Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר האדישות הציבורית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה קצת תמים...

״הד״ ציבורי לא היה עוצר מחלבת כספים שכזו עבור הממשלה,

כמו ש״הד״ ציבורי לא מזיז לעלייה החוזרת ונשנית של מחירי הדלק

ועליית מס הבלו שנקבע ישירות ע״י המדינה.

לצערנו ככה נראה השלטון שלנו.

יכול להיות שאני תמים אבל עדיין תמימות עדיפה על אדישות. זה כלכך מרגיז הפרויקט העוולי הזה שמשהו צריך היה להעשות.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ביום שיתחילו לירות על המצלמות הללו,

או להבעיר אותן כמו שעושים באנגליה , לא נראה כאן שום תגובה או תזוזה לאף כיוון.

אין בנאמר לעיל שום המלצה או הסתה. אך ורק הבעת דיעה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
אני מאמין ש"הד" ציבורי גדול היה עוצר את כל פרויקט העושק הזה! כמו שכבר קרה כמה פעמים בעבר.

הד ציבורי?

אם ניקח את ההיסטוריה:

המחאה החברתית אכן תרמה להורדת חלק מהמחירים בשוק המזון, אך אט אט המחירים חוזרים לקדמותם.

מחיר הדלק ירד החודש? מעולה, אך הקיזוז יראה בצורה של עליה במחירי המזון. אסם מעלה בשיעור של 5-6%, יונילבר מעלה בשיעור של 5-6% גם. החלב הגולמי עולה ב 20 אג' שזה ישפיע בצורה ישירה גם על הקוטג' וכל מוצרי החלב בשוק.

אתה רואה כאן הד ציבורי? נ-א-ד-ה.

כי כולם מפחדים מהמשטרה, ראה מה קרה לגיבורי המחאה החברתית. כמעט לכולם יש תיקים פליליים על הפרעה בציבור, התנגדות לשוטרים, הפרת סדר וכו'. אתה חושב שכל אחד היה רוצה דבר כזה על הראש שלו? כולל מעצרים?

בוא ניקח דוגמא מהשכנים שלנו - הירדנים, הממשל רצה להעלות את מחירי הדלק והעם התנגד. מה עשה הממשל? השאיר את מחיר הדלק ולא העלה.

כי אצלהם דעת הקהל מאוד משמעותית והממשל יודע לכבד מאוד את העם שלו.

כאשר בצרפת רצו להעלות את גיל הפנסיה, נעשו הפגנות אלימות.

ביוון וספרד עדיין יש הפגנות וחלקן אלימות.

בישראל אין הפגנות כאלו, אין שום סיכוי שעם ישראל יתאגד שוב. המחאה החברתית הייתה סוג של קוריוז ונתנה את אותותיה לתקופה קצרה ביותר. בשקט בשקט המחירים עולים לרמתם הקודמת, הקוטג' כבר יגיע ל 6 ש"ח. הדלק בסביבות ה 8.

אני את המחאה השקטה שלי עושה בכך שאני מתדלק רק בסד"ש ולא אצל החברות הגדולות.

מוצרי חלב אני תמיד משתדל לצרוך את הבסיסיים ובלי כל המועשרים למיניהן וקונה מותרות במבצעים של שטראוס/תנובה (קופונים שטראוס דיל ודומיו)

מצויד בוולנטיין וצ'יטה כדי לא לתת לממשלה הזו עוד כסף לאוכלי החינם.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

בקשר למדידת מהירות ממוצעת בקטע מסוים.

על מנת לוודא שזהו אותו הרכב חובה לצלם את לוחית הרישוי פעמיים ולהשוות אותה, מה שיגרור צרור מטורף של פלאשים שבלילה יגרמו כמובן להמון תאונות, לכן אינני חושב שאמצעי זה ייכנס לתוקף.

בכל מקרה, אין לי כבר מה להגיד.. את הקו האדום הם עברו מזמן..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חבל. היו יכולים לעשות המון כסף מקנסות על חניות כפולות. במקום קנס של 750 ש"ח על 20 קמ"ש מעל המותר שיתנו קנס זהה לרכב שחונה כפול. גם יחנך כמה בהמות וגם יכניס כסף למדינה - וכל זה בלי להוציא מליארדים על מצלמות ושטויות, בסך הכל שוטרים מטיילים בחניונים של מרכזי קניות.

גם אם נצא מנקודת הנחה שבאמת מסוכן לנסוע מהר (שטויות), המצלמות לא עושות שום פעולה של שמירה על הסדר וחינוך לנהיגה בטוחה כי הנהג מאט רק כשהוא עובר ליד המצלמה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ביום שיתחילו לירות על המצלמות הללו,

או להבעיר אותן כמו שעושים באנגליה , לא נראה כאן שום תגובה או תזוזה לאף כיוון.

אין בנאמר לעיל שום המלצה או הסתה. אך ורק הבעת דיעה.

אם וכאשר יתחילו לירות על המצלמות נראה באמת מה חושב הרוב הדומם על עברייני המהירות. זה יהיה אישור לסבורים שהם חוליגנים ותקום צעקה לרדוף אותם בכל האמצעים.דבר אחד בטוח, לנסוע יותר מהר מיום התחלת הירי על המצלמות אף אחד לא יוכל. סביר שנראה כאן אכיפה נוסח שוייץ והולנד - פטיש 5 קילו על 3 קמ"ש יותר.(בשוייץ הקנס הולך לפי ההכנסה. כאן, שלא כבשוייץ הישרה, ייתפסו עוד ציפור - מס הכנסה, מע"מ, הוצל"פ .... כשייבדקו. כמו במחסומים של ה guardia di finanza באיטליה - שמי שרואים שחייב להם כספים, שם במקום לפי המסוף בניידת, משאיר את האוטו על הכביש שמועלה מיד על גרר למגרש המעוקלים ובא למחרת לפקיד השומה.) אז זה יהיה באמת גביית מס על מהירות, ונמצא כל (או רוב) עם ישראל שמח.

פורסם

זה ימשיך וזה לא יעצור מהסיבה הפשוטה שהבלמים והאיזונים שאמורים להיות קיימים במערכת השלטונית לא קיימים במדינת ישראל. בשם הבטחון הוקרבו זכויות אזרח רבות וחברי הכנסת פרימטיביים ומתלהמים - וגרוע מכך, מתייחסים לקהל בוחריהם כפרמיטיביים עוד יותר - והמשטרה יכולה לפעול בוואקום הזה בחופשיות. בדיוק כמו עם המאגר הביומטרי הבא עלינו לרעה, קולו של האזרח חלוש ומשני ונבלע במסדרונות השלטון. בפשטות, מתייחסים אלינו כאילו שאנחנו עבריינים חייבי עונש עוד לפני שיצאנו מהבית.

בארה"ב, למשל, פעילויות אכיפה אוטומטית כאלו אינן מקובלות; שם יש חוקה שמאזנת בין זכויות האזרח וכוחו של השלטון. כאן לשלטון יש צ'ק פתוח (כשבתפקיד הבלם פועל בג"ץ, רק לפעמים). והדיון הציבורי? בין עלות המחיה, התקיפה באיראן ומחירי הנדל"ן, למי יש כוח להתעסק במה המשטרה תעשה או לא תעשה?

קרדיט למשטרה, אגב, שהיו חכמים מספיק בשביל לבשל את הצפרדע לאט לאט ולא לפתוח את המבער בצורה כזו שהיא תקפוץ החוצה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לגבי מדידת מהירות ממוצעת,

בביקור עסקים באיטליה לפני מספר חודשים, אחד העמיתים מאיטליה עידכן אותי כי גם אצלם התחילו למדוד מהירות ממוצעת (צפון איטליה, אזור אמיליה רומנה).

בתור אחד שאוהב לנהוג מהר (כמו עוד רבים וטובים באיטליה) הוא מסר לי כי התחילה הם היו בדיכאון טוטאלי ממהלך זה.

אך כמו איטלקים טובים, הם קצת שינו את הרגלי הנהיגה שלהם לטובת המשך ההנאה מהחיים.

כעת הם נוהגים מהר אפילו יותר, בין שתי המצלמות, אך משלבים זאת עם עצירה לאספרסו קצר באחד מהברים הפרוסים בצד הדרך.

כך הם נהנים מכל העולמות.

פורסם
לגבי מדידת מהירות ממוצעת,

בביקור עסקים באיטליה לפני מספר חודשים, אחד העמיתים מאיטליה עידכן אותי כי גם אצלם התחילו למדוד מהירות ממוצעת (צפון איטליה, אזור אמיליה רומנה).

בתור אחד שאוהב לנהוג מהר (כמו עוד רבים וטובים באיטליה) הוא מסר לי כי התחילה הם היו בדיכאון טוטאלי ממהלך זה.

אך כמו איטלקים טובים, הם קצת שינו את הרגלי הנהיגה שלהם לטובת המשך ההנאה מהחיים.

כעת הם נוהגים מהר אפילו יותר, בין שתי המצלמות, אך משלבים זאת עם עצירה לאספרסו קצר באחד מהברים הפרוסים בצד הדרך.

כך הם נהנים מכל העולמות.

אמיליה רומנה במקום אמיליה רומניה היא השגיאה היותר קטנה במלל הזה. הבדיקות, אפילו אצל שוטר ושופט איטלקי, הן רק בקטעים שאין בהם איפה לעצור באמצע.

האגדה ה"איטלקית" / קווקזית/ הוטנטוטית הבאה ?

פורסם

אצלנו אם עוצרים לאספרסו משלמים כפול בכביש 6.

לגבי מה שכתבתי על כדורים פורחים - אמנם ניידות מתעלמות מעבירות, כולל החמורות ביותר (נתקלתי בניידת מנ"א שהתעלמה ממעבר צומת באור אדום), אבל הבלונים מופרחים בדיוק לצורך אכיפת עבירות קו לבן ודומותיהן, כך שכאן אני מרשה לעצמי אופטימיות זהירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אמיליה רומנה במקום אמיליה רומניה היא השגיאה היותר קטנה במלל הזה. הבדיקות, אפילו אצל שוטר ושופט איטלקי, הן רק בקטעים שאין בהם איפה לעצור באמצע.

האגדה ה"איטלקית" / קווקזית/ הוטנטוטית הבאה ?

אתה בטוח שלוקחים רק קטעים שאין בהם איפה לעצור?

מאיפה הביטחון המוחלט שלך (שלא לומר יהירות)?

משום מה, אני נוטה להאמין לקולגה תושב המקום, מאשר למתלהם פורום ממוצע..

סה"כ אין לו שום סיבה בעולם לשקר לי.

אגב, לגבי השם, ידוע לי, התגוררתי שם שנה, אך מאחר שלא מבטאים זאת לא "רומנה" ולא "רומניה" לא חשבתי שזה קריטי כל כך.

אני מצטער אם פגעתי בך עם השגיאה האיומה הזו, בפעם הבאה אני אכתוב את השם באיטלקית (Emilia Romagna) או שפשוט אתייעץ איתך מראש..

פורסם

עד כמה שידוע לי המשטרה פועלת על פי הנחיות מלמעלה ולא ממציאה בעצמה דרכים חדשות להתעמרות באזרחים. במידה והמשפט הקודם נכון אין להאשים את המשטרה אלא את מי שנותן לה הנחיות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...