Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ברשותי יונדאי גטס 2005, לא הגיע במקור עם פנסי ערפל (אל דאגה - אני לא מאלה שמפעילים קבוע אלא רק שצריך)

עכשיו השאלה הגדולה - רכשתי את הקיט המלא, מנורות, בתי מנורה שאמורים לשבת בתוך הכיסים בטמבון הקדמי וכמובן את המתג שאמור להתחבר בדשבורד במקום ייעודי.

היות שמדובר באופציה שמוסיפים לרכבים מדגם זה בעת הקניה מהחברה - האם התשתית קיימת ברכב ? זאת אומרת שיש כבלים ותקעים שהולכים עד למיקומי הפנסים? או שיש צורך לסלול אותם.

דברתי עם בחור שמתקין מפעם לפעם דברים כאלו ואמר לי שברוב המכוניות של יונדאי העניין זה כמו "לגו", מחברים את הסוויצ הנוסף במקום הפלסטיק שחוסם את הפתח , החיבורים כבר קיימים בפנים ואת הפנסים מחברים באותה צורה וזה אמור לעבוד ללא בעיות.

האם למישהו יש נסיון עם זה?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

בהמשך לשאלה שלי , התייעצתי במקביל גם בפורום בינלאומי ליונדאי.

בחור נחמד סיפק לי את התרשים המכיל את כל תשתית החשמל ברכב.

לדבריו, אם יש ברשותי את החיבורים ללחצן המפעיל בדשבורד (מה שקיים) ואור ערפל אחורי פעיל , ישנה סבירות גבוהה מאוד שהתשתית כבר קיימת ושלח אותי לבדוק לפי התרשים.

מספק את התרשים לטובת כולם. ואעדכן בהמשך התקדמות.

GETZ MAIN AND ENGINE HARNESS.pdf

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוקי , עדכון ....

הפנסים המקוריים שהזמנתי עבור ה GETZ שלי , הגיעו ארצה, המשלוח התקבל יחסית מהר דרך FEDEX אך ללא עלות מיוחדת (תוספות) (צריך לדעת מה לרשום על החבילה מסתבר :twisted: :twisted: )

הדוקומנטציה עברה חלק ללא דרישת אישורים מיוחדים, הפריט שוחרר והיום הגיע עד אלי.

בחבילה, פנס ימין , פנס שמאל , בשניהם המנורה כבר מוברגת וכמובן , הסוויצ אותו אני דוחף לפתח הייעודי בדשבורד.

ביום א, ההתקנה המיוחלת, wish me luck :-P :-P :-P

foglight-hyundai-getz-2004.jpg

foglight-hyundai-getz-2004-1.jpg

פורסם

עדכון ,

הרכב הוכנס לעסק המתמחה בהתקנות חשמל לרכב.

המתג הוכנס וחובר לתשתית הקיימת ברכב, הותקן RELAY , פיוז תואם כנדרש והחיווט הפנימי הושלם.

במשך כשעתיים אני והמתקין בוחנים את תחתית הרכב במטרה לאתר את החיווט כפי שמופיע בשרטוט, מסתבר שאין כזה. - לפחות לא גלוי לעין.

מה שכן נמצא קונקטור אחד בצד שמאל שדי דומה ולא מתאים לאף דבר אחר אך לא מעביר מתח.

לפיכך, כעת הוזמנו קונקטרים ייעודיים לכך מebay כמובן, (לאחר שלא מעט בתי עסק פשוט "התנערו" מבקשתי לרכוש את החיבורים עצמם ללא התקנה - גם שהצעתי להם סכום פי כמה וכמה ממה שהם שווים באמת)

בשיחה עם המתקין הוחלט לסלול את הקו ישירות מבית הפיוזים לאחר הRELAY כפי שאמור להיות אצל היצרן, תוך שימוש במערכת הקיימת.

הפנסים הותקנו בחלקו התחתון של הטמבון ונראים נפלא!

בקרוב תמונות וכמובן - עדכון בנוגע לסיום ההתקנה.

פורסם

המשך עדכון , מסתבר שליונדאי יש קונקטרים מיוחדים למנורות הערפל , מוכרים כחיבורי 88X למנורות מדגם H27 ,

הזמנתי מאיביי , קונטרים עבים ועמידים, אלו אמורים להגיע בקרוב על מנת להשלים את ההתקנה.

אגב , בביקור במוסך הבית של יקירתי , שאלתי לגבי עלות של הקיט , נאמר שמדובר רק בהזמנה מיוחדת, העלות , מעל אלפייה לכל הקיט כולל התקנה. עוד נאמר שלא מכירים הרבה שעשו את זה ברכבם מדגם זה. 8) מבחינתי זה מעולה, אוהב רכבים שנראים שונה מהסטנדרט המוכר.

ו... עד לסיום הפרוייקט , תמונה של הפנסים מורכבים כבר,

fog light.jpg

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

והתוצאה המוגמרת (:

אם מישהו יצטרך עזרה, הסבר, הכוונה בכל הנוגע להתקנה , כיוון וחיבור הפנסים ברכבים מדגם זה, אשמח לעזור

attachment.php?attachmentid=313414&stc=1&d=1352112414

שיהיה המשך יום נפלא לכולם. :-D

DSC_Nokia_E72_030.jpg

פורסם

שלום,

ברשותי גם יונדאי גטס 2004. כמה עלה כל הסיפור של הוספת המנורות?

אפשר שתשלח לי לינקים מEBAY?

תודה

ד"א יצא יפה מאוד!!

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
שלום,

ברשותי גם יונדאי גטס 2004. כמה עלה כל הסיפור של הוספת המנורות?

אפשר שתשלח לי לינקים מEBAY?

תודה

ד"א יצא יפה מאוד!!

תודה רבה,

איזה גטס יש ברשותך? האם ישנם קונקטרים קיימים אצלך במערכת? האם יש לך תשתית ללחצן בדשבורד? (הסרת המכסה האמצעי בין האור ערפל אחורי לוינקרים בחירום ואמורים להיות שם חוטים מחוברים לקונקטור).

במידה ואכן יש הכל , המשך עם הרכישה באיביי , לינק לרכישה פה, דבר עם המוכר לרשום סכום נמוך יותר וכו' , על מנת שיעבור חלק במכס

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&vxp=mtr&item=321009833725

אם יש שאלה אני כאן.

בהצלחה:-D

פורסם
יש לי יונדאי גטס 2008 , האם זה אפשרי להתקין פנסי ערפל אצלי?

מה העלות של הסיפור?

יש דגם אצל אותו מוכר גם לפנסי ערפל עגולים עבור מודל 2008.

העלות משתנה בין אם יש לך תשתית קיימת או לא, איזה תת דגם הGETZ שלך?

פורסם

היונדאי גטס שלי היא מדגם ''FUN'' , זה דגם מקביל לGLF אם איני טועה.

יש לי את את הכפתור שלוחצים עליו ונדלקת נורת הערפל האחורית.

תודה רבה !

פורסם
היונדאי גטס שלי היא מדגם ''FUN'' , זה דגם מקביל לGLF אם איני טועה.

יש לי את את הכפתור שלוחצים עליו ונדלקת נורת הערפל האחורית.

תודה רבה !

דגם ה FUN אם אני זוכר נכון זה הדגם עם השלט של הסטיראו בהגה , אכן כך?

על פי השרטוט שאני מוסיף להודעה זאת, שים לב שיש לך מקום ללחצן נוסף מצד שמאל של ההגה , בחלקו התחתון, בדוק שם האם יש לך תשתית של קונקטור עם חיבורי חשמל באמצעות פירוק המכסה הקיים.

במידה וכן , בדוק בחלקו התחתון של הטמבון , האם ישנם קונקטורים לא מחוברים המחכים לחיבור למנורות פנסי הערפל,

אני מצרף את הוראות ההתקנה המלאות להרכבת פנסי ערפל לרכב מהשנתון והצורה כשלך,

אם יש שאלות, אני כאן.

קישור להורדת הוראות התקנה ליונדאי גטס 2006 - 2008

http://www.mapah.co.il/wp-content/uploads/2012/11/GETZ-OEM-FOG-LIGHTS-INSTALL.pdf

• תוכן חדש...