Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

התקציב שלי הוא סביב ה25-30, בשאיפה לפחות והרצון הוא לרכב אוטומט משנתון מתקדם ככול הניתן (2005+) וחסכוני ככל הניתן בדלק ואחזקה, חשבתי על:

* גטס - אני חושש לאחר השירשורים שקראתי כאן על צריכת הדלק ,בKML מדובר ב1:11 ופה אני קראתי גם 1:9-10, השאלה מי צודק

* פונטו- הייתה לי במשך 4 שנים כמעט 2002 ידנית שביקרה במוסכים רק בטיפולים השגרתיים לקראת טסט למעט ראש מנוע בגלל התחממות. החלפתי רק כי מאסתי בשילוב של ידני ופקקים. אני יודע שהאוטומט בפונטו דיי "עייף" בשנתונים 2001-2003 השאלה אם משתפר אחרי זה. והאם יש בעיה בגיר הרובוטי כמו ששמעתי?

חשוב לי שצריכת הדלק תהיה סבירה 1:11-12 ומעלה מאחר ואני נוסע כ1200-1300 ק"מ בחודש, ושהרכב יהיה אמין ככול שהמזל מאפשר (אין מה לעשות יש מרכיב חשוב של מזל ברכב כשמדובר ביד שנייה)

אגב, בשיטוט ביד2 לא ראיתי אופציה אחרת בשנתון 2005-2006 ומעלה בטווח המחירים הזה שעונה על הדרישות- אלא אם אני טועה ומישהו יכול לתת לי אופציה נוספת...

פורסם

פונטו אוטומטית אינה עצלה כלל והיא חסכונית מאד, הגיר המומלץ הוא דווקא הגיר הרציף (DYNAMIC אן ELX תלוי בשנה)

לדעתי אופציה סבירה בהחלט ועדיפה על הגטס.

אגב כל מי שמגיע לכאן מבולבל בצורה זו או אחרת :shock: לכן כותרת כמו מתלבט בין פונטו לגטס או התלבטות לפני קניית יונדאי גטס הינה כותרת מומלצת בהרבה ותביא יותר עצות ודעות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום.

אתה גם רוצה לשלם 25K וגם לקנות מודל 05-06 והרכב יהיה מוצלח?

קשה למצוא כזה.מנסיון מצוין עם רכבים ממליץ על YRVאו סריון ממודלים 2004 או 2003.

או סוזוקי איגניס 2003-4

הרכבים אמינים מאוד .צריכת דלק של 13.5 קמ"ל.הגירים והמנועים כולל מערכות החשמל אמינים מאוד.

צריך רק לחפש היטב ולמצוא רכבים שעברו מעט ידיים עם 100K ק"מ.אם טופלו היטב יחזיקו מעמד בצורה טובה מאוד

עד 250 K כולל הגירים.

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

התקציב שלך יפה, אומנם, גם הדרישות :)

אתן לך עצה לא "שגרתית" בפורום הזה, מתבסס על נסיוני האישי - תבדוק שברולט.

זה רכב "לא סחיר", אז מחירים ברצפה, ניתן להביא 2007-2009 בתקציב שלך.

מה עוד, שהרכב הזה שבר לי סטיגמה של ק"ג גבוהה - יש כעת ברשותי אופטרה 2006 ואוואו ביג 2008 שניהם עם 170-180 אלף ושניהם עובדים יפה (טפו-טפו-טפו), נוחים וזריזים. אני ממש מתבאסת למכור אותן.

• תוכן חדש...