Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שאם הוא לא חייב את המכונית לצורך פרנסה, הכיוון צריך להיות אוטובוס.

הוא "חייב" אוטו כדי לעשות רושם על חברה שלו...זה לדעתי מה שהכי ברור כאן.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במקרה כזה - ביואיק לה סייבר מודל 1999 גם בתקציב וגם תעשה את העבודה.

אני משער שכל תקלה תוביל להשבתת הרכב בשל העדר תקציב לתיקון, אבל אז פשוט אפשר לעבור לגור בו ולחסוך שכר דירה. הסלון מרווח ועטוי עור.

מצד שני - היא כבר אמרה "כן" בזמן שהחייל הדלפון נטול אוטומוביל כלל. אז למה צריך לעשות עוד רושם? האין עוד אהבת אמת בעולם?

עדיף שהחייל האמיץ ימתין עם החלטת הרכש עד שישמע כמה הולכת לעלות לו החתונה, אז הוא יעדיף גם לוותר על האוטובוס ופשוט לגנוב אופניים מאיזה סודני.

פורסם
במקרה כזה - ביואיק לה סייבר מודל 1999 גם בתקציב וגם תעשה את העבודה.

אני משער שכל תקלה תוביל להשבתת הרכב בשל העדר תקציב לתיקון, אבל אז פשוט אפשר לעבור לגור בו ולחסוך שכר דירה. הסלון מרווח ועטוי עור.

אחלה רעיון...:lol:

פורסם
הוא "חייב" אוטו כדי לעשות רושם על חברה שלו...זה לדעתי מה שהכי ברור כאן.

אוי..פשוט אוי..

אם הייתי רוצה לעשות רושם,הייתי קונה רנו מגאן קופה או יונדאי קופה,או 206 כמו המון ערסים אוהבי רושם.

אגב,גם אם הייתי מביא לה BMW 760 2012 זה לא היה עושה עליה רושם.אבא שלה יהלומן וכסף זה לא מה שחסר לה.

אבל למה להכנס למקומות האלה?

התגובה שלך סתם הייתה מיותרת ולא מועילה.

פורסם

לידור - או שיש לך כסף (אתה הרי עומד להתחתן עם כסף גדול) ואז במקום להתעסק עם כל מיני אוונסיס מהאלף הקודמת תקנה אוטו גדול ובטיחותי כאשר רצתה נפשך, או שאין לך כסף ואז תוותר על התענוג של קניית ואחזקת רכב מנהלים קשיש.

וכעת לסיכום העניין התשובה לשאלה שבטופיק - לא.

פורסם

אבל למה להכנס למקומות האלה?

התגובה שלך סתם הייתה מיותרת ולא מועילה.

אני באמת מצטער, אבל הכותרת של השרשור נשמעת כ"כ לא הגיונית (בהמעטה) ועוד אחרי שציינת שבדרגת סמל "תרוויח" 356 ש"ח בחודש

ואולי תוכל לחסוך קצת כסף...שזה פשוט הזמנה לבדיחות...

פורסם

בתור חייל היתה לי פיג'ו 505 בצבע בז' חדשה בדיוק כמו לאלופי צה"ל באותה תקופה (אמצע שנות ה-80)

בכל מקום היו נפתחים לי כל המחסומים כי המאבטחים היו בטוחים שאני נהג של ראש אמ"ן.

(חייל עם תג של מודיעין נוהג ב-505 חדשה)

ההבדל ביני לבינך הוא שלי לא היתה ברירה, וגם האחזקה לא היוותה בעיה משמעותית כי קיבלתי קצבה מביטוח לאומי לאחזקת הרכב :roll:

( לא שמה שביטוח לאומי נתן הספיק - בצבא היו מספיק נחמדים להוסיף קצת מטעמם, החיילים הזכאים לניידות מביטוח לאומי שהתגייסו לצהל שלוש שנים אחרי כבר קיבלו קצבה ראויה - בגלל הצלחת מלחמתי במערכת )

למרות כל מה שכתבתי לעיל בשל עלויות אחזקה גבוהות וחוסר צורך אמיתי - ממליץ שתסתפק באיזה פיאט פונטו / יונדאי גטס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בעד יש אולי רק טיעון אחד:- כהורה ל"ילדים" שהיו נהגים חדשים, אמא שלך תישן יותר טוב כשתצא לכביש עם מקסימה מאשר עם פונטו.אולי אפילו תסבסד את ההפרש מהחיסכון בכדורי שינה.

פורסם
בעד יש אולי רק טיעון אחד:- כהורה ל"ילדים" שהיו נהגים חדשים, אמא שלך תישן יותר טוב כשתצא לכביש עם מקסימה מאשר עם פונטו.אולי אפילו תסבסד את ההפרש מהחיסכון בכדורי שינה.

אני משער שהוא נוהג כבר כמה שנים ולא נהג חדש... חוצמזה הוא לא ציין שיש לו מימון מההורים ולכן הדאגה שלך כנראה לא רלוונטית.

פורסם

כרגע יש לי 18 אלף שקלים,ואני באמת הייתי רוצה את אקורד 2003 ולכן אני חושב שאני אחכה ל2013 כדי לקנות רכב,ומי יודע?אולי עד אז אני אצליח לחסוך קצת כסף (מהמשכורת של 356 שקלים לדרגת סמל).

לו זה היה מצבי לפני החתונה, הייתי מוכר את הרכב ונוסע בתחבורה ציבורית. כל תקלה הכי קטנה או עליה במחיר הדלק יכולה להשבית את הרכב ממחסור במזומנים.

בלי קשר, מזל טוב והמון הצלחה.

פורסם

לא ממליץ לך לקחת רכב מנהלים כזה כי הוא גם יהיה שתיין וגם עם אמינות מפוקפקת שכל בעיה קטנה תעלה מלא כסף.

אם אתה מחפש קצת יותר "רכב", תחפש רכב משפחתי:

מיצובישי לנסר קלאסיק.

ניסאן אלמרה.

הונדה סיוויק.

פורסם
אני משער שהוא נוהג כבר כמה שנים ולא נהג חדש... חוצמזה הוא לא ציין שיש לו מימון מההורים ולכן הדאגה שלך כנראה לא רלוונטית.

בראבו. אחת התגובות היותר חריפות שראיתי, אפילו בפורום זה. מקסימה הופכת לבטוחה כמו פונטו ביום שנגמר לך הנהג חדש.

פורסם

אני יכול לאמר מנסיון - שהשנה, הביטוח לאוונסיס 06 עלה לי 3960 שקלים, הטסט עלה לי 1400 שקלים

טיפול קטן עולה לי 600 שקלים וטיפול גדול כולל בלמים עלה לי 1600 שקלים וזה במוסך מורשה.

מצבר החזיק לי שנתיים וחצי לפני שנגמר.

ברכישה של הרכב עשיתי כוון פרונט והחלפתי צמיגים - וזהו!

הרכב עצמו עלה לי 65K בתחילת 2010 (המחירון היה 81 אבל הרכב היה בליסינג ובגלל שהחליפו לו מנוע באחריות יצרן המחיר שלו ירד בצורה דרסטית)

אני מרוצה עד עכשיו מהרכב עד הגג ומת על רכות הנסיעה שלו ועל הנוחות והשקט שלו.

הדלק לא נורא כל כך - 1:10 בנסיעות משולבות עם פקקים ו1:11.5 בנסיעות משולבות עם נטיה יותר לכבישים פתוחים.

הדבר היחיד שבאמת יקר ברכב הזה עד עכשיו זה פלסטיקה - אבוי לי אם חלק פנים חשוב ישבר שם!

זה לא כזה נורא סה"כ ועלות האחזקה והטיפולים כמעט ולא שונות במאומה מהקורולות שהיו לי.

אבל אני חולה מערכות סטריאו ואני גם נשוי + ילדה - אני צריך מקום לכל הדברים האלה ובגלל זה אני מחזיק רכב גדול יותר.

לחייל בן 20, אני לא רואה מה יש לעשות עם רכבים שכאלו שבכלל לא פונים לקהל יעד שכזה.

להכנס איתה לחניון קטן לפעמים זה פשוט סיוט.

ההמלצה שלי - אם אתה חובב יאכטות

יונדאי סונטה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה אתם חושבים שעם איזה רכב מיני מצוקמק הוא יצא יותר בזול?

אני יכול להמליץ לך בחום על מיצובישי גאלאנט, רכב נעים מאוד לנסיעה, אמין בצורה בילתי רגילה (היו ברשותי כבר שלוש כאלו, אחת אצל אמא שלי, אחת אצלי ואחת שמכרתי לחבר לפני שקניתי את האחרונה)

רכב זול, אין צורך במקיף.

הצורה שלו עדיין עדכנית ביחס לשנתון (1999-2003)

וצריכת הדלק שלו נמוכה ביונדאי גאסט 2008 אוט' (לא לקפוץ, זה מנסיון, יש לי גם גאטס בדיוק כזאת)

היום מחיר של 18 אלף ש"ח, אתה יכול לקנות אחת שנת 2002 ללא בעיה.

עם 4 כריות אוויר, טיפטרוניק, מזגן חזק, חלונות חשמל, בקרת שיוט ובקרת אקלים (בחלק מהדגמים).

לא תקבל יותר מיזה בשום פונטו, פיאסטה במחיר דומה.

פורסם
לא ממליץ לך לקחת רכב מנהלים כזה כי הוא גם יהיה שתיין וגם עם אמינות מפוקפקת שכל בעיה קטנה תעלה מלא כסף.

אם אתה מחפש קצת יותר "רכב", תחפש רכב משפחתי:

מיצובישי לנסר קלאסיק.

ניסאן אלמרה.

הונדה סיוויק.

סוג התגובות שאני יותר "אוהב" בפורום, על איזה נתונים אתה מתבסס בזה שאתה קובע שרכב גדול יותר יהיה אמין פחות?

אין שום קשר בין גודל הרכב לאמינות שלו, לנסר קלאסיק זה יותר רכב? אתה באמת חושב ככה?, זה ממש שטויות להגיד שרכב יותר גדול פחות אמין, למה כי זה לא חלק מהעדר והבחור רוצה משהו אחר?

אוונסיס מפרטי יכולה להיות אמינה יותר מלנסר קלסיק של אותם שנים במידה וטיפלו בה כמו שצריך, או לפחות לא פחות אמינה, זה עניין של מזל, ושוב אין שום קשר בין גודל הרכב לאמינותו.

מה זה רכב מנהלים? רק מנהלים עם תעודה יכולים לקנות רכב מהקבוצה הזאת?, בסך הכל משפחתית גדולה יותר ובחו"ל זה נחשב סטנדרט

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...