Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי שנה הבאה התחרות תהיה עם קארטים, ואז נראה! :p

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מגיב מאוחר אז אין לי הרבה מה לחדש.

קודם כל, נהנתי מאוד ואני רוצה להודות לקארזפורום על החוויה (ולאשתי היקרה שנתנה לי "פס").

שתי נקודות שהעיבו מבחינתי, וכדאי לשפר:

1. המסלול בלילה (שלב התירוצים :-) ) הוא אתגר ראייה לילית יותר מאתגר נהיגה. רוב תשומת הלב שלי הוקדשה לחיפוש אחר המסלול הנכון בים הקונוסים ולא לנהיגה.

אני מבין שפורמולה ישראל איננה יכולה לצבוע על גבי מגרש החנייה. ההצעה שלי: אפשר לרכוש סלוטייפ צהוב זרחני (כמו זה של הסקאדים, אבל צהוב) ב-5 ש"ח לגליל, ובפחות מ-20 ש"ח "לצבוע" מסלול מסומן לתפארת. גם מע"צ משתמשת לפעמים במדבקות לסימון זמני של נתיבים.

2. הפאביה: מה זה תגובת הגז האיטית הזו? אף פעם לא נתקלתי בכזו השהייה. אני חושב שיש לפחות להתיר זינוק עם גז+ברקס ביחד.

:turn-l:
פורסם

מאוד מאוד נהנתי.

גם מהמסלול ובעיקר מהאנשים.

לא הייתי בסשן המיונים הקודם, אך מי שהיה ירגיש בהבדל.

הכל היה מתוקתק ומסודר.

רוני: 1-1

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

גם קספר בקבוצה הזו?

אני כמעט בטוח במאה אחוז שהוא לא בא לאירוע הזה גם אם נתנו לו את זה בחינם. ( לאור מה שקרה שנה שעברה)

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

לצערי לא יכולתי להגיע.

אני שמח שהחבר'ה נהנו ושהארגון השתפר.

לגבי העלות מול השתתפות בפועל של מתחרים איטיים, אולי ניתן להוסיף להם עוד חוויה, ו\או אולי לתת להם כובע, חולצה או משהו כזה כדי להוסיף הצדקה לדמי ההשתתפות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אין לי כ"כ הרבה מה להוסיף מעבר למה שכבר נכתב. מה שכן ראוי לדעתי להתייחסות זה הנושאים הבאים:

שתיה - או יותר נכון: היעדרה:

משך כל זמן השהות שלנו במקום לא היה מהיכן להשיג שתיה, אף לא בתשלום. מסיבה זו נאלצנו מאור, איתי ואני לנסוע לתחנת הרכבת שנמצאת בסמוך ולרכוש משהו לשתות לפני שנתייבש. על הדרך גם כמעט איבדתי את זכותי לעלות למקצה הבא, מכיון שבזמן שהייתי בתחנת הרכבת התברר לי שהגיע תורי, ורק הודות להחלטת ירון לדחות לי את המקצה לא נפסלתי. מן הראוי היה להציב במקום אפילו קולר פשוט.

מכוניות:

בגלל שממילא כל המשתתפים התמודדו עם אותן מכוניות, יוצא שהתנאים לכולם היו שווים. מסיבה זו סוג הרכב כלל לא הפריע לי - מצידי שהיו נותנים להתחרות בדייהו רייסר.

מחיר:

350 ש"ח באופן אבסולוטי זה סכום גבוה. אז כן, אני יודע שספורט מוטורי זה עסק יקר, אבל בדיוק בשביל זה יש מפרסמים ושאר ספונסרים, לא?

חלוקה לקטגוריות:

המירוץ עצמו מחולק לשלוש קטגוריות: גברים, נשים ומקצוענים, כאשר הקטגוריה האחרונה מיועדת לכאלה שמחזיקים ברישיון נהיגה ספורטיבית. אני מוצא טעם לפגם בעובדה שהחלוקה הזאת קיימת רק במירוץ עצמו ולא במיונים. כך מצאתי את עצמי במקצה הראשון והשני מתחרה בכאלה שרמתם פחות או יותר שקולה לרמתי (מאור ורז) ובמקצה השלישי - לא פחות ולא יותר - מול לאון, שלא השאיר לי אפילו סיכוי קלוש לנצח אותו (ומיותר לציין: מחזיק ברישיון לנהיגה ספורטיבית). לא הבנתי את ההיגיון שעומד מאחורי זה.

היבטים אחרים:

קיימים לא מעט אנשים בקרב קהילת חובבי הספורט המוטורי בישראל שחשבונם עם פורמולה ישראל מהשנה שעברה טרם נסגר. טוב יעשה מפיק האירוע אם יפעל לסיום הפרשה האומללה ההיא בצורה ראויה ומכובדת ובאופן שישביע את רצונם של כל אותם אנשים. אנחנו מדינה קטנה, הברנז'ה די מצומצמת והשדים מהעבר לא ממש יכולים ללכת בה לאיבוד. נקודה למחשבה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מצאתי את עצמי במקצה הראשון והשני מתחרה בכאלה שרמתם פחות או יותר שקולה לרמתי (מאור ורז)

Oh, it's on now, son!

דו-קרב אל המוות בג'ימקאנה הבאה- עליי:-P

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אני מצאתי את עצמי מול לאון במקצה הראשון.

אני מחזיק ברשיון נהיגה ספורטיבית ונחשב "במקצוענים" למרות העובדה המצערת שמאז שיש לי ולרכב את הרשיון, לא היתה שום פעילות בנושא. וכבר שכחתי מה זה ג'ימקאנה - זאת בניגוד לכמה חבר'ה שזה מה שהם עושים למחייתם. :)

בגלל זה לקחתי לכיוון של קארטינג - שזה תחום יותר נגיש (טוב, וגם יש לי הרבה יותר נסיון עם קארטים ותחרויות ליגה).

בקיצור, אני צריך להתמקצע יותר בג'ימקאנות.

פורסם

חברי הנבחרת, אני רק שאלה לתועלת הציבור:

האם שווה לדעתכם לאדם מן היישוב ללכת, עם חברים למשל, לאירוע כזה בבחינת יום כיף? האם שווה לתת את זה כמתנה כמו "נהיגה מתקדמת" וכדומה?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

חברים - היה מעולה, ארגון מופתי, מכונת פחיות זה נחמד, אבל לא קריטי, אני מאמין שבאירועים הרגילים יש שתיה (היו שם מקררים).

מהבחינה התחרותית עצמה - היה מהנה ושוויונית ( למרות שאני טוען, וכך גם אחרים, שהרכב במסלול הימני סבל מאיזה השתנקות קלה!), אפשר היה לשלב את הזמנים עם הנצחונות ולעשות זמן מהיר ביותר בין המפסידים עולה או משהו דומה אבל אין מה להתלונן גם השיטה הנוכחית טובה!

לגבי המחיר - קארטינג היום עולה 50 שח ל10 דקות ככה שהמחיר לא תלוש מהמציאות לחלוטין, הוא אכן גבוה ובטח אם מספיק ספונסרים אפשר להוריד אותו קצת, אבל תכלס ערב מוטורי כזה בעבר היה עולה הרבה יותר, וכם אנחנו לא מבזבזים דלק/ צמיגים/ בלאי שלנו!

מביינת מיקום האירוע אני לושב שזה פרט לא פחות חשוב - הוא מעולה, קרוב לכבישים הראשיים וקרוב למרכז אך לא בתוכו בקיצור-נוח!

אז תודה רבה לקארזפורום על שהביאוני עד הלום! ותודה רבה לפורמולה ישראל על האירוח!

נפגש בפעם הבאה!!ImageUploadedByTapatalk1351704361.404885.jpg

ImageUploadedByTapatalk1351704030.291951.jpg

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם זה יהיה בסגנון מירוץ בין חברים עם מקצים כמו שעושים בקארטינג ויכלול על הדרך מעט הדרכה זה יכול להיות לא רע בכלל! (רעיון עסקי?)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הייתי מעדיף יום מירוצים בקארטינג עם חברים, כי אז כולם על המסלול.

shellcase - אני גם הרגשתי את זה במסלול הימני. כאילו הוא משתעל קצת באמצע עקומת הסל"ד במצערת מלאה ואז ממשיך כרגיל.

אם לפרט יותר, היה נראה כאילו התערובת עניה והמחשב מאחר הצתה לשניה ואז מחזיר אותה + דלק.

פורסם
אין לי כ"כ הרבה מה להוסיף מעבר למה שכבר נכתב. מה שכן ראוי לדעתי להתייחסות זה הנושאים הבאים:

שתיה - או יותר נכון: היעדרה:

משך כל זמן השהות שלנו במקום לא היה מהיכן להשיג שתיה, אף לא בתשלום. מסיבה זו נאלצנו מאור, איתי ואני לנסוע לתחנת הרכבת שנמצאת בסמוך ולרכוש משהו לשתות לפני שנתייבש. על הדרך גם כמעט איבדתי את זכותי לעלות למקצה הבא, מכיון שבזמן שהייתי בתחנת הרכבת התברר לי שהגיע תורי, ורק הודות להחלטת ירון לדחות לי את המקצה לא נפסלתי. מן הראוי היה להציב במקום אפילו קולר פשוט.

מכוניות:

בגלל שממילא כל המשתתפים התמודדו עם אותן מכוניות, יוצא שהתנאים לכולם היו שווים. מסיבה זו סוג הרכב כלל לא הפריע לי - מצידי שהיו נותנים להתחרות בדייהו רייסר.

מחיר:

350 ש"ח באופן אבסולוטי זה סכום גבוה. אז כן, אני יודע שספורט מוטורי זה עסק יקר, אבל בדיוק בשביל זה יש מפרסמים ושאר ספונסרים, לא?

חלוקה לקטגוריות:

המירוץ עצמו מחולק לשלוש קטגוריות: גברים, נשים ומקצוענים, כאשר הקטגוריה האחרונה מיועדת לכאלה שמחזיקים ברישיון נהיגה ספורטיבית. אני מוצא טעם לפגם בעובדה שהחלוקה הזאת קיימת רק במירוץ עצמו ולא במיונים. כך מצאתי את עצמי במקצה הראשון והשני מתחרה בכאלה שרמתם פחות או יותר שקולה לרמתי (מאור ורז) ובמקצה השלישי - לא פחות ולא יותר - מול לאון, שלא השאיר לי אפילו סיכוי קלוש לנצח אותו (ומיותר לציין: מחזיק ברישיון לנהיגה ספורטיבית). לא הבנתי את ההיגיון שעומד מאחורי זה.

כשהתחריתי ביום המיונים הראשון היה שם גזלן שמכר שתיה וקצת חטיפים. לא יודע למה הפעם לא היה.

מחיר - 350 שקלים זה לא סכום גבוה. ג'ימקאנה ברכב שלך עלתה בשנים האחרונות 250 שקלים בממוצע ועם אותה כמות נהיגה. פה אתה ברכב של ההפקה...

קטגוריות - כנראה שלא הבנת. היום עבור קארספורום לא היה יום מיונים רשמי אלא נהיגת התרשמות. בימי המיונים הרשמיים בהחלט יש חלוקה לגברים/נשים/מקצוענים. בינינו, המקצוענים זה חרטא והיו הרבה נהגים מהירים לא פחות במקצה הגברים הרגיל.

shellcase - אני גם הרגשתי את זה במסלול הימני. כאילו הוא משתעל קצת באמצע עקומת הסל"ד במצערת מלאה ואז ממשיך כרגיל.

אם לפרט יותר, היה נראה כאילו התערובת עניה והמחשב מאחר הצתה לשניה ואז מחזיר אותה + דלק.

ככל הנראה היה מדובר בבקרת המשיכה שנכנסה לפעולה כשנתת פול גז בסיבוב. קרה לי גם. מבאס...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם אני נהניתי מאוד כמובן.

הארגון היה מצוין, גם את המכונית היתה בסדר.

מסכים עם מי שמתלונן על שיטת הדירוג, היא לא משקפת את המציאות.

השיטה תנפה את הפחות טובים, זה ברור אבל בהחלט יכולה להפרד מוקדם מידי מנהג טוב שבמקרה הגריל נהג קצת טוב יותר ממנו בשלבים המוקדמים.

• תוכן חדש...