Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי את זה פעם אחת, ולא אחזור על זה.

הנסיעה לעמאן הייתה בסדר, בשדה בעמאן היה בסדר, בחברת התעופה היה בסדר, בדוחה היה בסדר ובטיסת המשך היה בסדר.

לא הרגשתי מאויים בשום שלב, לא הרגשתי שמתייחסים אלי שונה, ולא שום דבר אחר.

אבל רבאק, כל כך הרבה שעות מרגע היציאה ועד הנחיתה...

מאז למזרח טסנו עם טורקיש. לא מאוד זול אבל מאוד נוח, צוות מצויין ומטוסים שגם במחלקת תיירים יש מקום לברכיים שלי. אל על? לא תודה.

ומי שתוהה למה הטיסות מישראל יקרות כל כך - שיאשים את אל על בבלימת כל אופציה לתחרות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
טסתי איתם כמה וכמה פעמים. לא היו איחורים, עצירות הביניים בטשקנט היו בדיוק באורך שתוכננו, ולא היה שום מזגן מטפטף.

כנראה לאחד מאיתנו אין מזל עם החברות המזרח אירופאיות. גם בטיסות פנים בבריה"מ לשעבר וגם ברומניה זה היה סיוט.

היום אני מעדיף לשלם קצת יותר ולטוס כמו בן אדם. הנוחות הזו חוסכת לי יום שהות כי אני משתדל לתכנן את הטיסות כך שאגיע בבוקר וישר אוכל להתחיל לעבוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כנראה שלי יש מזל עם טיסות של חברות אזוטריות. מצד שני - מעולם לא הייתה לי חוויית שירות נעימה באל על.

רק מה קשור חברות מזרח אירופאיות? אוזבקיסטן נמצאת במרכז אסיה...

פורסם

להמנע מטיסה בחברות ממדינות שאין בהן חוק וצדק.

כשבלקן איירליינס פתחו קו ת"א - סופיה ,קניתי כרטיס זול מלגוס לת"א ה"ח. ב-0200 בלילה מצאתי את עצמי על אדמת קדאפי (טריפולי - לוב) ל- 50 דקות. זה לא היה בתכנית. היה לגוס- סופיה ישיר. לך תעשה להם משהו.קפטן הטופולב אמר לי don't worry, you are under my custody. חמישים דקות פחד שהיו שוות את ההפרש לסוויס/LH הרגיל.בסופיה שילמתי מכיסי מלון ומוניות .בניגוד להבטחת הסוכנת בלגוס לא היה איש בקאונטר הטרנזיט . לשמחתי החברה התמוטטה מהר אח"כ.

פורסם

טסתי דרכם בפסח לפני שנתיים לתאילנד , החברה מארגנת את הטיסות הללו יותר מ8 שנים (אלפי ישראלים מדי שנה) ולא זכור אפילו מקרה אחד של בעיה בטחונית. עם זאת , צריך להבין שמדובר בקומבינה שכונתית ומהאתר שלהם אפשר להבין שהם פועלים על דעת עצמם , ללא שום כיסוי ממנגנוני הבטחון בארץ. הדיסקליימר שלהם זה "על אחריותך בלבד".

באוטובוס הזה שנוסע לעמאן יש גם לא מעט בני מיעוטים נוצרים,מוסלמים,דרוזים,בדואים (רבים לומדים שם באוניברסיטאות).

המלווים והנהגים של הקבוצה הם ירדנים מקומיים ועוד נציג של FLYEAST.

בוא נגיד שמנקודת מבט כלכלית גם ל"דודים" יש אינטרס שה"עסק" הזה ימשיך לטקטק.

החיסרון הכי גדול זה העיכובים בחזור, כשחייבים להמתין לאישורים מהירדנים להעביר את כל האוטובוסים חזרה, כך שאם בהלוך הכל לוקח כ15 שעות , בחזור זה הופך ל18-20. כך שאם מדברים נטו כדאיות כלכלית אז ההמתנה הזו צריכה להיכנס בחישוב.

בגדול אף אחד בשדה התעופה לא יודע מי אתה ואיך הגעת לשם, כך שאם לא מעוררים פרובוקציות מיותרות (דגלי ישראל וצעקות בעברית "משה תביא תעגלה") לא רואה שום סיבה לבעיה.

להמליץ על זה אני לא יכול, שוב זה לא שישראלים עושים סופי שבוע בירדן , אבל מצד שני כאחד שעשה את המסלול אני יכול להגיד שמבחינה בטחונית לא הרגשתי בעיה להפך הכל היה סטנדרטי כמו בטיסות אירופה/אסיה/ארה"ב. רק הבידוק ושצריך לחכות לכל הקבוצה (בחזור זה מספר אוטובוסים גדול יותר) האריך את משך ההמתנה.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

לא יכול להעיד על הקטע עד עמאן, אבל הטסתי את אשתי מהונג קונג לניס וחזרה ביולי האחרון עם קטאר.

הייתה מאוד מאוד מרוצה מהטיסות. היא גם ישנה לילה בדוחא (נושאת דרכון זר), אבל לא ממש טרחה להסתובב.

מחיפוש באינטרנט מצאתי גם חוויות של ישראלים שנתקעו שם עקב עיכובים בטיסות וקיבלו אישור לצאת לעיר לטיול.

ת'כלס, לא נראה לי כמו סיפור רציני, אבל בעיקר מיועד לתפרנים וחסכנים למיניהם שיש להם זמן ואין להם כסף. קטאר זו מדינה עם הרבה מאוד קשרים בינלאומיים שאין לה שום אינטרס להסתבך על הטרדה של נוסעים מישראל, אבל המגבלות הן עדיין סוג של כאב ראש לנוסע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

להמליץ על זה אני לא יכול, שוב זה לא שישראלים עושים סופי שבוע בירדן , אבל מצד שני כאחד שעשה את המסלול אני יכול להגיד שמבחינה בטחונית לא הרגשתי בעיה להפך הכל היה סטנדרטי כמו בטיסות אירופה/אסיה/ארה"ב. רק הבידוק ושצריך לחכות לכל הקבוצה (בחזור זה מספר אוטובוסים גדול יותר) האריך את משך ההמתנה.

עושים גם עושים סופי שבוע בירדן.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...