Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כ6 שנים הייתה לי ידידה שדי חשקתי בה בתור בת זוג שלי, אך לא אמרתי לה את זה,

מאוד אהבתי את מה שהיא שידרה, את העדינות שבה, את הנשיות שלה, ואת מה שהיא מבפנים,

לא עניינה אותי החיצוניות שלה (ויש לומר היא אישה יפהייפיה) אלא יותר מהצד הפנימי שלה,

יותר מסגנון הדיבור שלה, לא אמרתי לה כלום אז, (אפשר לומר שיצאתי צמיג שטח ללא קוביות)

לפני כ6 שנים הקשר ניתק משום מה, לא שמעתי ממנה, היא לא ענתה לטלפונים, ובקיצור נעלמה,

במוצאי חג אחרי חיפוש קצר מצאתי אותה בפייסבוק (לא יודע מה יש לי ממנה כבר כמה ימים אני חושב

עליה לחשוב שלא ראיתי אותה ולא שמעתי ממנה 6 שנים, פתאום היא צצה לי מאיזה תא אפור מיובש במוח)

מסתבר שהיא הספיקה להתחתן, וכן גם להתגרש, לא יודע אם מעורב ילד בתמונה, אך גם אם כן,

זה לא אמור להוות כמוקש,

עכשיו מה אני לעאזזל אמור לומר לה? היא פתאום נעלמה לי ופתאום אחרי 6 שנים אני צץ בחזרה?

כאילו מה נסגר? זה לא שאני לא יודע לדבר עם נשים בשלב ההתחלתי, פשוט זאת מישהי שפתאום

צצתי לה מהעבר הרחוק והנשכח, מה לכל הרוחות אני אומר לה?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תהיה אתה.

אם אתה אומר שאין לך בעיה לדבר, אז תדבר תהיה עדין במה שאתה תאמר לה בכדי לא להצטייר כאחד שיותר מדיי נלהב.

גשש את השטח לפני שאתה מצהיר כוונות וזהו.

שיהיה בהצלחה.

רותם

פורסם

לא משנה מה, רק אל תחזור להיות ידיד שלה! (ברגע שאתה מגיע לאזור הידידות, קשה מאוד לצאת ממנו)

אם אתה עדיין מעוניין בה פשוט תגיד לה את זה ותראה איך היא תגיב, אין לך מה להפסיד.

בהצלחה!

פורסם

תביא בחשבון שזכרונות נעימים לחוד וההווה לחוד, תגדיר לעצמך ציפיות מעצמך ומהצד השני, להביע רגשות אמיתיים זה לא פגם ההפך.

יתכן מאוד ותתלהב, ויש גם סיכוי שתתאכזב-6 שנים זה הרבה זמן במעגל החיים, לפני שנים רבות דרך אתר חברה נפגשתי עם משהי שהיתה ידידה (על אמת), נפגשנו כידידים והיה פער מאוד גדול-אנחנו לא אותו דבר, לא אותו הומור, ולא אותם תחומי עניין מהעבר, בקיצור כלום.

אגב צמיג של KENDA ישמור לך על הקוביות לטווח זמן ארוך יותר.:wink:

פורסם

תתחיל ב"שלום , זה קני ..." השאר כבר יזרום.

כל עוד לא תסגור מעגל - הלילות שלך יהיו כימים.

קח לידיעתך שאתה עלול למצוא שם מישהי 'אחרת' ולא את אותה אחת שהכרת,

כי אחרי הכל היא התחתנה ,התגרשה ואולי יש שם ילד -אולי זו כבר לא הבחורה המגניבה מהדלת ממול.

Gn'f'R

פורסם
זאת מישהי שפתאום

היי! איזה קטע למצוא אותך פה. איפה נעלמת כל השנים האלה? מה קורה? מה המצב? דברי איתי. קני 05X-XXX-XXXX

די פשוט לדעתי.

משם, גשש קצת את השטח.

אם הייתם ידידים, לא תהיה לה בעיה להתקשר אליך או לתת לך את המספר שלה לשיחה.

וברגע שהתחלת, זה כבר כדור שלג. רק תתחיל, תן לשאר לזוז מעצמו.

בהצלחה!

ואל תקשיב לכל החברים פה שיבקשו תמונות שלה ליד אבטיח.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ואל תקשיב לכל החברים פה שיבקשו תמונות שלה ליד אבטיח.

באמת צחקתי, האנשים מסביב חושבים שאני דביל. :roflmao: :roflmao:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

אני חושב שאתה מנסה לעבוד עלינו. בלי תמונה ואבטיח היא לא קיימת.

או, כפי שנכתב בדיבר החמישי (של האינטרנט) Pics, or it didn't happen

ובנימה כנה. אני חושב שלדרוש בשלומה ולכתוב משהו שיסביר בפשטות שאומנם עבר זמן מה, אבל נזכרת בה ובזמנים שביליתם יחד. הגיון בריא שלה כבר יתניע את הקשר מחדש. משם להמשיך ללשאול "מתי יוצאים לבירה" הדרך קצרה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
מה לכל הרוחות אני אומר לה?

"אז מה, התגרשת?" :lol:

קח לידיעתך שאתה עלול למצוא שם מישהי 'אחרת' ולא את אותה אחת שהכרת

אם אתה עדיין מעוניין בה פשוט תגיד לה את זה ותראה איך היא תגיב, אין לך מה להפסיד

כרגע אתה עדיין לא יודע מה אתה מרגיש כלפיה, ייתכן שהיא לא אותה הבחורה בגלל הזמן שעבר, ושינויי הסטטוס.

גשש בעדינות (אתה לא יודע מתי היא התגרשה ומה היא חושבת על זוגיות כרגע), נער את האבק לאט לאט ותנסה לחזור למה שהיה.

בנוסף, אם אתה אומר שהקשר ניתק סתם ככה, והיא הייתה זו שלא ענתה ונעלמה, קח בחשבון שהייתה לה סיבה (מיצוי או משהו כזה) ושאולי זה יקרה שוב.

בהצלחה!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
שלום,

לפני כ6 שנים הייתה לי ידידה שדי חשקתי בה בתור בת זוג שלי, אך לא אמרתי לה את זה,

מאוד אהבתי את מה שהיא שידרה, את העדינות שבה, את הנשיות שלה, ואת מה שהיא מבפנים,

לא עניינה אותי החיצוניות שלה (ויש לומר היא אישה יפהייפיה) אלא יותר מהצד הפנימי שלה,

יותר מסגנון הדיבור שלה, לא אמרתי לה כלום אז, (אפשר לומר שיצאתי צמיג שטח ללא קוביות)

לפני כ6 שנים הקשר ניתק משום מה, לא שמעתי ממנה, היא לא ענתה לטלפונים, ובקיצור נעלמה,

במוצאי חג אחרי חיפוש קצר מצאתי אותה בפייסבוק (לא יודע מה יש לי ממנה כבר כמה ימים אני חושב

עליה לחשוב שלא ראיתי אותה ולא שמעתי ממנה 6 שנים, פתאום היא צצה לי מאיזה תא אפור מיובש במוח)

מסתבר שהיא הספיקה להתחתן, וכן גם להתגרש, לא יודע אם מעורב ילד בתמונה, אך גם אם כן,

זה לא אמור להוות כמוקש,

עכשיו מה אני לעאזזל אמור לומר לה? היא פתאום נעלמה לי ופתאום אחרי 6 שנים אני צץ בחזרה?

כאילו מה נסגר? זה לא שאני לא יודע לדבר עם נשים בשלב ההתחלתי, פשוט זאת מישהי שפתאום

אני אגיד לך את מה שהייתי אומר לעצמי

"אל תהיה טמבל"

אם היא לא רצתה אותך אז, היא לא תרצה היום, וסתם שוב תכנס לדכאון. נשים לא שוכחות. הזדמנות שנייה אתה לא תקבל.

פורסם

תודה רבה לכולם,

שלח לה תמונה שלך ליד אבטיח, היא כבר תבין לבד.

ומה יש לכם מפאגינג אבטיחים שעוד רגע כבר לא בעונה?

אני אגיד לך את מה שהייתי אומר לעצמי

"אל תהיה טמבל"

אם היא לא רצתה אותך אז, היא לא תרצה היום, וסתם שוב תכנס לדכאון. נשים לא שוכחות. הזדמנות שנייה אתה לא תקבל.

גם זו אופציה, אבל אני מעדיף לנסות מאשר לא לנסות בכלל,

הקטע הוא שאף פעם לא אמרתי לה שאני רוצה אותה, היינו ידידים מן השורה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אולי היא נעלמה כי הבינה שממך לא יצא כלום..

לדעתי צור איתה קשר רק אם אתה חושב על משהו קצת יותר רציני מאבטיח עם בירה.

קשר ידידותי כבר היה לכם וזה לא הוביל לאף מקום.

וכמו שכולם אומרים, קח בחשבון שזה לא מה שהיה אז למרות שעברו רק 6 שנים.

פורסם

לא מסכים עם srack/

אלא אם לפני שש שנים נגשת אליה במטרה לפתח משהו מעבר לקשר אפלטוני אך נענת בסירוב, לא הייתי פוסל את האופצייה שאולי דווקא היום תהיה אביר בפיק-אפ לבנה. שש שני הן הרבהזמן, אני במצב די דומה, אבל שונה בתחלית.

לפני 7 שנים פגשתי בחורה מקסימה (אבל מסובבת לגמרי)כחמש שנים היינו רק בקר אפלטוני, אבל באיזשהו שלב שנינו התחלנו להכיר בעובדה שיש משהו מעבר. ערב אחד היא באה לישון בדירה שלי יומיים, בלילה הראשון רק ישנה, בלילה השני כבר "התעסקנו" כל הלילה ורגע לפני הסקס עצמו קיבלתי ברקס ממנה. העניינים התגלגלו לידיזה שכעבור חודש שאני רודף אחריה כי היא לא יודעת "מה היא רוצה" "וכרגע זה מסובך", אמרתי לה שתסע לשלום כי אני כבר לא יכול לחכות כי זה משגע אותי. עכשיוחזרנו לקשר, ועולה השאלה, האם היא כבר יודע? האם עכשיו יהיה אפשר מה שלא הצליח פעם קודמת? שאלה קשה, אבל בלי להחליט ולנסות לעשות מעשה, בסוף היום תשאר עם הז*ן ביד ויתכן שאף חיים שלמים של "what if" גם כאשר תמצא בת זוג שאינה הבחורה המדוברת

בכל מקרה, תרים את הכפפה. במקרה האופטימי, אתה תצא נשכר.

במקרה הפסימי, תקבל כוויה, אבל מכוויה מחלימים בסוף, גם אם נשארת צלקת.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...