Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עדכון : הוחלפו 2 סלילי הצתה ופלאגים

כרגע כבר שבועיים הרכב נוסע תקין.

רונן

שלום

גם אצלי יש את אותה התופעה

היתי היום במוסך קרסו מוטורס בראשון לציון ,הם חיברו את הרכב לסורק ואמרו שיש צורך להחליף את חישן ה EVM .

הם מקוים { 90% } שזה יפתור את הבעייה - כמובן שהמחיר שהם מבקשים גבוה מאוד כ 2000 ש"ח לא כולל מע"מ .

האם תוכל לעדכן האם לאחר החלפת סלילי ההצתה והפלגים הבעייה הסתדרה והאם החלפת גם את 2 סלילי ההצתה הנוספים

תודה רבה

אורי

פורסם

אורי

בסופו של דבר הבעיה חזרה לאחר כשבועיים

החלפתי את 2 סלילי ההצתה הנוספים.

הבעיה שוב חזרה.

לקחתי את הרכב למוסך המרכזי בתל אביב הם בדקו ואמרו שזה השסתום EVM ( רצו ממני 3000 ש"ח )

גם אצל ספי אמרו שיכול להיות שזה גם השסתום אבל הם מעדיפים קודם להחליף סלילים במקום סתם לפרק שסתום.

מה שמוזר זה שבמוסכים הם לא יכולים להגיד לך באופן חד משמעי אם זה שסתום או סלילים מכיוון שכאשר יש תקלה בסלילים זה יכול להופיע במחשב גם כתקלה של שסתום :shock:

בכול מקרה אמרתי להם תודה על הבדיקה והחזרתי את הרכב לספי שעשה את העבודה.

בינתיים טפו טפו טפו ... בסדר.

פורסם
קרתה לי היום כמה פעמים במהלך נסיעה בכביש מהיר תקלה בגיר של המגאן

נשמעה מכה חזקה מתיבת ההילוכים והרכב הוריד הילוך להילוך שלישי

נדלקה נורת Service והופיע הודעה Check GearBox

כמו כן שמתי לב שבשבועיים האחרונים תיבת ההילוכים לא מתנהגת כרגיל ההילוכים לא יורדים בזמן בעצירה.

ונעילת המומנט של הילוך 2 לא תמיד עובדת.

לפי מה שקראתי פה בפורום ככל הנראה מדובר על שסתום EVM

אני מבקש המלצה על מקום אמין שמומחה בגירים האלו ( AL4 ) באזור תל אביב או פתח תקוה

או שאולי כדאי לי ללכת למרכזי של קרסו.

מה דעתכם ?

תוכל לעדכן בבקשה את שנת הרכב שלך?

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

אני מבקש להבהיר משהו:

כאשר יש תקלה בסליל הצתה אחד או השניים, המנוע מזייף גם בסרק. לפי הבנתי כך אפשר לדעת אם הבעיה היא סליל הצתה או גיר.

האם יכול להיות מצב שתקלה בסליל הצתה לא תגרום למנוע לזייף, אבל כן תגרום לתופעות בגיר?

היו לנו שני אירועים שסליל/י הצתה "הלכו" - המנוע זייף, הרכב בקושי נסע... אבל שום דבר שאפשר היה לחשוב ממנו שיש בעיה בגיר לא הופיע - לא מכות, לא בעיות בשילוב...

המצב היה כזה שכדי לזוז מהמקום היה צריך לתת גז בניוטראל, ואז לשלב להילוך, ואשתי הצליחה להגיע ככה למוסך, עם קצת רמזרים בעליות וכאלה.

וזה היה לפני שנה, כך שאם היתה בעיה בגיר כבר היינו יודעים.

תודה, דב

תודה, דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

הייתה לי בעבר קליאו B עם 4 סלילי הצתה חדשים ת.וולאו ולאחר כחצי שנה כל בוקר בדיוק באותו מרחק נסיעה הייתה נדלקת נורה של הגיר ולא היה שום זיוף, החלפתי שוב את 4 הסלילים ליצרן אחר והתקלה נעלמה.

פורסם

לא הצלחתי לפתוח אבל הבנתי את הכוונה . .

לשם ההגינות - לא מאמין שתמצא חברה שלא הגיעה לבימ"ש בשלב כלשהו.

בכל מקרה - האויב של הטוב הוא הטוב יותר !

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם
זה אותו אדמונד מחולון שמשפץ גירים ?

אכן.

אני הגעתי אליו (הבן של אדמונד,יורם) בגלל הגיר - החליף חיישן לפני 3 שנים וחסך החלפת גיר.

פורסם
במקרה של שיפוץ תה"ל קרסו משפצים בעצמם ובעשר דרגות טוב יותר מכל מכון גירים.

מעניין שכמה מוסכים מורשים של רנו משפצים אצלינו, למרות שהעלות שלהם בקרסו היא נמוכה יותר..

פורסם
מעניין שכמה מוסכים מורשים של רנו משפצים אצלינו, למרות שהעלות שלהם בקרסו היא נמוכה יותר..

ואני חשבתי ש-"רנו לא רואה מוסך" :lol:

עם המחיר שהמורשים גובים לטיפול - הם יודעים שזה פשוט יהיה יותר מהיר ויעיל להעביר ל"מיקור חוץ" . .

• תוכן חדש...