Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפרופו מצלמות - כשעברתי מנוקיה c7 לסמסונג גלקסי S1, מאוד הופתעתי לטובה מהמצלמה של הגלקסי. אפילו שהייתה 5 mp לעומת 8 של הנוקיה (נתון שלא שווה כלום), ולא היה פלאש, עדיין איכות הצילום הייתה גבוהה ברמות משל הנוקיה.

המצלמה של הC7 היא בין הגרועות באותם זמנים- היא הייתה בין המצלמות היחידות של הטלפונים ה"חכמים" (דאז) שלא היה לה אוטו פוקוס. אז ברור שהיא הייתה גרועה.

תמיר ה. - אתחל את המכשיר להגדרות היצרן. אם לא עוזר, תגיד כאן ואדריך אותך לעשות הארד ריסט (שימחק את כל הטלפון ולכן יש לבצע גיבוי דרך הנוקיה סויט)

פורסם

הצלחתי להתקין בזכות הפירמוט. תודה

שאלה אחרת, הכרטיס סים של האייפון קטנטן ולא מתאים לנוקיה.

הבנתי שיש מן כרטיס סים גדול שאפשר להכניס לתוכו את הסים של האייפון, איפה קונים דבר כזה וכמה זה עולה?

המכשיר של רשת אורנג'

עריכה, מחיפוש קטן באינטרנט הבנתי שיש קומבינה עם הכרטיס הקטן ואפשר למקם אותו כמו שצריך והמכשיר אמור לעבוד.

עשיתי את זה והוא רושם לי שהכרטיס לא בתוקף, חשבתי שזה בגלל הקומבינה ושמתי כרטיס של סלקום וזה רושם לי אותו הדבר.

מסתבר שהכשיר נעול. הבנתי שיש חוק שאסור לנעול טלפונים אבל הטלפון נקנה לפני החוק. בחברה יפתחו לי אותו בחינם?

עם החוסר סבלנות שלי לא אכפת לי לפרוץ אותו עכשיו דרך המחשב. יש מדריכים?

תמיר.

פורסם
בחברה יפתחו לי אותו בחינם?

אם הוא רשום על שמך, כן.

תחפש בחנויות סלולאר מתאם ממיקרו סים לסים רגיל. אני יודע בוודאות שזה קיים, כי קיבלתי אחד כזה בילט אין בסים של גולן טלקום

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...