Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכול בגלל הגדר הארורה הזאת!

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

כבר קראת את ממצאי החקירה?

לדעתך אם האופנוע היה עף לתעלה\שדה שמימין התוצאה היתה יותר טובה?

אתה נשמע לי כמו אותם חכמים שבשנות ה-60 הזהירו כי חגורות הבטיחות מסוכנות כיון שימנעו החלצות מהרכב הפגוע. נכון - לכל אמצעי בדרך וברכב, וזה כולל אמצעי בטיחות, יש מחיר מסויים בנפגעים, אבל כאשר מסכמים שורה של תאונות נחסכות פגיעות בנפש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הקבוצה המדוברת היא מועדון האופנועים הישראלי וזה טיול מאורגן. אל תגידו דברים שאתם לא יודעים! לא יודע אם לא הייתה גדר אם התאונה הזו ספציפית הייתה נמנעת... אבל בתור רוכב ואחדשמאוד מחבב את תחום הדו גלגלי אין ספק שהמעקה בטיחות הזה זה אחד הגורמים העיקריים למוות של רוכבים שמחליקים עם אופנוע ביומיום!! !"

פורסם

יש גדרות שמתאימות גם לרכבים וגם לאופנועים.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

יהיה זכרם ברוך.

מעניינים אותי ממצאי החקירה, רוכב מנוסה לא אמור להחליק סתם ככה, גם נאמר שהכביש היה יבש.

לדעתי או שהיה משהו על הכביש, או שהוא נסע לא כל כך רגוע, וביצע טעות, ובאופנועים, בין אם יש גדר או לא, אין מרווח טעויות כמו שיש ברכב.

אי אפשר להאשים את הגדר לדעתי.

בכל מקרה, אני מאחל למשפחות הנפגעים שלא ידעו עוד צער.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יהי זכרם ברוך.

חשוב מאוד, לא לפרסם פרטים על הרוכבים לפני שיפורסמו בתקשורת, מקריאה בפורומים כמו פול גז ותפוז נראה שאלו היו רוכבים מוכרים מאוד, אנא התחשבו במשפחות ותתאפקו.

מעקות הבטיחות קטלניות בעבור רוכבים, וגם עבור רכבים כשהן לא מותקנות לפי התקן.

במדינת ישראל אין חתימה של מהנדס לאחר בניית הגדר לגבי אופן בנייתה אלא רק לגבי מיקום.

לא חקרתי את התאונה, ולא ראיתי אותה, אבל אם אין עמוד בצד שני של הגדר, מאוד סביר להניח שללא הגדר התוצאות היו שונות.

הרוכבים היו ממשיכים להחליק ומאבדים תנע לפני הפגיעה בעצם הבא, וכך הפגיעה הייתה חמורה פחות.

המעקות מתוכננים לספוג אנרגיה של רכב, כשאדם פוגע בהן הן לא קורסות אלא עוצרות את גופו במכה, דבר שפוגע גם חיצונית וגם פנימית.

המון רוכבים נהרגו במהלך השנים מפגיעה במעקה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

השמות פורסמו רשמית - ב-ynet.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הרוכבים אכן היו רוכבים מוכרים,ומנוסים מאוד.

תנחומיי למשפחותיהם.

החלמה מהירה לפצוע.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

חברים יקרים,

היום בבוקר במקרה נסעתי לשבת חתן של בן דוד שלי בצפון.

הדרך עברה דרך כביש 70, אני חייב לציין שאני ממש לא מופתע ממה שהלך שם, המהירות הממוצעת שלי בקטע עמדה על 130, החבורות האלו חתכו אותי בצורה ממש מפחידה ומי שהיה איתי ברכב ממש פחד.

רבאק, חתכו אותי כאילו אני לא קיים ועוד אני נוהג על 130!

אני לא מתפלא על מה שקרה ולדעתי כן יש להם חלק לא קטן בעניין הזה. יש משהו שנקרא אחראיות והם צריכים להבין שלא נוהגים בפראות כזו וחותכים רכבים כאילו הם לא קיימים, זו נהיגה חסרת אחריות ושיגידו מה שרוצים - שהם בעלי ניסיון וכו' וכו'. נסיעה באופנוע במהירויות גבוהות במיוחד שיש תנועה בשבת היא חסרת אחריות ולכן גם יש תוצאות כאלו.

התשתית מעולה בקטע הזה ואפשר להגיע למהירויות של 130-140 בשקט.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

לצערי אני נאלץ להסכים עם ראש המכונה. כמובן, לא כולם כאלה ואין לי מושג מה קרה בתאונה הספציפית הזאת, אבל מה שהרוכבים לא מבינים הוא שכשהם עוקפים מכוניות מימין ומשמאל במהירות גבוהה ב-20-30 קמ"ש ויותר, זה עניין מאוד מסוכן. הנהג לא מצפה שאופנוע רועש יעקוף אותו במהירות עצומה, בטח לא מימין, והוא עשוי להיבהל. בנוסף, תנועה קלה של אחת המכוניות שלא שמה לב לרוכבים מאחוריה (למשל הפניית הגה קלה לקראת מעבר נתיב) יכולה לגרום לרוכב לאבד שליטה ומשם הסוף ברור...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...