Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בשעות הבוקר שפשפתי רכב בחניה במהירות 2 קמ״ש בלחץ, אני ידעתי לקחתי בחשבון בתור נהג חדש באוטו של אבא שבסדר.. יש ביטוח יסדר לשתינו את השיפשופים ברכבים.

אחרי שיצאתי נדהמתי לגלות שאני היחידי שנוצר לו נזק ברכב, עיקום ממש קטן בטמבון ושפשוף קל מאוד. בעוד שלבחור יש שריטה בגודל אצבע, וגם זה בהגזמה.

לאחר מספר דקות של ויכוחים ישראלים של מי אשם, (שחכתי לציין הבחור מהמגזר הערבי ) אישתו יוצאת מן הרכב שלהם, מתכופפת אל המכה שלהם בזמן שאני מצלם אותה ואומרת ״בסדר כלום לא נשבר והעיקר שכולנו בסדר״ ואני אמרתי לה נכון יש ביטוח יסדר הכל..

פתאום אני שומע בעלה צורח עליה לחזור לאוטו מהר ואז משהו בערבית.

אני מתוך הלם שואל אותו מה קרה ? והוא משיב לי ״היא נפגעה בהלם״ מפה לשם הבחור הזמין משטרה למרות שכבר מהכאב ראש הסכמתי לערב את הביטוח שלי.

מגיעה משטרה רואה את המצב ואומרת מה אתם רוצים שנעשה ? תחליפו פרטי ביטוח ושלום על ישראל.. והוא טען דרישתו צריכה אמבולנס מיידי, לשוטרים ולי זה היה ניראה כמו בדיחה אחת גדולה מה שהוא עשה מהשיפשוף הזה ולאחר כמה דקות של לנסות להוריד אותו מן השטות הזו הוא הזמין, ונכון לעכשיו אני, נהג חדש שמעורב בתאונה עם נפגעים מיועד להשלל לחודשיים בגלל נפגעת ההלם הזו.

עכשיו איך אני יכול לצאת מהבדיחה הזו במצב נורמלי ? יש לי אפילו צילומים שלה מסניף דואר קרוב שרואים שהיא יוצאת לראות את הנזק, מתכופפת , מדברת איתי והכל כרגיל כמובן.

ואפילו עדות של נהג האמבולנס והשוטרים שמתאונה כזאת יש מצב אפילו שלא להרגיש את התנגשות הרכבים, אז לקבל הלם וכאבים בגב ?!

באמת שהיום יש לי שימוע וככל הנראה שישללו לי את הרשיון, ואם זה יקרה, יש לנו בדיחה של משטרה ובדיחה של מדינה.

אז בעצם השאלה שלי היא האם יש איזה שהיא פרצה בחוק הזה משהו שיכול לבוא לטובתי ?

פורסם

אני ממליץ לך בחום להיוועץ עם עו״ד לפני שאתה הולך לשימוע. תאונה עם נפגעים לנהג חדש זה לא צחוק!

תקווה שהקצין יגלה הבנה.

פורסם

אני מבין פחות או יותר מהי גירסתך אבל כדי להבין את הדברים

בצורה טובה יותר ולגבש את דרך הפעולה הנכונה אני ממליץ

בפנייך להתייעץ עם עורך דין בתחום.

על רקע נסיבות המיקרה ובעיקר עקב היותך נהג חדש!!

אל תקל ראש בדברים במיוחד אם הצד השני עומד לעשות

מזה דרמה.. ולנסות להוציא כסף מהביטוח (דבר ידוע..)

עו"ד שמיר

פורסם

אני מקווה שיש לך את הפרטים של השוטר שהיה במקום האירוע והבין שזה קשקוש.

ואני מקווה שהמשטרה מכירה את העלובי נפש האלו שמנסים לעשות קופה על הביטוח ולא תתרגש מהסיפור הזה.

לקצין המשטרה יש שיקול דעת בעניין שלילה מנהלתית, יכול להיות שלא יהיה כלום.

אבל בטח שלא יזיק להתייעץ עם עו"ד לפני השימוע.

במקרה עו"ד שמיר שכתב פה מוכר לי אישית ואני יכול להמליץ עליו.

אני לא מקבל ממנו אחוזים, בסך הכל לקוח עבר (רחוק) מרוצה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...