Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני לא טועה, רכב אספנות יכול להירשם ככזה אם מלאו 30 שנה מאז שנת הייצור שלו.

אם הרכב הנ"ל יוצר בשנת 83 וקיבל רישוי כמודל 84 יכול להיות שבמשרד הרישוי הסכימו לרשום אותו כרכב אספנות.

מצד שני יכול להיות שבעל הרכב פשוט החליט להוסיף את המילים רכב אספנות למודעה שלו בנסיון לגרד עוד כמה לירות במחיר...

פורסם

גם שנת 1983 תרשם כאספנות רק מינואר 1983. כנראה מדובר בשיבוש...

יתכן והמפרסם התכוון לכתוב "שווה/כדאי לאספנות "..

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

הפרסום נובע מהתממות או אי ידע של המפרסם.

סביר להניח שמדובר ברכב שנת 1984 שנרשם בסוף 1983 - מבחינת התקנות היוכל להירשם כרכב אספנות רק ב-1.1.2014 אפילו שתאריך הרישום הוא ב-1983 כי סטטוס אספנות נקבע ע"פ שנת הדגם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בכל מיקרה, הרכב מעניין.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
בכל מיקרה, הרכב מעניין.

לטעמי המחיר קצת גבוהה, וצריך לעשות לו צבע ופחחות.

אגב לפני שנה (10.2011) ראיתי גולף קבריולט מודל 82 עם לוחית זיהוי של "רכב אספנות" איך יכול להיות?

זה היה לפני ה1.1.2012

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אגב לפני שנה (10.2011) ראיתי גולף קבריולט מודל 82 עם לוחית זיהוי של "רכב אספנות" איך יכול להיות?

כנראה שגם הפח (של הלוחית..) סובל הכל :lol:

עודד

פורסם

סתם הנפצה.

גם לפי לוחיות הרישוי הרכב לא אספנות והיות שהוא נרשם כשנת - 84, לא ניתן לרשום אותו כאספנות עד 2014

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

הוא רכב אספנות כי המוכר מתייחס אליו כבעל ערך אספני. גם אני חושב ככה על הוולוו שלי, ולמרות שעדיין לא יכולה להירשם כאספנות, בעיני היא רכב אספנות. וזה לא משנה לי שיהיו כאלה שיחלקו על זה ואפילו אני בטוח שיהיו כאלה שיגידו שגם כשיהיה לה סטאטוס של רכב אספנות, אין לא ערך אספני, מה שמוכיח שאין קשר הדוק בין הסטאטוס שנותן משרד הרשוי לבין הראיה של האספן את הרכב.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
לטעמי המחיר קצת גבוהה, וצריך לעשות לו צבע ופחחות.

זה היה לפני ה1.1.2012

הכל יכול להיות...

פעם ראיתי אלפא סוד דור שני 5 דלתות עם לוחית רישוי בת 6 ספרות.

ופעם ראיתי אודי 80 עם מספר שנגמר ב-03 (סיומת של סובארו).

• תוכן חדש...