Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרטי הרכב אינם ככ רלוונטים...

פירקתי בית תרמוסטט והבורג נשבר , קדחתי וניסתי לחלץ בעזרת מברז הפוך אך הוא נשבר בפנים.

כמובן שמקדח רגיל אינו מצליח לקדוח את המברז העשוי מפלדה.

איזה מקדח אני צריך לקנות ? עלויות ?

בתודה מראש.

פורסם

רק בעל מקצוע שיש לו כלים וניסיון עשוי לחלוץ את המברז השבור.

אל תחשוב אפילו לנסות לקדוח בעצמך קדח במברז ולנסות לחלוץ אותו בעצמך מכיוון שאתה עלול לגרום ליותר נזק.

אם לא הולך בעזרת כלים מכניים סטנדרטיים תצטרך מכונת ארוזיה לשם הסרת המברז.

איזה כייף לי :)

פורסם

זו הייתה הארה טכנית לגבי אפשרויות החילוץ הקיימות.

גם כלי לחילוץ מברז שבור עולה כמה מאות שקלים (תלוי במידות המברז השבור).

איזה כייף לי :)

פורסם

ישנם מקדחים מיוחדים שמסוגלים לקדוח מברז/מקדח שנשברו. מבלי לפגוע, אני בספק אם תוכל לעשות זאת מכיוון שדרושה לשם כך לפחות מקדחה טובה (לא מקדחת יד), עדיפות לכרסומת ולא פחות חשוב מכך, מיומנות ונסיון. נראה לי שיותר זול ופשוט יהיה להחליף את בית הטרמוסטט. קיימת דרך נוספת, אך גם היא דורשת מיומנות וציוד מיוחד - אם הבורג/מברז גדול דיו, ניתן לרתך אליו בטיג מעין "מאריך" שיאפשר לחלץ אותו.

פורסם
ישנם מקדחים מיוחדים שמסוגלים לקדוח מברז/מקדח שנשברו. מבלי לפגוע, אני בספק אם תוכל לעשות זאת מכיוון שדרושה לשם כך לפחות מקדחה טובה (לא מקדחת יד), עדיפות לכרסומת ולא פחות חשוב מכך, מיומנות ונסיון. נראה לי שיותר זול ופשוט יהיה להחליף את בית הטרמוסטט. קיימת דרך נוספת, אך גם היא דורשת מיומנות וציוד מיוחד - אם הבורג/מברז גדול דיו, ניתן לרתך אליו בטיג מעין "מאריך" שיאפשר לחלץ אותו.

בגלל זה שאלתי אם הבורג בולט, אבל הוא לא ולכן הפתרון הזה בדומה ל EDM שייך לקבוצת "ההארות הטכניות" הלא מעשיות.

• תוכן חדש...