Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניסיתי להמנע מזה אבל כבר מספר לא מבוטל של שרשורים וכל מה שיש לי להגיד (שכבר אמרו) זה DVR-037!.

לא הבנתי את התגובה..

מי שאמר שראה את התגובה בפייסבוק , זה אכן אני ובזכות הפוסט הזה השגתי עורכת דין שהציעה לי את שירותה ללא עלות..

בכל מקרה , אני עדיין בתהליכים , הרשיון שלי נשלל מנהלתית בשימוע ל30 יום , באותו קטע בכביש לא צילמו אבל הצלחתי להוציא את מהירות הנסיעה שלי דרך הווייז (98קמ״ש לכל אורך הכביש) אבל הבנתי שזה לא תופס ככ במשפט ..

אני נהג שמציית למהירות תמיד בכביש , מוכן לעבור פוליגרף על אותה הנסיעה אבל גם זה לא קביל .

בכל מקרה המשפט בנובמבר .. אני לא ככ אופטימי לאור הנסיבות ואני אכן חייל בלי עבירות קודמות , עושה יומיות והרשיון חשוב לי, מישהו יודע מה יכול להיות העונש במידה ואני לא מודה באשמה , מציג את כל מה שיש ברשותי ,חייל בלי עבירות קודמות, לא נהג חדש (אלא צעיר) , 46 קמש מעל המותרת לאחר הפחתה, נסיעה בלילה כאשר היו עוד מכוניות על הכביש ואני יוצא אשם?

אני עורך כדי לציין דבר אחד : אם לא הייתי בטוח שאני אכן חף מהעבירה הזו לא הייתי מסכים להצעה של עורכת הדין .. לא מצפה שתאמינו לי, אני בעצמי לא יודע אם הייתי מאמין לסיפור כזה , אבל עובדה שזה קרה לי ..

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למי שתמיד נוסע לפי החוק אין סיבה להשקיע בוויז .

ואיך בדיוק הגעת למסקנה ה"חכמה" הזאת?

"למי שתמיד נוסע לפי החוק" : תגיד אתה באמת מאמין לשטויות שכתבת? וויז זאת תוכנת GPS, אדם שנוסע כחוק לא יכול להשתמש בג'י פי אס ?

"אין סיבה להשקיע בוויז"? וויז זאת אפליקציה חינמית ,אז איפה ההשקעה כאן?

מי שאוהב לאתגר את עצמו בנסיעה ישתמש בצ'יטה,וולנטיין,סנופר ולא בוויז שהרבה פעמים גם לא מתריע שיש ניידות ומצלמות.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
לא הבנתי את התגובה..

מי שאמר שראה את התגובה בפייסבוק , זה אכן אני ובזכות הפוסט הזה השגתי עורכת דין שהציעה לי את שירותה ללא עלות..

בכל מקרה , אני עדיין בתהליכים , הרשיון שלי נשלל מנהלתית בשימוע ל30 יום , באותו קטע בכביש לא צילמו אבל הצלחתי להוציא את מהירות הנסיעה שלי דרך הווייז (98קמ״ש לכל אורך הכביש) אבל הבנתי שזה לא תופס ככ במשפט ..

אני נהג שמציית למהירות תמיד בכביש , מוכן לעבור פוליגרף על אותה הנסיעה אבל גם זה לא קביל .

בכל מקרה המשפט בנובמבר .. אני לא ככ אופטימי לאור הנסיבות ואני אכן חייל בלי עבירות קודמות , עושה יומיות והרשיון חשוב לי, מישהו יודע מה יכול להיות העונש במידה ואני לא מודה באשמה , מציג את כל מה שיש ברשותי ,חייל בלי עבירות קודמות, לא נהג חדש (אלא צעיר) , 46 קמש מעל המותרת לאחר הפחתה, נסיעה בלילה כאשר היו עוד מכוניות על הכביש ואני יוצא אשם?

אני עורך כדי לציין דבר אחד : אם לא הייתי בטוח שאני אכן חף מהעבירה הזו לא הייתי מסכים להצעה של עורכת הדין .. לא מצפה שתאמינו לי, אני בעצמי לא יודע אם הייתי מאמין לסיפור כזה , אבל עובדה שזה קרה לי ..

סלח לי על ההתבטאות אבל אתה .... מושלם

מה בסה"כ ביקשתי

תעלה את הדו"ח לכאן אולי נמצא בו כשלים

אסור ללזור בלילה אלא אם אתה לבד בכביש ואלא אם הכביש מואר בקטע הלזירה!!

אז עשה לך טובה ותעלה את הדו"ח לכאן .אתה יכול ללא פרטים מזהים אישיים שלך !!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
סלח לי על ההתבטאות אבל אתה .... מושלם

מה בסה"כ ביקשתי

תעלה את הדו"ח לכאן אולי נמצא בו כשלים

אסור ללזור בלילה אלא אם אתה לבד בכביש ואלא אם הכביש מואר בקטע הלזירה!!

אז עשה לך טובה ותעלה את הדו"ח לכאן .אתה יכול ללא פרטים מזהים אישיים שלך !!

תאמין לי שהייתי שמח להעלות את הדוח אך הוא כבר בידי העורכת דין.. מישהו יכול להסיק לגבי הענישה כמו ששאלתי במידה והשופט יכריז עליי כ״אשם״ מה הענישה?

ובדוח מצויין כי נסיעה בשעה 3 וחצי בלילה ומצויין גם כי נסעתי עם עוד מספר רכבים בכביש, זה יכול להפיל את הדוח?

פורסם
למי שתמיד נוסע לפי החוק אין סיבה להשקיע בוויז .

השוטר היה באלפי מצבים וזה שאתה מתאר הוא מהפשוטים. במקרים גבוליים יעדיף לא לעמוד במבוכה מול עו"ד - ריבוי מקרים של זיכויים בגלל מקרים כאלה לא מוסיף לו ואף גורם לפעמים מסילוקו ממילוי דו"חות חיים לדו"חות פנימיים שאחריו מחליט שוטר בכיר יותר/קצין מה לעשות ו/או קורסי ריענון לתקופת מה - שניהם לא מכובדים במשטרה.אין לו סיבה להידבק דווקא אליך ולא לאאודי וכנראה שיוכל להוכיח שזה אתה, בייחוד אם הציע לך להביא צילומי הכביש.

שלם - אם תגיע לשופט תשמע את הר"מ עוד פעם - וביוקר.

אחת התגובות היותר מטופשות. אבל מצד שני, מה אפשר כבר לצפות מנאמן המשטרה בפורום...

בשיפוצים

פורסם
תאמין לי שהייתי שמח להעלות את הדוח אך הוא כבר בידי העורכת דין.. מישהו יכול להסיק לגבי הענישה כמו ששאלתי במידה והשופט יכריז עליי כ״אשם״ מה הענישה?

ובדוח מצויין כי נסיעה בשעה 3 וחצי בלילה ומצויין גם כי נסעתי עם עוד מספר רכבים בכביש, זה יכול להפיל את הדוח?

אם זה מה שכתוב אז התשובה חיובית בהחלט!!

ואם היא יודעת את עבודתה היא צריכה הייתה אתמול לבקש מבית המשפט בקשה לביטול הפסילה המינהלית שנתן לך הקצין!!

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אם זה מה שכתוב אז התשובה חיובית בהחלט!!

ואם היא יודעת את עבודתה היא צריכה הייתה אתמול לבקש מבית המשפט בקשה לביטול הפסילה המינהלית שנתן לך הקצין!!

תודה רבה על התגובה אכן הוגשה בקשה לביטול הפסילה המנהלתית ונקבע דיון לגבי זה השבוע ביום חמישי מקווה שיאשרו .

בכל זאת אוכל לקבל תשובה לגבי הענישה ? רק למען הסקרנות?

פורסם

איך שרו לדרעי

הוא זכאי

אתה בניגוד אליו תצא גם כן זכאי, אלא אם הממל"ז הוא מהדגם החדש הוא גם מצלם.

בקש את עורכת הדין שלך לפקסס לך אותו או לשלוח אותו אליך סרוק ואז תעלה אותו לכאן, כדי שנתענג ביחד.

ענישה תלויה בכל כך הרבה מרכיבים אבל 3 חודשים זה סביר , אם היא טוב ה תצא על תנאי וקנס 1000-1500 ש"ח

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ניקו

לא נהנה ובטח ובטח לא נהנה אם פותח השרשור קיבל דו"ח שמגיע לנהג אחר שנסע שם בבטחה ב 160 קמ"ש ושוטר עצלן שלא יודע את עבודתו מחליט להתלבש על החלש ( זה שנסע לאט ) ולא פתח במרדף אחרי הרכב המהיר

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

חס ושלום, הבנת אותי לא נכון.

לא התכוונתי שאתה נהנה מהמקרה הספציפי הזה.

התכוונתי שאתה נהנה לעזור לאנשים. ויותר מזה אתה נהנה לפתור תעלומות תעבורתיות.

תמונה להמחשה:

mfowjmjjjnld.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מסתלבטים האא

ניקו הבנתי אותך אל תדאג גם בהודעה הקודמת

כן לקחת זבוב ולנתח אותו כאילו היה פיל, כדי להביא את התוצאה המקווה.

ארז אפרופו

מה נגמר עם בקשתך להישפט משהו שם בצומת דרור אם אני זוכר נכון?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ארז אפרופו

מה נגמר עם בקשתך להישפט משהו שם בצומת דרור אם אני זוכר נכון?

עדיין בגדר בקשה... הפרקליטות כנראה נבהלה וגנזו את הדו"ח...

את הבקשה להישפט שלחתי בדואר רשום וקבלתי תגובה שהבקשה הגיע לידיהם. מעבר לזה, נאדה.

ארז רונן

פורסם

כידוע טחנות הצדק טוחנות לאט

יש להם זמן של שנה אחת מיום שהתקבלה הודעתך לשלוח לך כתב אישום . אז תעקוב אחרי זה , אם יגיע מאוחר יותר , יש לבטלו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...