Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(שאלה לגבי) צריכת דלק של סקודה סופרב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לדעת אם למישהוא יש פה ניסיון עם הסקודה סופרב 1800 TSI DSG שיכול להגיד כמה בממוצע הרכב שותה?

השילוב הוא בערך 90 אחוז בתוך העיר ו 10 אחוז מחוץ לעיר...

(מדובר על רכב חדש מהחברה ככה שבמידה והיו שינויים במנועים אז נא להיתייחס בהתאם )

פורסם

עם 90% נסיעה בעיר, לדעתי לא יותר מ-8.5 ק"מ לליטר ואולי אפילו גרוע מזה.

עם 50% נסיעה בעיר - בקושי 10 ק"מ לליטר בממוצע בפועל.

אם אתה מחפש אוטו מרווח וחסכוני בדלק בעיר, זה יכול להיות או פריוס או דיזל.

http://www.netcar.co.il/guide/guidef.asp?group=9&manuf=0&price=0&gear=0&safety=0&rating=0&Bm=%E7%F4%F9

פורסם

חשבתי גם על פולקסווגן גטה חדשה על הדגם 1.2 TSI DSG איך היא תיהיה מבחינת צריכת דלק?

(את הרכב הזה אני עדין צריך ליבדוק מבחינת מרחב אני לא בטוח שהוא לא יהיה קטן מידי )

פורסם

סורי אבל הפלואנס כל כך מכוערת שאני אפילו לא יכול לחשוב עליה... ועוד בדיזל...

פורסם
סורי אבל הפלואנס כל כך מכוערת שאני אפילו לא יכול לחשוב עליה... ועוד בדיזל...

ראית אותה מקרוב או רק בתמונות? לדעתי היא דווקא אלגנטית! דווקא פלואנס החשמלית קצת מכוערת וארוכה (יותר מהרגילה) כמו ספינה...

פורסם

הסופרב לא נמכרת יותר בישראל עם גיר dsg אלא עם גיר אוטומטי רגיל 6 הילוכים.

עקב כך צריכת הדלק עלתה והביצועים ירדו.

צריכת הדלק כעת רק בינונית, כ- 1 ליטר ל- 9 ק״מ צריכה רשמית בתוך העיר ובפועל כמובן נמוך יותר.

לדעתי בפועל היא תצרוך בעיר בנסיעה רגילה לכל היותר 1 ל ליטר ל - 7 ק״מ בייחוד שמנועי טורבו חסכוניים בעיקר מחוץ לעיר, כאשר מגדש הטורבו לא עובד...

מלבד זאת מדובר ברכב הטוב בקטגורייה, כעת לאחר השדרוג של המונדאו אולי במשותף איתה.

במרווח הפנימי, ברמת הפאר בדגם האלגנס ובגודל ושימושיות תא המטען עדיין אין לסופרב מתחרות. 

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...