Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי רכב דייהטסו סיריון אוטומט מודל 2001 נפח מנוע 1300 סמ"ק.

בחודש האחרון שמתי לב שצריכת הדלק שלו עלתה ממוצע של 1:12 בנסיעה עירונית ובינעירונית ל1:9 בערך

בגלל שהייתי צריך לעבור טסט הוספתי למיכל K44 שאמרו לי שיכול להשפיע גם על הצריכה.

התוסף לא הועיל והחלטתי להקדים את הטיפול 10,000 ולהכניס את הרכב לטיפול 2000 ק"מ לפני הזמן, במוסך החליפו שמנים ופלאגים ומסנן אוויר ובמסנן דלק לא נגעו כי המוסכניק טען שהמסנן נמצא בתוך המשאבה והוא לא עושה את העבודה הזאת במסגרת הטיפול. הטיפול עצמו גם לא הועיל והרכב המשיך לשתות דלק (וכסף)

חשוב לי לציין ששמתי לב שהעשן נהייה לבן וסמיך בזמן האחרון,

והתחושה היא כאילו משכו לרכב את הצ'וק הידני שלא קיים. (התיאור לקוח מפיגו 205 שהייתה לי פעם בה היה קיים צ'וק כזה.

אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה אפשר לעשות ואיפה עלולה להימצא הבעיה, אני לא רוצה ללכת למוסך שששוב יתחיל טיפול ולא יסיים ויועיל לנסיעה. תודה. אליאב

פורסם

k44 , עשן, כל זה כבר לא טוב.

תיכנס למכון שיבדוק לך 4 גזים זה נראה כמו איזה חיישן לא תקין שגורם לתערובת עשירה.

Honda Civic 1997

• ספונסר פורום
פורסם

מוסך גדעון לוי ברחוב הרכב 1.

הם מתמחים ברכבי דייהטסו ולכן אני בטוח שזה המקום הכי מומלץ לרכבך. בנוסף יש להם במוסך ציוד דיאגנוסטיקה מתקדם ויוכלו לבדוק האם אחד מהחיישנים שולח ערכים לא נכונים אשר גורם לצריכת דלק מוגברת.

פורסם

יש גם צריכה של שמן אבל לא נראה שזה מוגזם, אני ממלא בערך פעם בחודש חודש וחצי, חבר אמר לי שכנראה זה בגלל בלאי של הרכב, שהגיל עושה את שלו.

יכול להיות שיש קשר גם לצריכת השמן?

פורסם

אני ממלא בערך כל 1000 ק"מ אני לא יודע בדיוק כמה, אני אבדוק פעם הבאה.

אגה הייתי אצל גדעון לוי והם אמרו לי שהם לא מחזיקים בציוד לבדיקת 4 גזים, יש מקום אחר שאתם מכירים? כמה אמורה לעלות הבדיקה הזאת?

תודה

פורסם

יש לך ברחוב בית היוצר את אלפא מוריס, לא ידוע לי אם הוא מתמחה בדייהטסו.

הוא לא הכי זול בלשון המעטה אבל מקצועי ואמין וזה שווה את זה..

02-6795660 תתקשר לשאול אם הוא יכול לעזור לך בסוג רכב שלך..

פורסם

דווקא מאלפא מוריס לא הייתי הכי מרוצה. (עם ג'ימני 2007).

הלכתי ל"ראנדן", נמצאים מול משרד הרישוי הישן. רחוב בעלי המלאכה2. 6780790 - 02

הם ממש בסדר!

אני מטפל אצלם כבר למעלה משנה (היום כבר לא עם הג'ימני, אלא עם סוויפט2007) ואני מאוד מרוצה!

הם גם לא הכי זולים, אבל אני מאוד מרוצה מהם.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אתה בטוח שמדובר במנוע 1300 ולא 999 סמ"'ק ?

למנועים הקטנים ,ששווקו עם הסיריון משנתון 98/9 עד 2001 ואולי גם 2002 היה מנוע כזה עם 999 סמ"ק-המנועים הללו עישנו ובסופו של דבר בהרבה מקרים אנשים הגיעו להחלפת מנוע/חצי אוברול (הרכב החל לאכול שמן מבלאי לאחר מאמץ ממושך שהמנוע הזה לא ממש בנוי אליו).

לפי תיאורך ולפי עניין אכילת השמן, כדאי לגשת לבדיקת לחץ הפוך למנוע ולבדוק,האם אכן הוא בדרך להחזיר את נשמתו לאלים היפניים

אם מדובר בעשן לבן תוך כדי נסיעה.לעומת זאת,אם מדובר בעשן לבן בהתנעה קרה בלבד- גומיות שסתומים יבשות.(נזק קטן הבה יותר).

לגבי עניין אכילת הדלק, יש אפשרות של מסנן דלק סתום/סתום חלקית /בעיה כלשהי באחד החיישנים (כדי לדעת,יש לבצע בדיקת 4 גזים ולהבין מתוצאותיה מה לא בסדר)?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב הוא 1300 סמ"ק, וגם הקילומטרז' שלו לא גבוהה כ"כ - 130,000 ק"מ, קנינו אותו מדודה של אשתי שהשתמשה בו רק לנסיעות עירוניות.

אשמח לקבל סדר גודל של מחירים לבדיקות של 4 גזים ושל טיפול במנוע.

תודה רבה לכולם על התשובות והנכונות לעזור

• תוכן חדש...