Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאשלה של Shinearama - התייעצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע קיבלתי חבילה שהזמנתי מהם, של מוצרי דיטיילינג ומכונת פוליש.

הפאשלה היא שהזמנתי בנוסף גם Menzerna 85RE5, ואכן חוייבתי עליו, אך לא קיבלתי אותו. ההפך, קיבלתי את שאר המוצרים עם תוספת של נזילה מאחד מהם, כנראה מOPTI-SEAL. אבל זה מילא, הוא עדיין מלא אך שומני.

שלחתי להם אימייל זועם, אך כרגע אני לא יודע מה לעשות. המחיר שלהם הוא שליש מהמחיר של הפוליש בארץ כך שצר לי מאוד לקנות אותו בישראל, ואופן המשלוח שלהם הוא של פדקס. בטח שאני לא מעוניין בעוד משלוח דרכם בו אני אשלם פי שתיים.

עוד דבר - פדקס דווחו על משקל חבילה 4KG, בעוד בהזמנה בשיין ארמה דווח על 4.8 קילוגרם. סימן שפדקס קיבלו חבילה קלה יותר - משמע הפאשלה לחלוטין של שיין ארמה.

מישהו חווה דבר כזה ? כבר חשבתי שאני מזמין מחנות מסודרת שלא בסגנון איביי.

עצוב ביותר.

כמובן שאעדכן בהמשך.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

כשאני אומר זועם, אני לא מתכוון להודעה בסגנון "You guys worthless ma*af**ka".

מנומס מנומס, בטון מתאים.

זה מפריע לי יותר מהרגיל משום שכל צורת האריזה הייתה רעועה - מעט מאוד ריפוד, הרבה מאוד שמנוניות בכל האריזה מבפנים ובקבוק אופטי-סיל שנשפך ממנו כל פעם שמשכיבים אותו.

עזבו את זה, למרות חוסר הזמן שלי אני אמור עכשיו להמתין חודש נוסף עד שאקבל בקבוק של פוליש שאין לי אפשרות להסתדר בלעדיו או לחילופין לשלם פי 3 יותר כסף בעבור אותו מוצר.

יש לי בהחלט סיבה להיות עצבני.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

משעשע, ניחשתי את התשובה לפני שבדקתי בכלל איזה אתר זה.

הסיבה לאריזה הביזיונית פשוטה מאוד: הם בריטים.

התרגלת לאריזה המושלמת של האמריקנים, שהם אלופי עולם בתחום הזה,

לא משנה אם אתה קונה מבן אדם פרטי או מחנות.

האריזה של הבריטים, בכל ההזמנות שיצא לי לקבל, ממקומות שונים ולא קשורים בעליל,

היא מתחת לכל ביקורת. זה פשוט לא בתרבות שלהם.

(ע"מ להסיר כל ספק, אין שמץ של ציניות/סרקזם בתגובה)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא ידעתי שהבריטים והסינים דומים באספקטים האלו.

חשבתי שאני מזמין מחנות רצינית, לא מאיביי. זו יותר מטעות בתום לב, החבילה נבדקה לפני כן וסומן בחשבונית V על המנזרנה.

פורסם

הסינים דווקא אורזים מצויין לפחות מכל מה שאני הזמנתי.

אטום , מרופד , עם מדבקות מסומן וממש קשה לפתיחה.

כמובן שפה ושם יש נפילות.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

גם הבריטים אורזים טוב,קיבלתי אתמול בית פיוזים לרכב,הוא היה בתוך פצפצים עליו עוד נייר נצמד ובתוך קופסת קרטון.:lol:

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
טעויות קורות. חכה לתגובה שלהם ואולי תופתע לטובה.

אכן, הופתעתי.

הוא מפיל את זה על המכס, טוען שהבקבוק אצלהם.

אם אני רוצה, אני ישא במשלוח (129 שקל) והוא ישלח לי את הבקבוק (זאת אומרת ישא על עצמו 50 שקל, ממש לארג' עם לקוח שלו)

בקיצור, אכלתי אותה.

פורסם

תאמינו לי, הבן אדם הזה בדיחה.

אני דיברתי גם עם פדקס וגם עם עמילות מכס שלהם והם טוענים שהחבילה כלל לא נפתחה אלא נבדקה בשיקוף ללא מגע פיזי.

זה לא מפריע לו, הוא טלית שכולה תכלת ואני צריך לשלם את המשלוח.

להחזיר את הכסף ? לא בא בחשבון.

איזו אכזבה, פשוט בדיחה.

אנשים כל כך ממליצים עליו כי לשם שינוי הם קיבלו מה שרצו, אבל כנראה כשצריך סיוע הוא יודע להתחמק.

פורסם

בסופו של משא ומתן מייגע וחסר פשרות שנמשך מהצהריים, הגענו לפשרה - הוא ישלח עוד בקבוק, דרך Royal Mail ולא פדקס, על חשבונו.

לשם שינוי קיבלתי את מבוקשי. :roll:

פורסם

אני לא יכול להעיד על איכות של שירות לקוחות בריטי ממוצע, רק על איכות האריזה.

באיכות אריזה הם נופלים מהסינים.

העיקר שנגמר, נו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...