Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר האדישות הציבורית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשבממשלה חזירים, אני ציפור עצבנית.

יש לכם רשות לצטט את זה לחתימה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כשבממשלה חזירים, אני ציפור עצבנית.

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

מי לוקח יוזמה, בונה סלינגשוט ענק ומציב אותו ברחבה מחוץ לבניין הכנסת?

ציפורים לא חסר...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

המשטרה היא רק חלק קטן מהבעיה. אם באמת, אבל באמת יתחילו לטפל בעבריינות תנועה, ל99% מהאנשים בארץ בכלל לא יהיה רישיון נהיגה.

נסעתי עכשיו 20 דק' הביתה בדיוק. זה התחיל בנהג שנכנס ברחוב חד סיטרי כנגד התנועה, המשיך עם דוד (בג'יפ, הרי ג'יפ זה חובה לכל מי שמרגיש קטן בחיי היום יום) שנכנס לנתיב השמאלי בכביש 5 ונסע שם על 100 קמש (הכביש היה פנוי, כן?), עוד חבר שחצה לפניי ארבעה נתיבים בלי לאותת, בקו אחד ישר פחות או יותר, בחור שחתך אותי למרות שהיה אמור לתת לי זכות קדימה ועוד דודה שחצתה פס הפרדה לבן רצוף, כי היה לה מפרץ חניה פנוי מהצד השני.

5 או 6 עבירות תנועה, כל אחת יותר גרועה מהאחרת, אף אחת לא נאכפת על ידי שום גורם. חוץ מהבחור שנסע נגד כיוון התנועה ועוד עשה לי פרצוף "מה תעשה לי?!" כשצפרתי לו, כולם נראים אנשים נורמטיבים לחלוטין ואני משוכנע שהם באמת כאלו. מישהו מצפה שיהיה איכפת להם? מישהו מהם בכלל מודע לזה שהוא עבריין מהזן הגרוע ביותר?

אני לא יודע איך ומי, אבל שכנעו את כל האנשים האל, בלי יוצא מן הכלל שהם בסדר, שהכל זורם והכל מותר והכל שכונה, שהם לא אחראים על כלום והחוקים קיימים בשביל שיוכלו לשכוח אותם 5 שניות אחרי שעוברים טסט.

המצב בכבישים בארץ הוא כל כך גרוע, שלא נראה לי שאפשר לתקן אותו, אלא אם פשוט יסגרו את הכבישים פה לאיזה כמה חודשים ובזמן הזה ילמדו את כולם, בלי יוצא מן הכלל, לנהוג מחדש. אבל הרי זה לא כלכלי ולא משתלם למדינה. עדיף לשלוח עוד איזה שוטר בור שיחלק דוחות מהירות, ושכמעט יצחק עלי בפנים כשאני אספר לו על זה שכל יום אני רואה אנשים ברחוב שלי נוסעים נגד כיוון התנועה ואשאל אם אפשר לעשות עם זה משהו.

בתר'ד אחד מישהו פה כתב שאי אפשר להשוות בין ישראל לביו מדינות אחרות. אכן, אי אפשר. החוק פה הוא למראית עין, סימון הנתיבים הוא בשביל להרגיז את שלושנת הנהגים שמקפידים על זה וווינקרים באוטו הם קישוט מיותר. אבל משטרת תנועה יש פה כמו בכל מדינה אחרת, וגם עמותה נפלאה כמו "אור ירוק", אז לפחות הם "מצדיקים" את הקיום שלהם עם דוחות אינסופיים על מהירות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
כזה?

http://www.youtube.com/watch?v=ZgsyCHdIiPg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

רק את הסלינגשוט, הרי בניין עם חזירים כבר יש שם...

SlingShot_L1.jpg

פורסם
:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

מי לוקח יוזמה, בונה סלינגשוט ענק ומציב אותו ברחבה מחוץ לבניין הכנסת?

ציפורים לא חסר...

היי! תרגיע...:lol:

:lol: :lol: :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה אתה נדלק? ברווז זה לא ציפור, ברווז זה עוף.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תאמינו לי... חתיכת עסק משגשג יש למשטרת ישראל אה?

לא להאמין. חזירי בר שכאלה.

אח"כ מפליא אותך שאני רוצה להכנס לעסק הזה :lol::wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

למה אתם מעצבנים את עצמכם ?

עוד כמה חודשים, על פי המסתמן לפחות, יתקיימו בחירות בישראל.

תנו קולכם למפלגה שתיתחייב לטפל בכל הנקודות הכאובות, ותהפכו אותה לגורם משמעותי בבמשלה הבאה.

ואם זה לא יקרה, סימן שהנושא פשוט לא מעניין את אזרחי ישראל.

ועל פי מה שנראה לי, זה לא ממש עומד להיות הנושא החם במערכת הבחירות הבאה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
למה אתם מעצבנים את עצמכם ?

עוד כמה חודשים, על פי המסתמן לפחות, יתקיימו בחירות בישראל.

תנו קולכם למפלגה שתיתחייב לטפל בכל הנקודות הכאובות, ותהפכו אותה לגורם משמעותי בבמשלה הבאה.

ואם זה לא יקרה, סימן שהנושא פשוט לא מעניין את אזרחי ישראל.

ועל פי מה שנראה לי, זה לא ממש עומד להיות הנושא החם במערכת הבחירות הבאה.

זה בדיוק הנושא של הת'רד הזה. שלציבור לא באמת אכפת ש"דופקים" אותו ולכן המצב הקיים ימשיך וימשיך.

• תוכן חדש...