Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול חזרתי מנסיעה בכביש 431 שהמהירות המותרת בו היא 110

אני נסעתי רגיל על 110 והwaze התריע מפני ניידת משטרה בדקתי שאני באמת על 110 ראיתי שכן והמשכתי בנסיעה

מספר שניות אחדות לאחר מכן אני רואה את הניידת בצד הכביש בו זמנית רכב מסוג אאודי עקף אותי משמאל ...

השוטר שהיה בניידת נסע אחריי אותת לי לעצור והראה לי באקדח לייזר שלו שנסעתי על 161 קמ״ש והוא טוען שהייתי בנתיב השמאלי .. הסברתי לו במשך רבע שעה שכל הנסיעה שלי לא הייתה כלל בשמאלי אלא באמצעי וכי עקפה אותי אאודי וכנראה הוא תפס אותה אך הוא כמובן לא האמין שלל אותי במקום וזימן אותי למשפט

השוטר טוען שהקטע כביש מצולם ואם כן אוכל להוכיח לו שלא הייתי בשמאלי אלא באמצעי אבל איך אני מוכיח שלא נהגתי במהירות מופרזת?

באמת שזה הרתיח אותי רעדתי מרוב עצבים באותו רגע , אני חייל בן 19 , נהג צעיר כשנתיים וחצי על הכביש בלי שום עבירת תנועה או עבירות בכלל .. אני תמיד נוסע ובודק שאני על המהירות המותרת ולא עובר אותה , במקרה הזה בוודאות נסעתי על 110 לפי החוק וידעתי שיש שוטר לפי דיווח ווייז , הייתי לבד באוטו ולכן אין לי עדים הוא לא נתן לי להסביר מה קרה ורשם בטיעון שלי בזלזול ״אני נסעתי על 110 אולי תפסת רכב אחר״.

עכשיו כמובן שהמערכת מכריחה אותי לשכור עורך דין שייצג את הטענה שלי , אני מוציא פה כסף על עבירה של אדם אחר .

מישהו אולי יכול לתת לי טיפים ? מעולם לא הייתי בשימוע , מה הסיכוי שלי להוכיח שזה לא אני במקרה הזה ? האם אפשר להתלונן על אותו שוטר על יחס מזלזל כלפיי שביקשתי לשאול שאלות אמר כי אין לו כח ושאמשיך בנסיעה ולא נתן לי להסביר מה קרה ורשם מה שהוא רצה לרשום?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האם אפשר להתלונן על אותו שוטר על יחס מזלזל כלפיי שביקשתי לשאול שאלות אמר כי אין לו כח ושאמשיך בנסיעה ולא נתן לי להסביר מה קרה ורשם מה שהוא רצה לרשום?

איזה שאלות רצית לשאול אותו?

אתה יכל לסרוק את הדוח ולהעלות אותו לכאן?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למי שתמיד נוסע לפי החוק אין סיבה להשקיע בוויז .

השוטר היה באלפי מצבים וזה שאתה מתאר הוא מהפשוטים. במקרים גבוליים יעדיף לא לעמוד במבוכה מול עו"ד - ריבוי מקרים של זיכויים בגלל מקרים כאלה לא מוסיף לו ואף גורם לפעמים מסילוקו ממילוי דו"חות חיים לדו"חות פנימיים שאחריו מחליט שוטר בכיר יותר/קצין מה לעשות ו/או קורסי ריענון לתקופת מה - שניהם לא מכובדים במשטרה.אין לו סיבה להידבק דווקא אליך ולא לאאודי וכנראה שיוכל להוכיח שזה אתה, בייחוד אם הציע לך להביא צילומי הכביש.

שלם - אם תגיע לשופט תשמע את הר"מ עוד פעם - וביוקר.

פורסם
מעניין אם waze יכולים להוציא LOG של הנסיעה לפי השם משתמש והזמן.. תנסה לשאול את זה בפורום באתר שלהם.

אפשרי חלקית , אבל זה רק במידה והבחור עובד עם שם משתמש וסיסמא ייחודי , וזה תלוי בקצב פרסום המסלול בו נסע.

מצורפת דוגמא

waze.JPG

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
אתמול חזרתי מנסיעה בכביש 431 שהמהירות המותרת בו היא 110

אני נסעתי רגיל על 110 והwaze התריע מפני ניידת משטרה בדקתי שאני באמת על 110 ראיתי שכן והמשכתי בנסיעה

מספר שניות אחדות לאחר מכן אני רואה את הניידת בצד הכביש בו זמנית רכב מסוג אאודי עקף אותי משמאל ...

השוטר שהיה בניידת נסע אחריי אותת לי לעצור והראה לי באקדח לייזר שלו שנסעתי על 161 קמ״ש והוא טוען שהייתי בנתיב השמאלי .. הסברתי לו במשך רבע שעה שכל הנסיעה שלי לא הייתה כלל בשמאלי אלא באמצעי וכי עקפה אותי אאודי וכנראה הוא תפס אותה אך הוא כמובן לא האמין שלל אותי במקום וזימן אותי למשפט

השוטר טוען שהקטע כביש מצולם ואם כן אוכל להוכיח לו שלא הייתי בשמאלי אלא באמצעי אבל איך אני מוכיח שלא נהגתי במהירות מופרזת?

באמת שזה הרתיח אותי רעדתי מרוב עצבים באותו רגע , אני חייל בן 19 , נהג צעיר כשנתיים וחצי על הכביש בלי שום עבירת תנועה או עבירות בכלל .. אני תמיד נוסע ובודק שאני על המהירות המותרת ולא עובר אותה , במקרה הזה בוודאות נסעתי על 110 לפי החוק וידעתי שיש שוטר לפי דיווח ווייז , הייתי לבד באוטו ולכן אין לי עדים הוא לא נתן לי להסביר מה קרה ורשם בטיעון שלי בזלזול ״אני נסעתי על 110 אולי תפסת רכב אחר״.

עכשיו כמובן שהמערכת מכריחה אותי לשכור עורך דין שייצג את הטענה שלי , אני מוציא פה כסף על עבירה של אדם אחר .

מישהו אולי יכול לתת לי טיפים ? מעולם לא הייתי בשימוע , מה הסיכוי שלי להוכיח שזה לא אני במקרה הזה ? האם אפשר להתלונן על אותו שוטר על יחס מזלזל כלפיי שביקשתי לשאול שאלות אמר כי אין לו כח ושאמשיך בנסיעה ולא נתן לי להסביר מה קרה ורשם מה שהוא רצה לרשום?

משתתף בצערך.. יש לי עורך דין טוב בשבילך... אם אתה מעוניין צורך איתי קשר בה"פ.

פורסם

טיפים לבקשתך:

אל תשתמש בטיעון, (ואפילו אם הוא נכון), "אני תמיד נוסע ובודק שאני על המהירות המותרת ולא עובר אותה". נשמע לא אמין ולא משכנע. כל מי שנתפש משתמש במילים האלו.

אל תשתמש בטיעון, (ואפילו אם זה נכון), "ידעתי שיש שוטר לפי דיווח ווייז". נשמע כאילו אתה משתמש באמצעים אלקטרוניים כדי לדעת מתי אפשר לנסוע מהר ומתי צריך לחפש את השוטר.

תיצמד לטיעון שאמרת לשוטר שעקפה אותך אאודי במהירות גבוהה, אך הוא התעלם ולא רצה לציין את זה בתגובתך.

אל תתלונן על השוטר במעמד השימוע. אסור לערב שמחה בשמחה.

אל תנסה לדבר אל לבו של קצין המשטרה בתירוץ שאתה חייל, נהג צעיר. זה לא ישרת אותך. זה שאתה חיל הוא יראה כשתבוא לשימוע על מדי א' מגוהצים ומדוגמים. אם יש לך סיכות שקבלת במהלך השירות, תענוד אותן. (אם אתה יכול להשיג כנפ"צ, או כל סיכה שמצהירה רצינות ואחריות, תשיג. אבל תוריד מיד כשתצא מהזימון...). גם אין צורך לספר לו שאין לך עבירות תנועה כלל וכלל אלא אם תישאל. את כל האינפורמציה עליך שהמשטרה צריכה, יש לה.

האמירה היחידה שאתה צריך לחזור ולהגיד זה שלא עברת את המהירות המותרת ואם מישהו נתפס בלייזר, זו הייתה האאודי שעקפה אותך.

בכל מקרה תזומן לבית משפט. הטיפים שנתתי לך יכולים להשאיר את הרישיון אצלך עד למשפט. גם, לא בהכרח. מה שכמעט בטוח הוא שאם לא תשתמש בהם, רישיונך יישלל לפי החלטת הקצין.

בהצלחה ותעדכן אותנו.

ארז רונן

פורסם

המלצה ראשונה תעלה את הדו"ח לכאן !! אולי נמצא בו כשל כלשהו!!

מה היה המרחק בין מקום הלזירה לבין המקום בו נתפסת !!

נסה במידת האפשר להוציא פרטים מהוויז

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לעתיד, תעשה מה שאני עשיתי- קניתי מצלמה ב300 שקל DVR037 מתעדת כל שנייה על הכביש ובמידת הצורך ניתן לחשב את מהירות הנסיעה לאחר ניתוח פשוט יחסית של הסרטון ולהוכיח שאתה זכאי.

פורסם

אתה אולי מרגיש פגוע אבל השוטר לא זילזל בך אלא היה קורקטי. הוא לא יכול בתגובת הנהג להכניס רגשות וטונים אלא לרשום פשוטו כמשמעו את הדברים שאמרת. הסיכוי שהוא לזר מכונית אחת ועצר אחרת הוא אפסי. זה נעשה במרחק ראיה ולא מכמה קילומטרים באמצעים אלקטרונים. הוא חייב לשמור על קשר עין רצוף עם הרכב מהרגע שהוא לוזר ועד לרגע שעוצר אותך. אם נצא מנקודת הנחה שאתה דובר אמת, אז השופט יצטרך להחליט מי טועה - אתה, השוטר או הממל"ז. מה לדעתך הוא יפסוק?!

גם כל הסיבות שמנית לא רלוונטיות ובעיני החוק, אתה בעצמך מודה ש"הפעם" נהגת במהירות המותרת כי ידעת שיש משטרה, משמע, עד היום פשוט לא נתפסת.

אם הגיליון שלך נקי מעביירות זאת ההוכחה הטובה ביותר עבור השופט שאתה נורמטיבי ולא נהג פרוע. אם יש לך עבירות קודמות ובטח של מהירות, תהיה לך בעיה. תבוא במדים ותתעקש שמדובר בטעות אבל אל תנסה לטפול את האשמה בשוטר כי לא תצא טוב. שוטר לא מחפש אותך אישית ואין לו סיבה להתנכל לך ושופטים לא אוהבים שמטילים ספק ביושרה של המערכת. תבנה על זה שהשופט ירחם עליך כי אתה חייל שמשתכר כמה מאות שקלים בחודש. תבקש שיתחשבו בך, ותקווה לטוב. וברור, קח עורך דין שינסה להגיע לפשרה עם התובע לפני המשפט. תודה ותצא בקנס של כמה מאות שקלים ושלילה על תנאי.

פורסם

שוטר לוזר על רכב במהירות 160 קמ"ש במסלול השמאלי לצידו נוסע רכב במהירות של 110 קמ"ש .

צריך לפתוח במרדף אחרי המהיר , למה לו , ההוא בינתיים התרחק מעבר להררי החושך, אולי איבד קשר עין איתו .

יותר פשוט לתפוס את הרכב "האיטי" ולהלביש לו את האלמנט.

דברי הנהג שנכתבו בדו"ח בזמן אמת יעזרו לו לצאת מהסלט הזה.

רק חבל שלא העלה את הדו"ח לכאן .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני חושב שהעצה הטובה ביותר שקיבלת פה היא להימנע משימוש בביטויים בסגנון של "השוטר שקרן" וכל ביטוי אחר שמשתמע ממנו שהשוטר אינו דובר אמת או שיש לו משהו אישי נגדך.

השוטר כמובן דובר אמת, ויחד עם זאת (המילה "אבל" יוצרת אנטיגוניזם, הימנע משימוש בה בעת השימוע ובביהמ"ש) הוא פשוט טעה בזיהוי, זה הכל. זה קורה לכולם. רק מי שאינו בן אנוש אינו טועה.

זה באופן אישי הקו שאני הייתי נוקט בו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...