Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

שמתי לב שבבקרים קרירים או לילות קרירים יש קול שריקה לאחר ההתנעה שנשמע כמו איזה חתול מיוחם/סוס צוהל או לא יודע איך להגדיר את זה.

זה נעלם לאחר מספר שניות ממש בודדות והרעש לא ממש חזק צריך שקט בשביל לשמוע אותו.

חייב לציין שזה לא קורה כל הזמן זה פעם כן ופעם לא.

אני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל לבדוק

הרכב הוא לאנטיס 1998 1.6L

166000 ק"מ

רצועת טיימינג הוחלפה לפני שנה בדיוק ועברתי איתה 15000 ק"מ

לא הוחלפה משאבת מים מפני שהיתה תקינה

תודה רבה!

פורסם

יתכן וזו שריקה מרצועת אביזרים כלשהי יבשה/לא מתוחה מספיק (מזגן/הגה כח/אלטרנטור).

כדי לדעת בוודאות,צריך לגשת למוסך ולהסיר רצועה-רצועה עד שימצא מקור הרעש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הבעיה שהרעש לא נשאר קבוע כך שאם נסיר רצועה רצועה זה לא יעזור כי אני לא יודע מתי הרעש יופיע.

כמו שציינתי הרעש לא מופיע באופן קבוע פעם כן פעם לא

איך ניתן לדעת מאיפה זה מגיע?

פורסם

גרמת לי לצחוק מול המחשב עם עצמי, סוס צוהל איך חשבת על על תאור כזה בכלל, הבעיה אכן נשמעת מאחד הרצועות

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אוקיי אז אני אגיע למוסך אוריד את הרצועה בזמן שאין רעש אוריד רצועה רצועה כשעדיין אין רעש??

אמרתי לכם הרעש אינו קבוע, נמשך למספר שניות ונעלם מיד ולא חוזר בכלל כל הנסיעה!

• תוכן חדש...