Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי השערה לגבי מה שקרה:

הגעת למוסך כי הנורה של הטעינה נדלקה לך, במוסך בדקו טעינה וגילו כי היא תקינה.

המוסך הגיע למסקנה שאם ישנה טעינה תקינה אז הבעיה בלוח השעונים/חיווט, אז החליפו לך לוח שעונים וחייבו אותך על החלפת אלטרנטור.

האם ראית את האלטרנטור החדש מותקן ברכב ואת הישן מפורק?

פורסם

לפני כמה שנים הייתה לי רנו קנגו. תצוגת קילומטרז' דיגיטלית.

יום אחד הרכב נכנס למוסך להחלפת קלאץ'. נכנס עם 280.000 ק"ם ויצא עם 10.000 (10.000 עגול).

לוח שעונים בוודעות לא הוחלף, אבל פורק מצבר, ארגז המצבר, מחשב מנוע שצמוד לארגז המצבר ועוד.

זה גרם איכשהו לתקלה בלוח שעונים, ולשינוי קילומטרז'.

פורסם

התצוגה היא אנאלוגית, ואני לא חושב שהוא החליף לוח שעונים כי בשביל זה הוא צריך לפרק את כל הדשבורד לא?

וגם לא ראיתי אותם נכנסים לרכב יותר מידי חוץ מלהדליק ולראות שהאלטרנטור נכנס לפעולה

ובוודאי בדקתי וראיתי אלטרנטור חדש (וגם שונה מהקודם) ובאמת הייתה לי בעיית טעינה לפי המתח שהיה לי על המצבר, טוב וגם לפי זה שהאוטו כמעט נכבה לי בגלל שהוא עבד רק על המצבר.

לגבי הניתוקים של הצינורות הם סידרו לי את העניין של המזגן ולגבי הצינורות דלק גילתי רק אחר כך שיש לי דליפה מאחד מהם

פורסם

הייתה לי בעבר פיאט אונו . נכנסתי למוסך לתקן את נורת לחץ השמן שלא כבתה. וקיבלתי את האוטו עם 40000 ק:"מ פחות על השעון,

בעל המוסך אמר לי שלא הייתה ברירה אלא להחליף את השעון. ושאני לא אבוא בטענות כי יצאתי" ברווח"

כנראה שאצלך זה אותו הדבר, כל הלוחות נראים אותו הדבר (אלא אם יש לך סימן מזהה עליהם) רק הקילומטרז שונה

פורסם

אם זה אנאלוגי אז או שהחליפו את הלוח או שהזיזו את המונה אחורה (האפשרות השניה פחות סבירה).

הימור שלי- לקחו את הלוח שלך ונתנו לך לוח לא תקין. בדקת שהכל עובד שם?

רוב הסיכויים שלא צריך לפרק את כל הדשבורד בשביל זה.

• תוכן חדש...