Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כבר באמת הפך לקטסטרופה,שוב נשברה הברגה בנאבה,הפעם זה לא בורג/ג׳וזון כמו שנשברו לי ב205,אלה הברגה עם אום באוונסיס.

באמת שאני לא מבין למה זה קורה,אני עדין ועושה הכל כמו בספר למה הם נשברים לי בידיים?!

במקרה של ה205 טיפלתי בעצמי,אבל שם מדובר בבלם תוף ובברגים אז זה היה יחסית פשוט.

באוונסיס זה בגלגל קדמי,בלם דיסק,וההברגות יוצאות מתוך הנאבה ועליהם מתלבש האום,איך מחליפים את זה ומכמה מרשרשים אני אפרד?

פורסם

קשה לדעת ככה באוויר.

אבל זה אכן שונה מרכב לרכב.

אצלי בפראדו לדוגמא אתה מפרק גלגל קידמי, שבאותה יזדמנות מחזיק גם את הדיסק, כומר פירקת את הגלגל פירקת גם את הדיסק.

מכה עם פטיש והבורג בחוץ. 5 דקות עבודה.

לעומת זאת בהיילקס שהיתה לי לפני היה צורך לפרק גלגל, קליפרים, מיסביי גלגל, פרוק הצלחת מבית המייסב ורק את הלחליף את הבורג, ושוב לסגור הכל כולל גירוז וכיוון הלחץ על המייסב.

הקיצור, כל אוטו והדרך שלו.

פורסם

להבא כשאתה מרכיב גלגל,שים נגיעה של גריז נחושת על קצה ההברגה ותשכח מהברגות נתפסות.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

מצטער, טפו טפו טפו, באף רכב שהיה לי, לא נשברו ככה ברגים, כמו שאתה מתאר.

והיו פעמים שבמוסך המכונאי התחרע על האקדח אוויר כאילו הוא סטיבן סיגל.

תבדוק את הכלים שלך, תבדוק אולי במוסך האקדח לחץ אוויר חזק מידי.

אולי אתה גר בסביבה לחה\רטובה.

אולי אתה אוהב להתגרזן עם הרכב.

גם במכוניות ישנות, שקיבלו פנצ'ר, ובאמצע הדרך, הדבר היחיד שהצליח לפתוח אותם, זה בנאדם עם שרירים ו120 קילו, שנתן קפיצה, ואז יצא אבק חלודה, הברגים לא נשברו.

• תוכן חדש...