Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא דיי אוהבת רכבים כמו מאזדה 2 וכאלה, אבל כידוע לי הן יקרות יותר...

אז משהו בסגנון, לא ישן מדי, נגיד 4-5 שנים אחורה, גיר אוטומטי ומשהו אמין כדי שאני לא אצטרך לקחת לה את הרכב כל שני וחמישי למוסך...

סה"כ רכב שישמש אותה לנסיעות פעם ב... לצאת לאנשהו, קניות, עבודה וכאלה...

אני יודע שיש גם רכבים קטנים וחסכוניים כמו אלטו וכאלה שאולי שווה לי לבדוק אותם כי המחירים שלהן עוד יחסית סבבה כרכב חדש, השאלה אם שווה בכלל להסתכל לכיוון הזה או שאולי עדיף לשקול משהו דומה לסיריון, סוזוקי סוויפט וכאלה?

נ.ב אם מישהו ער ומודע למבצעים לרכבים חדשים במחירים של 50-60 אלף, אני אשמח אם תיידעו אותי :)

תודה רבה.

פורסם

סיריון משנת 2009 - 2010 נכנסת לך יופי בתקציב.

מדובר על רכב דיי נוח, אמין בטירוף (מבין כל הרכבים שהיו לי בליסינג הוא היחידי שהפגין אמינות מוחלטת), וביחד למזדה 2 גם חסכוני.

תנוחת הישיבה הגבוהה לדעתי מוסיפה לעניין.

היא הרבה פחות חסכונית בדלק ביחס לאלטו, יונדאי I10, וכו' - אבל הרבה יותר נוחה ונעימה ומרווחת מהן.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אם האלטו מספק אותה תקנה חדש,

אם לא סריון או סוויפט אחלה קניה,סריון יותר חסכונית,מרווחת, עם מנוע יותר חלש,

סוויפט יותר מהירה ,יותר דלק ופחות מרווחת,

מזדה 2 יותר אוטו ומהנה אבל תבדוק מחירים

בהצלחה..

פורסם

סה"כ רכב שישמש אותה לנסיעות פעם ב... לצאת לאנשהו, קניות, עבודה וכאלה...

תודה רבה.

לפי התיאור שלך אמך אינה זקוקה לרכב גדול,

וגודל תא המטען והסעת נוסעים אינו נכלל בשיקולים,

לכן כדאי לבדוק את האופציה של רכישת רכב קטן.

תצרוכת דלק, טיפולים וביטוח, הם חסכון של כסף בסופו של דבר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מבחינת הגודל – אתה בקטגוריית המיני / סופר מיני.

אבל איזה רכב לבחור – בתקציב שלך, ובהנחה שרכב משומש בן 2-3 בא בחשבון, כמעט כל מבחר המכוניות פתוח בפניך.

סיריון, מאזדה 2, i20, פיקאנטו, אלטו וכו'. למה שלא תשאל את אמא שלך איזה רכב היא מעדיפה (מבחינת מראה חיצוני, נוחות מושב וכו'). ואז תחפש רכב כזה במצב טוב. חשוב שאמא תהיה מרוצה.

• תוכן חדש...