סל"ד: :shock2:

• תוכן חדש...