Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר האדישות הציבורית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מערכת הגטסו לא הספיקה לזעזע אותנו, וכיוון שאף אחד לא יצא בריש גלי וברעש חזק נגדה, עכשיו משהתרגלו הנהגים לנקודות הבעיתיות בכבישים והופחתו הקנסות, נבחנת אופציית ההחמרה: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000786977

אופנוען

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
במשטרה מודעים לכך, שיעילותה של מערכת א-3 היא נקודתית בלבד, כלומר היא מאיטה את המהירות רק בקטע הכביש בו היא מוצבת והנהגים לומדים מהר את מיקומה - מה שמוביל להפחתת מספר הקנסות.

לפיכך נבחנת כיום במשטרה מערכת לבדיקת מהירות ממוצעת על קטע כביש. כלומר, הפעלת שתי מצלמות נייחות עוקבות, אך לא בהכרח על אותו כביש, שמודדות את הזמן שבו חלף הנהג על המרחק שביניהן, מחשבות את מהירותו הממוצעת ומנפיקות לו דוח. במילים אחרות: גם אם חלפת במהירות חוקית על פני המצלמות, עדיין תקבל קנס עסיסי.

בדיחה עצובה.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

הרעיון של כדורים פורחים אינו חדש, דומני שהופעל העבר, כנראה באופן ספוראדי.

לטעמי סעיף זה דווקא חיובי כיון שהוא ישמש לאכיפת עבירות מסוכנמות באמת - כגון עקיפות מסוכנות ובריונות כבישים לסוגיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מגיע לנו,עם מזוכיסט מטומטם שיודע רק לצעוק :)

(איפה אלעד? "מצקצקים בלשונם" :p)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אכן מגיע לנו, זה מחיר האדישות הנוראית שלנו! יום יבוא, ותוקם עוד וועדת חקירה מיותרת שתבדוק למה כמות האנשים בכבישים עולה למרות "ההשקעה" העצמוה באמצעי בטיחות ואכיפה! למה הכסף הזה לא הולך לשיפור התשתיות, להקמת מחלפים וביטול צמתים מסוכנים, חבל!

ואנחנו נמשיך לשלם, על כך שרכב מודרני בן פחות משנה נוסע בכביש החוף 120 קמ"ש. איפה הקידמה? ההתפתחות?

פורסם
הרעיון של כדורים פורחים אינו חדש, דומני שהופעל העבר, כנראה באופן ספוראדי.

לטעמי סעיף זה דווקא חיובי כיון שהוא ישמש לאכיפת עבירות מסוכנמות באמת - כגון עקיפות מסוכנות ובריונות כבישים לסוגיה.

זה לא מעניין איש, בטח לא במשטרה.

ואני אומר את זה כמי שיום יום רואה איך ניידות משטרת תנועה עוברות בכבישי ישראל, מבצעים לידן את כל מכלול העבירות האפשריות, והם (השוטרים) פשוט לא עושים כלום

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כנראה שהרוב בעד היוזמה ולא אדיש כמו שקבעת.

גם אם נקבל את הצעקה שזה עוד מס קל לגביה (בדקת אם הרוב חושבים כך , או שזה קולות רוב הצועקים שחושבים כך ?), מה יותר צודק מלקחת יותר "מס" מפורעי חוק מאשר מהנורמטיביים ?

בראבו להעלאת הקנסות.

פורסם

לגבי הבלונים שמתוכננים להיכנס לשירות האכיפה,אני לא מוטרד. אני בטוח שיהיו כמה אנשים שיימחו לנסות

את רובה האויר החדש שלהם...או איזה חץ וקשת.... :twisted:

פורסם

יוסי, אל תדבר בלשון עתיד. הם לא אכפו כמו שצריך ולא אוכפים כמו שצריך בכל יום ובכל מקום.

ליד תחנת משטרה בחיפה יש שלל דוגמאות לאי אכיפה של המשטרה. הניידות שנכנסות\יוצאות\סתם שם לא עושות כלום לעבירות פס לבן, מתחת לתחת שלהם, אז אתה מצפה לאכיפה "אחרת" בשאר הארץ?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לא הבנתי מה הטענות נגד "האדישות הציבורית"?

מה היינו אמורים לעשות? לשרוף תחנות משטרה?

אני מאמין ש"הד" ציבורי גדול היה עוצר את כל פרויקט העושק הזה! כמו שכבר קרה כמה פעמים בעבר.

פורסם
אני מאמין ש"הד" ציבורי גדול היה עוצר את כל פרויקט העושק הזה! כמו שכבר קרה כמה פעמים בעבר.

אתה קצת תמים...

״הד״ ציבורי לא היה עוצר מחלבת כספים שכזו עבור הממשלה,

כמו ש״הד״ ציבורי לא מזיז לעלייה החוזרת ונשנית של מחירי הדלק

ועליית מס הבלו שנקבע ישירות ע״י המדינה.

לצערנו ככה נראה השלטון שלנו.

• תוכן חדש...