Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אתמול באמצע נסיעה פתאום המזגן ברכב התחיל לזרוק אוויר תמיד על העוצמה הכי גבוהה, ולא ניתן לכבות אותו.

גם כאשר אני מכבה את בקרת האקלים המאוורר תמיד זורק עלי אוויר בעוצמה הכי חזקה.

השליטה על הטמפ עדיין עובדת, ןהשליטה על פתחי היציאה (ברכב..) גם עדיין קיימת.

נשמע כמו איזה בעייה חשמלית במאוורר... למישהו יש כיוון?

תודה וחג שמח.

משה

מגאן 265

פורסם

מחלה ידועה בדור השני (ממליץ לך לקרוא בפורומים בחו"ל), אחד מהחיישני טמפ' של הבקרת אקלים השתגע.

כדי להפסיק את הקירור תאלץ לפרק את הפאנל של הבקרת אקלים ולנתק אותו (או שפשוט תנתק את הפיוז של המזגן).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מחלה ידועה בדור השני (ממליץ לך לקרוא בפורומים בחו"ל), אחד מהחיישני טמפ' של הבקרת אקלים השתגע.

כדי להפסיק את הקירור תאלץ לפרק את הפאנל של הבקרת אקלים ולנתק אותו (או שפשוט תנתק את הפיוז של המזגן).

במקביל כבר רץ פוסט בקליאוספורט.נט :-)

את הטריק של ניתוק הפיוז של המזגן כבר עשיתי. אכן עוצר את המאוורר, אבל ברגע שמחברים מחדש הוא חוזר שוב לעבוד במהירות מלאה.

השאלה איך פותרים את הבעיה "לתמיד".

קראתי על משהו שקשור ל resistor pack. חיישן טמפרטורה שנדפק (כמו שניר כתב). לרוב התוצאה של כישלון שלו הוא מוות של המזגן, ולא שהוא לא מפסיק לעבוד.

מישהו יודע איפה משפצים חיישן כזה בארץ?

מגאן 265

פורסם

אם אתה מאזור המרכז אני יכול לעזור לך לפרק את החיישן הזה, הוא נמצא מתחת לכיסוי של המגבים מקדימה.

לפי קריאה בחול התוצאה של כישלון בחיישן זה או מה שקרה לי, או שהוא פועל בעצמה הכי גבוהה ואין אפשרות כיוון (אבל יש אפשרות לכבות).

אני שיפצתי דרך קרסו ונפרדתי מ800 ש"ח.

לאחר מכן הבנתי שכל מעבדה (?) תעשה את העבודה במחיר של 400-600 ש"ח.

פורסם
אם אתה מאזור המרכז אני יכול לעזור לך לפרק את החיישן הזה, הוא נמצא מתחת לכיסוי של המגבים מקדימה.

לפי קריאה בחול התוצאה של כישלון בחיישן זה או מה שקרה לי, או שהוא פועל בעצמה הכי גבוהה ואין אפשרות כיוון (אבל יש אפשרות לכבות).

אני שיפצתי דרך קרסו ונפרדתי מ800 ש"ח.

לאחר מכן הבנתי שכל מעבדה (?) תעשה את העבודה במחיר של 400-600 ש"ח.

לא ציפיתי שאיכשהוא קרסו יקחו מחיר נוח יותר :wink:

מישהו יודע להמליץ על מעבדה טובה שתשפץ את החיישן במחיר סביר?

מגאן 265

פורסם

אני הייתי מנסה לפנות אל בוש (נראה לי היבואן זה לדיקו) אולי יש להם חיישן חליפי/תואם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...